- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #63.321
unibaby sensitive iyi geldi bize.Hangi deterjanı kullandınız lütfen söylermisiniz bizde bu sıkıntıyla uğraşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unibaby sensitive iyi geldi bize.Hangi deterjanı kullandınız lütfen söylermisiniz bizde bu sıkıntıyla uğraşıyoruz
SelamAzalttim cnm birden kesmek istemedim korktum.ve anlamadim niye boyle oldu ama funde 3 4 kez mama verererk 1 ayda 1 kilo aldi bebegim.demekki vermesem az alacakti diye dusunuyorum.korkuyorum artik kilo vercek diye.
Gunde 1 e dusurdum mamayi.aksamlari belli bi saatte cok meme istiyo meme vicik vicik olunca alamiyo cok acitiyo bende o esnada mamayi veriyorum goguslerin biraz doluyo zmn gecince 60 lik veriyorum mamayi.
Ya bebekten cok sanki ben bagimli oldum mamaya.mamayi vermesem doymicakmis gibi geliyo.aksam asiri bi agliyo 2 saat memede kaliyo o zmn mamayi veriyorum.mamayi vermeme ragmen susmuyo ama ben biraz dinleniyorim.coddi anlamda goguslerim yoruluyo acıyo ben dinlenemeyince daha kotu.5 inde asimiz var o zmna kadar bakim kac kilo almis vermesjn de insallah.verirse artirmak zoruna kalicam.eger kilosu guzel artarsa mamayi kesmek istiyorum.
Cnm meme ne zmn terbiye olur ki.hani sahdikca gogus daha cok sit uretiyo demissinya ben saginca hic ped sut olmuyo ben de tirsiyorim acaba azaltti mi diye
Hic test yapma canim bnm 3aylikken ilk reglim oldu kizim 15 aylik oldu ama hala düzenli deil 40 gunde bir oluyorum 1 sene düzensiz olur demisti doktorum ama 1 yili gecti bnde doktora gidecegimmerhaba arkadaşlar adetleriniz düzenli oldu mu ? benim ilk adetim oğlum 1 yaşındayken oldu ikinci 8 gün gecikti ..hemen düzene giren oldu mu ..normal mi benim durumum..test yapmak istemyiorm korkuyorum.
inşallah öyledir benim de ..teşekkür ederim cevap verdiğin içinHic test yapma canim bnm 3aylikken ilk reglim oldu kizim 15 aylik oldu ama hala düzenli deil 40 gunde bir oluyorum 1 sene düzensiz olur demisti doktorum ama 1 yili gecti bnde doktora gidecegim
Ben olsam doktora gösterirdim Bi. İçim rahat etmezdi başka türlü.Kizlar selam
Kızim kucuklugunden beri ozellikle biseye heyecanlandiginda kollarini yana dogru acip, agzini da acip ellerini sıkıp birakarak titretiyor kendini. Kucukken de yapiyordu ama bu kadar sık ve uzun surmuyodu. Uzun dedigim yaklasik 10 15 sn. Ayni hareketi ben yapıyorum ensem falan kasilmaktan agriyor yani. Dikkatini baska yone cektigimde birakiyor. Yada o titremesini durdurmasi icin elini falan tuttugumda çok sinirleniyor.
Dedigim gibi en çok heyecanlandigin da yapiyo ama gecen ondan 1.5 yas buyuk kuzenine oyuncağını verdi cocuk oynamaya basladiginda da gene titremeye başladı bizimki. Bilerek yapiyo gibide. Banada yapti. Ördeğini ötturunce basladi kasilp titremeye.
Takip eden doktoruna kucukken bi kac kez danismistim normal demisti. Bi norologa yada pedagoga mi gotursem diyorum icim rahat etsin. Cevrenizde var mi böyle heycanlanip titreyen bebek. Canimi sikmaya basladi bu durum.
Bende oyle yapacagim. Baska bi cocuk doktoruna gosterip pediatrik norologa randevu vermesini isticem. Direkt alamiyorum cnkuBen olsam doktora gösterirdim Bi. İçim rahat etmezdi başka türlü.
