2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Herkese merhabalar.. Ben de 5 buçuk yaşındaki oğluma kardeş için 1 yıldır uğraşıyorum ama henüz bişey yok.. Ben de eğer Rabbim nasip ederse 2018 de anne olmak istiyorum. Allah hepimize de nasip etsin..
Valla ne güzel siz ikinci çocuk için bekliyorsunuz bizde 1 çi olsun diye ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Kızlar bat günü geçti ya benim biliyorsunuz günü gününe olurum ya geçmesine sevinemyorum inşallah kimyasal gebelik falan yasamam çünkü sıfır belirti

Kızlar bat günü geçti ya benim biliyorsunuz günü gününe olurum ya geçmesine sevinemyorum inşallah kimyasal gebelik falan yasamam çünkü sıfır belirti
Seni çok iyi anlıyorum.İnsan tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyor değil mi?Bende aynı korkuları şimdiden yaşıyorum.Belirtilere takılma bence bende belirti vardı ama yine kimyasal oldu.Rabbim ne derse o oluyor.Ama ümidini yitirme inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve banada umut olursun.Allah çektiğin üzüntülerin mükafatını verecektir.Dualarım seninle cnm

Herkese merhabalar.. Ben de 5 buçuk yaşındaki oğluma kardeş için 1 yıldır uğraşıyorum ama henüz bişey yok.. Ben de eğer Rabbim nasip ederse 2018 de anne olmak istiyorum. Allah hepimize de nasip etsin..
Merhaba,hoşgeldin:)
Aminn...Allah analı babalı büyütsün yavrunu.İnşallah sendende kardeş haberini alırız

Senin kimyasallarda belirti olmustu belki bu seferki saglikli oldugu icin bi belirti yoktur.gunun biraz gecince test yap bence sen.

Inşallah canım bakalım gecikme ya ilk defa kendiliğinden oldu yada bilmiyorum

Senin kimyasallarda belirti olmustu belki bu seferki saglikli oldugu icin bi belirti yoktur.gunun biraz gecince test yap bence sen.
Yok kimyasalda belirti bildiğimiz aynı belirtilerdi akinti falan bu takım şeyler onları şuan yaşıyorum ama belirti olarak saymıyorum bunları artık neden gecikme oldu onu merak ediyorum doğrusu benim hayatta şaşmaz yarın ola hay rola bakalım

L Love you91 insan korkuyor belirti yok ve gecikme olunca direk kafam kimyasala gidiyor ya ALLAH yardımcımız olsun tekrar üzülmek istemem inşallah ilk defa normal bir gecikmedir...

Kendini böyle üzme ama, inşallah kimyasal değildir sağlıklı bir hamileliktir. Ya miniğimiz varsa, onu da kendini de üzme lütfen. İnşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik yapsın ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Kızlar bende sabah test yaptım negatif 2 gün var adetim e bu ayda olmamış herşeyin hayırlısı

Amin canım inşallah eğer gelmezse adet test yaparım ama hemen değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…