2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Hemen ümidini kesme canım 2 gün var adetten önce çıkmayıp adet geçtikten sonra çıkan bir sürü kişi var
Genelde öyle şeyler bende olmaz canım bide adetim yine geç olursa al başına sıkıntı stresi bide

Yok yarın değil mevsim degiismden dolayo gecikme olmuş olabilir bir iki daha olmazsam yaparım ben olurum diye tahmin ediyorum çünkü hiç belirti yok ondan
Hım anladım canım hayırlısı olsun bakalım hepimizin hakkında

L Love you91 insan korkuyor belirti yok ve gecikme olunca direk kafam kimyasala gidiyor ya ALLAH yardımcımız olsun tekrar üzülmek istemem inşallah ilk defa normal bir gecikmedir...
İyi düşün iyi olsun canım.İnan bana bende aynı korkuları hamile kalmadan şimdiden yaşıyorum.İnşallah şimdi hamilesindir ve bebeğin sımsıkı tutunur.Ama Allah korusun aynı şeyi yaşarsan 3.den sonra araştırmak gerekmiş.Kan pıhtılaşması gibi sorunlar olabiliyormuş.Testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?Çok merak ediyorum.Bize güzel haberi verirsin inşallah:)

Bilmiyorum ki ne zaman yapsam daha olmadim adet var bunda birşey ama içimde e hiç iyi his yok inşallah ben yanlış düşünuyorum yarın da olmazsam 3 gün olcak gecikmenin
Test alırım bir kaç gün daha olmazsam :) aşırı derece akıntı var sadece

Geçen ay bendede su gibi akıntı vardı ve belirtiymiş demekki bu.Al yap canım en azından hamile misin değil misin öğrenir ona göre dikkat edersin.Hatta hamile isen ki bence öylesin,en azından dr a git 2 kez kimyasal oldu de belki erken önlem almaya çalışırlar.Bol dua et cnm verende alanda Allah.Dün gece senin içinde dua ettim,rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.

ALLAH razı olsun canım yaparım yarın da olmazsam canım bende size hep dua ediyorum . Inşallah en kısa sürede hepimiz hamile kalırız 2018 annesi oluruz

Sende uyumamısın:)İyi geceler cnm
Ben ev işi,eşime tatlı yaptım birde evde küçük işler yapmaya başladım.Sen neler yapıyorsun?
Ne işi yapmaya başladın canım evde:)
Iyi bende evde geçti kuzen falan geldi oturduk öyle başka birşey yok valla çay sohbet geç yatıyorum bu arada ben saat 3 doğru anca uykum geliyor geç kalkiyorum ya

Ne işi yapmaya başladın canım evde:)
Iyi bende evde geçti kuzen falan geldi oturduk öyle başka birşey yok valla çay sohbet geç yatıyorum bu arada ben saat 3 doğru anca uykum geliyor geç kalkiyorum ya
Bende 2 den aşağı uyuyamıyorum:)Tabi sabah 10da anca kalkıyorum:)Ne güzel yakınında gelip gidenin olması.Benim henüz çok çevrem yok birkaç kişi dışında,insan sohbet edecek birini istiyor.Paketleme iş,parti süsü yapımı,ip bağlama gibi küçük kafa oyalayıcı işler yapıyorum.Örgüyü hiç bilmiyorum öğretecek kişiyide henüz bulamadım:)

Nerde oturuyordun sen canım yakın olsak öğretirdim seve seve aynen benim oturdugun yerde kuzenler çok gelip giderler öyle:) ben gitmem kimsye cok :) neden olduğun yerde kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…