- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Evlendikten sonra karşı yakaya taşındım ve burada tek eşimin çevresi var.Arkadaşlarımda uzakta oturuyor.Kafama uyan 1 kişi var onunla görüşüyorum tek:)Ne güzel olurdu aslında görüşmek,yakın mıyız acaba?Ben istanbul Anadolu yakası sen?Nerde oturuyordun sen canım yakın olsak öğretirdim seve seve aynen benim oturdugun yerde kuzenler çok gelip giderler öyle:) ben gitmem kimsye cok :) neden olduğun yerde kimse yok
Bende eski oturdugun yerde galiba avrupa yakası:)Evlendikten sonra karşı yakaya taşındım ve burada tek eşimin çevresi var.Arkadaşlarımda uzakta oturuyor.Kafama uyan 1 kişi var onunla görüşüyorum tek:)Ne güzel olurdu aslında görüşmek,yakın mıyız acaba?Ben istanbul Anadolu yakası sen?
Aynen bende o yakadaydım.Şans işte:)Nasip değilmişBende eski oturdugun yerde galiba avrupa yakası:)
Aynen canım aynı şehir yine amaAynen bende o yakadaydım.Şans işte:)Nasip değilmiş
Evet belki birgün hayat karşılaştırır:)Aynen canım aynı şehir yine ama
Evet canım inşallahEvet belki birgün hayat karşılaştırır:)
Iyiyiyim canim sen internetimin kotasi bitmek uzere cok sik giremiyorum ama girip ara ara yazdiklarinizi okuyorum.surekli takipteyim siziG Gonulcelen_87 sen nasılsın canım yokssun özledik
Anladım canım:) peki o zaman öyle olsunIyiyiyim canim sen internetimin kotasi bitmek uzere cok sik giremiyorum ama girip ara ara yazdiklarinizi okuyorum.surekli takipteyim sizi
Şuan yok canım batlar yaklaşmadı daha kızlarınGunaydin kizlar dersim bos oturuyorum yazilanlari okudum var mi hamilelik haberi verecek olan
Günaydın canimGünaydınn kızlarr
Inşallah beklediğin sonuçları alırsın canımDoktorda sonuc bekliyorum kizlar eger dusus yoksa ilac baslayacakmisiz.insulin direnci icin
Tsk ederim canim benimInşallah beklediğin sonuçları alırsın canım
İnşallah canım çok istiyoruz kardeş Allah herkese de nasip etsin..Merhaba,hoşgeldin:)
Aminn...Allah analı babalı büyütsün yavrunu.İnşallah sendende kardeş haberini alırız
Amin inşallah.. Ne kadardır bekliyorsunuz?Valla ne güzel siz ikinci çocuk için bekliyorsunuz bizde 1 çi olsun diye ALLAH herkesin gönlüne göre versin
18 aylık evliyim ben işte ocak gibi falan çocuk düşünmeye başladık ama düzenli olarak her ay olmadi kimyasal oldu iki kez bu dönemlerde ocaktan önce de daha o zaman düşünmeden aralık da düşük yasadim kese oluşmuş ama bebek gelişmemişti tam uzun yoldan dolayı oldu oda cenaze vardı hiç haberim yoktu gebeligimdenAmin inşallah.. Ne kadardır bekliyorsunuz?