Merhaba canım benim bebeğimde de var. Ellerini sıkmıyor ama bir yapar gibi tek parmağıyla gösterip heyecanlandığı şeyi kendini sıkıyor. Ben nörolojik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum sadece heyecanını bu şekilde ifade ediyor.Kizlar selam
Kızim kucuklugunden beri ozellikle biseye heyecanlandiginda kollarini yana dogru acip, agzini da acip ellerini sıkıp birakarak titretiyor kendini. Kucukken de yapiyordu ama bu kadar sık ve uzun surmuyodu. Uzun dedigim yaklasik 10 15 sn. Ayni hareketi ben yapıyorum ensem falan kasilmaktan agriyor yani. Dikkatini baska yone cektigimde birakiyor. Yada o titremesini durdurmasi icin elini falan tuttugumda çok sinirleniyor.
Dedigim gibi en çok heyecanlandigin da yapiyo ama gecen ondan 1.5 yas buyuk kuzenine oyuncağını verdi cocuk oynamaya basladiginda da gene titremeye başladı bizimki. Bilerek yapiyo gibide. Banada yapti. Ördeğini ötturunce basladi kasilp titremeye.
Takip eden doktoruna kucukken bi kac kez danismistim normal demisti. Bi norologa yada pedagoga mi gotursem diyorum icim rahat etsin. Cevrenizde var mi böyle heycanlanip titreyen bebek. Canimi sikmaya basladi bu durum.
Baya arastirdim da normal gibi gozukuyor. Doktoruda normal olduğunu soyledi ama annelik oste hep bi suphe :)Merhaba canım benim bebeğimde de var. Ellerini sıkmıyor ama bir yapar gibi tek parmağıyla gösterip heyecanlandığı şeyi kendini sıkıyor. Ben nörolojik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum sadece heyecanını bu şekilde ifade ediyor.
Bizimki de yapıyor öyle hem de baya sıkıp titriyor hafiften bence normal duygularını zirvede yaşıyor ondan oluyorBaya arastirdim da normal gibi gozukuyor. Doktoruda normal olduğunu soyledi ama annelik oste hep bi suphe :)
Bizde valla oyle kasip titriyorki ben yapiyorum aynisini enseme agri giriyoBizimki de yapıyor öyle hem de baya sıkıp titriyor hafiften bence normal duygularını zirvede yaşıyor ondan oluyor
doktorlar genelde video istiyor o an hemen video cekip bir cocuk doktoruna gosterin.o gerekirse jorolojiye sevkeder.Pek onemli birsey gibi degil ama iciniz rahat etsin.Benim kizimda su siralar kafasini yere vuruyor sinirlendiginde.Kizlar selam
Hergun yeni bisey cikariyolar yahudoktorlar genelde video istiyor o an hemen video cekip bir cocuk doktoruna gosterin.o gerekirse jorolojiye sevkeder.Pek onemli birsey gibi degil ama iciniz rahat etsin.Benim kizimda su siralar kafasini yere vuruyor sinirlendiginde.
faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare . Solgarın ki etki etmediGnc nin bira mayasi tableti var (Gnc - Brewer's Yeast 500) o da arttırıyor canım ben onu kullaniyorum. Amerika dasin kolay bulursun hem. Göğüs pompam da medela pilli ve elektrikli. Hem de kaç senelik oğlumun doğumunda almıştım. Bir arkadaşıma ödünç vermiştim. Hala taş gibi çalışıyor. Çekiş gücü ayarı da var. Çok memnunum.
Bira mayasi tabletini sana da öneririm. Bir de anne sütü arttırıcı damlalardan da kullanabilirsin. Ama esas arttıran stres yapmamak, bol su sıvı alımı ve emzirmek.
faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare . Solgarın ki etki etmedi
SağolunAradan epey zaman geçmiş, malesef benim emzirme maceram 9 ay sürebildi. Stres yapmayin bol bol emzirin bebeğinizi, bol bol sıvı alın, tabletler çaylar hepsi fasa fiso. Şimdiki aklim olsa akışına bırakır kendimi hiç kasmazdım.