Valla canim benimde reglden once sari akintim oluyo bu 4 aydir.ama herkeste ayni seyler olmuyo.sen olmadigin surece bi umit var hep.olumlu dusun.Kızlar bu arada birşey sorcam ya akıntı hep var demistim ya bugün akıntı gelirken regli oldum sanıyorum bakıyorum yok akıntının rengi sarıya döndü koyu sarı oldu böyle şaşırdım kaldım olcak miyim acaba bugün onun belirtisi mi ?
Bende olmazdı canım hiç böyle fazla yani geliyor aktığını fark ediyorum o kdr net geliyor bende adet öncesi beyaz olur oda az olurValla canim benimde reglden once sari akintim oluyo bu 4 aydir.ama herkeste ayni seyler olmuyo.sen olmadigin surece bi umit var hep.olumlu dusun.
Neden korunmani söyledi ki zararı mi var hamile kalsan yoksa bence beklemeInsulinim baya dusmus bu arada ama yinede yuksek dedi doktor ilac yazdi.cocuk dusunuyoruz bi sorun olurmu dedim bu ay dusunmeyin bi dahaki ay bi bakalim dedi.korunsakmiki acaba bu ay ikilemde kaldim.
Bikac gun daha sabret olmazsa bi test yaparsin ins pozitif olur.Bende olmazdı canım hiç böyle fazla yani geliyor aktığını fark ediyorum o kdr net geliyor bende adet öncesi beyaz olur oda az olur
Valla bilmiyorumki.bu ay zaten klomende almadim biliyosun rabbim buyuk ya ben oluruna biraktim artik.zaten bu insulin dusmezse gebelikte yine sorun cikaricak bana en iyisi ilaci aliyim olursa birakirim kullanmayi.Neden korunmani söyledi ki zararı mi var hamile kalsan yoksa bence bekleme
Bekliyorum valla zaten inan içimde hiç test yapma hevesi yok bekliyorum herşey netlesir çünkü zaman geçinceBikac gun daha sabret olmazsa bi test yaparsin ins pozitif olur.
Aynen al canım ilaçlarını ihmal etme ovilasyon testi al birde istersen günlerini degerlendir ilk ay ilaçların etkisi den birşey olmaz çünkü sonuç da adetine yakın bırak istersenValla bilmiyorumki.bu ay zaten klomende almadim biliyosun rabbim buyuk ya ben oluruna biraktim artik.zaten bu insulin dusmezse gebelikte yine sorun cikaricak bana en iyisi ilaci aliyim olursa birakirim kullanmayi.
Ovulasyon zamanim basladi sanirim kasiklarimda agrim oluyor.klomen alirkende boyleydi aynen.Aynen al canım ilaçlarını ihmal etme ovilasyon testi al birde istersen günlerini degerlendir ilk ay ilaçların etkisi den birşey olmaz çünkü sonuç da adetine yakın bırak istersen
Öyle mi oh oh ne güzel hadi gerisi size kaldı artıkOvulasyon zamanim basladi sanirim kasiklarimda agrim oluyor.klomen alirkende boyleydi aynen.
Ins canim.hepimiz iin tek duam sagliklisiyla pozitif olmasi yonunde.Öyle mi oh oh ne güzel hadi gerisi size kaldı artıkinşallah hamile kalırsın bu ay
Hayırlısı benimde aklım 3 gündür karman çorman ya ofIns canim.hepimiz iin tek duam sagliklisiyla pozitif olmasi yonunde.
Zaten yumurta günü gelip geçiyor bat gününü beklemek zor geliyor geçmiyor sanki günlerBenim de akıntım başladı, yumurtam erken çatlıyor, sonra uzun bir süre bekliyorum bat'ı. O da zor oluyor.
Ben de hiç ağrı olmuyor yumurta günleri akıntı bile ya görürüm ya görmem valla :) oyuzden takılma sen düzenli ilişkine devam et bence kaçırmaKizlar ya ben galiba bu ay yumurtlamadim bugunlerde yumurtlamam gerekiyordu hicbir belirti yok akintiyada rastlamadim sancida olmadi normalde baya sancim olurdu anlardim akintiyida gorurdum bu ayda olmayacak galiba