2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim ihmalkarlığım çişini hiç denemedim zor geldi. Hala zor geliyor. Açık yazacağım kusura bakma kakadan önce pırt yapıyorlar ya genelde ben o sesi duyunca kaka diye tuvalete götürüyordum o pırtı yapınca baktım bigun kaka dedi. Ama işte her zaman söylemiyor ve sabah kakası varsa evde yokum ve bezine yapıyor. Çok iştahsız yemek konusu beni fazlasıyla yoruyor. Çişi de yakalamaya çalışacağım bakalım yapabilirsem.

nasılsıniz anneler cok uzun zaman oldu girip bakamadim masallah cis soykeyen bebeklerimiz konisanlarimiz var bizim kiz 10 aylik desteksiz yurudu evi talan ediyor sandalyeye tabureye cikip iniyor banyonun kapisini açık gotmesin hop klozetin nasina kosuyor ıh ıh ikina ikina yoksa bile kakasini yapiyor zorla abi abla dede ayşe baba meme bak diyor arada gel diyor tabi işine geldigi zaman kopek taklidi yapiyor ama hala dis yok konismasi da yok gun icinde sessizligi daha fazla sessiz sessiz evi dolansin karistirsin baksin oyuncaklarina dalsin bide dısarda avm de köpeklerin pesine kossun okadar yani sağliklari yerinde olsun da hepsini yavas yavas yaparlar inslh

Benimki hiç bir sesi taklit etmiyor. Taklit etme isteği sıfır. Bir kaç hayvanın sesini öğrendi kedi görünce miyav diyor, veya kedi ne der dediğimde miyav, karga gak, köpek hav hav, mama ve adımı söylüyor. Söylenenleri anlıyor, komut alıyor. Onu getir, bunu babaya götür, banyoya git, bezini getir, boyalar nerde vs. Ama asla hiçbirini söylemiyor

Geldi gitti bitti düştü bay bay hadi gel baba anne meme hayvan sesleri özellikle inek ve köpek sesi düd düd arabaya hep düd dedik oyüzden diyor 9-10 aylıkken sesler vardı ama artık bilinçli diyor tek parmağını sallayarak olmaz cıs yapıyor tüm komutlara uyuyor getir götür ver parmağıyla istediği herşeyi gösteriyor büyük kitabı var köpek nerde diyorum parmağını oraya koyuyor top nerde parmak oraya bu hafta başladı bunada oğlum 2 yaşına kadar sadece anne baba dedi 25 aylıktı bir anda konuşmaya başladı buda böyle her çocuk farklı canım rahat ol sağlıklı olunca zamanı gelince hepsi olup bitiyor sağlık olsun

Bizimki yürüme konusunda çok aceleci ama konuşma yok malesef Allah baba anne abi dede hayır hadi parmak sallayıp olmaz diyor komutları anlayıp uyguluyor ama devamı yok
Bizimkide ayni yurumeyi erken yapti ama konusma yok sizinki gene dha fazla kelime soyluo bizimki anni dededede hav ananii dio gel o kadar bska bisey yok

Bizimkide ayni yurumeyi erken yapti ama konusma yok sizinki gene dha fazla kelime soyluo bizimki anni dededede hav ananii dio gel o kadar bska bisey yok
Benim büyük oğlum çok çabuk konuştu bu garip geliyor 1 yaşındayken 10a kadar sayıyordu

Masallahhh her cocugun gelisimi gercekten farkli sagliklari yerinde olsun da babasi cildirioama hala baba demedi die :)))
Evet canım baya farklılar tek ortak noktaları erken yürümeleri ve cana yakın olmalari baba demedi mi senin ki benimki baba diye ölüyor

Maşallah ya çok zeki bir çocuk olmalı şimdi. Benim ki de 1 e kadar sayabiliyor say bakalim kaç tane var deyince bir bir bir diye sayıyor
Maşallahı var pratik bir çocuk ama belli de olmuyor sonradan acılan var benim yeğenim çok geç konutu çok geç yürüdü ama şimdi hep onur belgeleri taktirler okulda göz bebeği

Evet canım baya farklılar tek ortak noktaları erken yürümeleri ve cana yakın olmalari baba demedi mi senin ki benimki baba diye ölüyor
Yok wallahi hic demedi anane teyze demeye basladi 2 gundur 1 haftadir birlikteyiz ailemle bir baba demedi esim hergun beraberiz bir baba dedirtemedin dio bnde ben napim kizim demiosa dedm hahaha ewt bnm kizimda cok cana yakin kapidan kim cikarsa ciksin pesine aglio kucagindan bana gelmio bu durumu sewmiorm ama napalim

Çocuklar kendi isteklerine göre şekilleniyor istediğini tekrarla dedirtmeye çalış istemiyorsa demiyor çocukların genelinde var kapıdan çıkana ağlama ya

Bizimki de kim giderse peşinden ağlıyor ve Baskasının kucagından bana da gelmiyor aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…