- 31 Temmuz 2016
- 1.213
- 995
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.201
Benim ihmalkarlığım çişini hiç denemedim zor geldi. Hala zor geliyor. Açık yazacağım kusura bakma kakadan önce pırt yapıyorlar ya genelde ben o sesi duyunca kaka diye tuvalete götürüyordum o pırtı yapınca baktım bigun kaka dedi. Ama işte her zaman söylemiyor ve sabah kakası varsa evde yokum ve bezine yapıyor. Çok iştahsız yemek konusu beni fazlasıyla yoruyor. Çişi de yakalamaya çalışacağım bakalım yapabilirsem.Söylüyor mu kakasini? MaşallahBenim ki söylemiyor. Bı köşeye saklanip çömelip ikinmaya başlayınca kapıp götürüyorum lazimliga. Ben farkedip yakalıyorum yani. Yoksa hiç umrunda değil benimkinin. Kendisi farkediyorsa dene bence çiş konusunu da, çok kolay olur seninkinin öğrenmesi. Bi çok bebek eskiden 1 yaşında birakiyormus bezi.
Benimki hiç bir sesi taklit etmiyor. Taklit etme isteği sıfır. Bir kaç hayvanın sesini öğrendi kedi görünce miyav diyor, veya kedi ne der dediğimde miyav, karga gak, köpek hav hav, mama ve adımı söylüyor. Söylenenleri anlıyor, komut alıyor. Onu getir, bunu babaya götür, banyoya git, bezini getir, boyalar nerde vs. Ama asla hiçbirini söylemiyorKızlar bebeklerinizin konuşması ne alemde? Hangi kelimeleri söylüyorlar? Benim ki sanki 2-3 ay önce daha çok konuşuyordu. Şimdi üç beş kelime etrafında dönüp duruyor. Söylediğim her şeyi anlıyıp yapıyor ama konuşmuyor hiç doğru dürüst.
Geldi gitti bitti düştü bay bay hadi gel baba anne meme hayvan sesleri özellikle inek ve köpek sesi düd düd arabaya hep düd dedik oyüzden diyor 9-10 aylıkken sesler vardı ama artık bilinçli diyor tek parmağını sallayarak olmaz cıs yapıyor tüm komutlara uyuyor getir götür ver parmağıyla istediği herşeyi gösteriyor büyük kitabı var köpek nerde diyorum parmağını oraya koyuyor top nerde parmak oraya bu hafta başladı bunada oğlum 2 yaşına kadar sadece anne baba dedi 25 aylıktı bir anda konuşmaya başladı buda böyle her çocuk farklı canım rahat ol sağlıklı olunca zamanı gelince hepsi olup bitiyor sağlık olsunKızlar bebeklerinizin konuşması ne alemde? Hangi kelimeleri söylüyorlar? Benim ki sanki 2-3 ay önce daha çok konuşuyordu. Şimdi üç beş kelime etrafında dönüp duruyor. Söylediğim her şeyi anlıyıp yapıyor ama konuşmuyor hiç doğru dürüst.
Doğum tarihiniz neydiyurumeyen kimler kaldi .
Bizimkide ayni yurumeyi erken yapti ama konusma yok sizinki gene dha fazla kelime soyluo bizimki anni dededede hav ananii dio gel o kadar bska bisey yokBizimki yürüme konusunda çok aceleci ama konuşma yok malesef Allah baba anne abi dede hayır hadi parmak sallayıp olmaz diyor komutları anlayıp uyguluyor ama devamı yok
Benim büyük oğlum çok çabuk konuştu bu garip geliyor 1 yaşındayken 10a kadar sayıyorduBizimkide ayni yurumeyi erken yapti ama konusma yok sizinki gene dha fazla kelime soyluo bizimki anni dededede hav ananii dio gel o kadar bska bisey yok
Masallahhh her cocugun gelisimi gercekten farkli sagliklari yerinde olsun da babasi cildirioama hala baba demedi die :)))Benim büyük oğlum çok çabuk konuştu bu garip geliyor 1 yaşındayken 10a kadar sayıyordu
Maşallah yaBenim büyük oğlum çok çabuk konuştu bu garip geliyor 1 yaşındayken 10a kadar sayıyordu
21 aralıkyurumeyen kimler kaldi .
benimki 4 5 adım atıyor düşüyoryurumeyen kimler kaldi .
Evet canım baya farklılar tek ortak noktaları erken yürümeleri ve cana yakın olmalariMasallahhh her cocugun gelisimi gercekten farkli sagliklari yerinde olsun da babasi cildirioama hala baba demedi die :)))
Maşallahı var pratik bir çocuk ama belli de olmuyor sonradan acılan var benim yeğenim çok geç konutu çok geç yürüdü ama şimdi hep onur belgeleri taktirler okulda göz bebeğiMaşallah yaçok zeki bir çocuk olmalı şimdi. Benim ki de 1 e kadar sayabiliyor say bakalim kaç tane var deyince bir bir bir diye sayıyor
Yok wallahi hic demedi anane teyze demeye basladi 2 gundur 1 haftadir birlikteyiz ailemle bir baba demedi esim hergun beraberiz bir baba dedirtemedin dio bnde ben napim kizim demiosa dedm hahaha ewt bnm kizimda cok cana yakin kapidan kim cikarsa ciksin pesine aglio kucagindan bana gelmio bu durumu sewmiorm ama napalimEvet canım baya farklılar tek ortak noktaları erken yürümeleri ve cana yakın olmalaribaba demedi mi senin ki benimki baba diye ölüyor
Çocuklar kendi isteklerine göre şekilleniyor istediğini tekrarla dedirtmeye çalış istemiyorsa demiyorYok wallahi hic demedi anane teyze demeye basladi 2 gundur 1 haftadir birlikteyiz ailemle bir baba demedi esim hergun beraberiz bir baba dedirtemedin dio bnde ben napim kizim demiosa dedm hahaha ewt bnm kizimda cok cana yakin kapidan kim cikarsa ciksin pesine aglio kucagindan bana gelmio bu durumu sewmiorm ama napalim
Bizimki de kim giderse peşinden ağlıyor ve Baskasının kucagından bana da gelmiyor aynenYok wallahi hic demedi anane teyze demeye basladi 2 gundur 1 haftadir birlikteyiz ailemle bir baba demedi esim hergun beraberiz bir baba dedirtemedin dio bnde ben napim kizim demiosa dedm hahaha ewt bnm kizimda cok cana yakin kapidan kim cikarsa ciksin pesine aglio kucagindan bana gelmio bu durumu sewmiorm ama napalim
Ayy bnmki de ve ben bu durumdan hic memnun deilim bak sana gelmio diolar ya bide allahm cildiriorum o anBizimki de kim giderse peşinden ağlıyor ve Baskasının kucagından bana da gelmiyor aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?