Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı gebelik miydi cnmbenim testte böyleydi canım hamileydim :)
Sağlıklı gebelik miydi cnm
Ay cnm geçmiş olsun hayırlısı bakalım ins kimyasal vs degildirgayet sağlıklıydı canım dur testimi atayım hatta sana ama malesef ben 7. haftada düşük yaptım
kanımdaki bir bakteri yüzünden benimki de hayaliydi sonra koyulaştı
Ay cnm geçmiş olsun hayırlısı bakalım ins kimyasal vs degildir
Tmm cnm yazariminşallah canım rahat ol ama
haber ver bana da :)
Canım senin ne oldu çift çizgi çıkan testler sonrası var mı gebelikAy cnm geçmiş olsun hayırlısı bakalım ins kimyasal vs degildir
Yaşını daha genç şansınız vardır tabiki de inşallah en kısa zaman da güzel haberler alırsınız tedavi sonrasıHerkese merhaba 5 ay once bir tup bebek denemesi sonunda 7 yumurtadan sadece bir tanesi Dollendi ve Onda da dna hasari Tesbit edildigi icin transfer yapilmadan tedavim bitti. Simdi konya kizilay hastanesi e gitmeyi dusunuyorum. Haftaya eşime dna hasar testi yapilacak Ben de rahim filmi cektirecegim. Baska neler yapmam lazim hazirlik asamasinda? Ayrica cip bebek uygulamasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bu arada yasim 37 sansim var mi sizce?
Kanda 0.5 cikti 9 haziran bekliyorum cnmCanım senin ne oldu çift çizgi çıkan testler sonrası var mı gebelik
Gebelik yok yani 0.5 anladmKanda 0.5 cikti 9 haziran bekliyorum cnm
Yok 9 haziran adet tarihim hayırlısı olsunGebelik yok yani 0.5 anladm
Amin canım inşallah haziran da 9 da güzel haber alırsınYok 9 haziran adet tarihim hayırlısı olsun
Teşekkür ederim ins ilgin için ayrıca teşekkürlerAmin canım inşallah haziran da 9 da güzel haber alırsın