- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 34
Yumurtlama gününden 2 gün önce falan olursa ilişki tutma ihtimali daha yüksek ve yumurtlama gününden 2 gün sonra daha devam et sonra beklemeye çekil:)Kızlar mesela benim bugün yumurtlama günüm olsun hergün mü ilişki yoksa pazartesi çarşamba cuma mı olmalı
Aynen öyleZaten yumurta günü gelip geçiyor bat gününü beklemek zor geliyor geçmiyor sanki günler
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah çifter çifter18 aylık evliyim ben işte ocak gibi falan çocuk düşünmeye başladık ama düzenli olarak her ay olmadi kimyasal oldu iki kez bu dönemlerde ocaktan önce de daha o zaman düşünmeden aralık da düşük yasadim kese oluşmuş ama bebek gelişmemişti tam uzun yoldan dolayı oldu oda cenaze vardı hiç haberim yoktu gebeligimden
Allah sesini duysun amin canım hepimizeEn kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah çifter çifter
Bence yapmanız gerekenleri yapın kafanız daha rahat olur hem hamile kalırsanız daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :) az kalmış zaten bu ayı kaçırmışsınız önümüz kasım ayı zaten dişleriniz falan yapsanız zaten aralık- ocak ayina az bir süre kalmış zaten :)Merhaba kızlar,
2018 Ocak için eşimle çalışmalara başlarız diye konuştuk. Ama konuşmayı yaptığımızdan beri ben inanılmaz sabırsızlaştım. Biyolojik saatim 1 dk bile beklememi istemiyor. Bu ay ovulasyon tarihini kaçırdım. Ama bir dahaki ay için gerekli hazırlıklıkları da yapmadım. Yani çürük 1 dişim var onu yaptırmam gerekiyor, antidepresan kullanıyorum onu bırakacağım, jinekolojik muayene, folik aside başlamak vs. Yine de tarihi daha erkene çeksek bilinçsizce mi davranmış olurum sizce? Herkese selamlar.
Bence yapmanız gerekenleri yapın kafanız daha rahat olur hem hamile kalırsanız daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :) az kalmış zaten bu ayı kaçırmışsınız önümüz kasım ayı zaten dişleriniz falan yapsanız zaten aralık- ocak ayina az bir süre kalmış zaten :)
:) ben hiç anlamıyorum canım ama doktor iyi demişse ıyidir zatenKızlar merhaba bugün doktora gittim hormon testi yaptı fsh 4,45 prl 29,13 stsh 2.03 e2 86,05 çıktı sizce nasıl bilen var mı doktor iyi dedi ama yine de yazmak istedim
Evet haklısın hepimiz öyleyiz inan ama az kalmış zaten biraz sabır daha iyi olur herşeyEvet haklısınız. Birazcık sabırlı olmam gerekiyor sanırım. Napayım çocuk kararı aldığımızdan beri içim içime sığmıyor :) Fazla heyecan yapıyorum.
Evet haklısın hepimiz öyleyiz inan ama az kalmış zaten biraz sabır daha iyi olur herşey
Teşekkür ederim canım merak ettim işte:) ben hiç anlamıyorum canım ama doktor iyi demişse ıyidir zaten
Rica ederim :) o anda bende olsam nasıl ne yapcami bilemezdim ve fikir almak isterdim birilerinden :) ne demişler sabrın sonu sonu selamettirÇok teşekkür ederim desteğiniz için, hepimiz için her şeyin en hayırlısı, iyisi olur umarım.
:) ıyidir yani merak etme kötü olsa doktor söylerdi riskleriTeşekkür ederim canım merak ettim işte
Adetin 3. günü mü yaptırdınız. Prolaktin yani prl biraz yüksek gibi geldi bana ama kağıdın tamamını çekip de fotoğraf koyarsanız daha iyi yardım edebilirim :)Kızlar merhaba bugün doktora gittim hormon testi yaptı fsh 4,45 prl 29,13 stsh 2.03 e2 86,05 çıktı sizce nasıl bilen var mı doktor iyi dedi ama yine de yazmak istedim