- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.941
Benim ki geçen hafta sonu epey bi yürüdü. Hemen ilk adım ayakkabilari filan bakmaya başladımMerhaba hanımlar bebiş yürüyen varmı benimki istediği yere yürüyor istemediğinde emekliyor
Benimki gayretli ama bi düştü pek cesareti kalmadı galiba korktu biraz yürüyüp biraz emekliyorBenim ki geçen hafta sonu epey bi yürüdü. Hemen ilk adım ayakkabilari filan bakmaya başladımAma orda kaldı bı daha yürümedi o zamandan beri doğru dürüst. Çok ilginç yeltenmiyor bile hiç. Ben yürütmeye çalışınca da huysuzluk yapiyor . Ben bı kere yürüyünce emeklemeyi bırakacak hep öyle devam edecek sanıyordum ama öyle olmuyormuş. Hala emeklemeye talim. Çok yakın karşı karşıya olan koltuklarda filan bı iki adım atıp karşıdan karşıya geçiyor sadece.
Bu haftasonu da kahvaltı yaparken buzdolabının üstündeki magneti işaret edip araba dedi. Şok olduk hiç konuşma çabası yoktu çünkü. Bütün hafta sonu sorup darladik durduk çocuğu ama devamı gelmedi. Her hafta sonu küçük heyecanlar yaşatıyor bize sağolsunrahat bırak çocuğu diyorum kendime ama ilk çocuk olunca galiba insan kendine hakim olamiyor.
Merhaba hanımlar bebiş yürüyen varmı benimki istediği yere yürüyor istemediğinde emekliyor
Bizimki çok aceleci çıktı ben bukadar bekliycegini düşünmemiştimYürüme çabalarında daha, tay tay dururken bir iki adım atıp oturuyor, son bir ay da atılıma geçti bizim kız bende acele etme kızım o da olacak diyorum
Yürüme yok ama tutunup dolaşıyor uzun zamandır kendini kaldırabiliyor her türlü yerde. Evi dört dönüyor. Arada desteksiz durmaya başladı ama adım atma ya da uzun süre durmaya korkuyor henüz. Yürüyen var mı ben de merak ediyorumbebişleri yürüyen adım atan var mı? zeynep çok tembelemeklemiyor, sadece karnın üstünde geri geri etrafında dönüyor, totosu ağır geliyor kalkmıyor oturmak istemiyor ayakta durmak istiyor, o yüzden dışarda beşik arabasında bağırıyor sizde durumlar nasıl?
ayrı yemek yapmıyorum sevmiyor yemiyor. ben ne pişirirsem o da onu yiyor, çünkü hep bizim yediklerimizi de yemek istiyor. tam bir cadı bu kız
aynıYürüme yok ama tutunup dolaşıyor uzun zamandır kendini kaldırabiliyor her türlü yerde. Evi dört dönüyor. Arada desteksiz durmaya başladı ama adım atma ya da uzun süre durmaya korkuyor henüz. Yürüyen var mı ben de merak ediyorum
Bizim en başından beri emzirme maceramız ite kaka devam etti zaten. Çok şükür mama vermek zorunda kalmadan bu zamana kadar geldik. Benimki de senin ki gibi yemeğe daha çok düşkün ama ben anne sütünden olabildiğince faydalansın diye emzirebildigim kadar emzirmeye çalışıyorum çok fazla yemek teklif etmiyorum. 2 ana öğün 1 ara öğün yemek veriyorum onun dışındaki zamanlarda emziriyorum. Çok hareketli olduğu zamanlarda emmek istemiyor ben de uyku öncesi emziriyorum genelde. Aşağı yukarı 6 -7 kere filan emiyor günde 2 si gece uykusu sırasında oluyor zaten.Hanımlar uzun süre takip edemedim buraya. emziren anneler ne durumdasınız? zeynep artık sadece uyumak için emmek istiyor birde huzursuz olduğunda. yemek yemeyi çok seviyor benim kuzumaşaAllah
tombik olacak bu gidişle
evet bizde de aynıBizim en başından beri emzirme maceramız ite kaka devam etti zaten. Çok şükür mama vermek zorunda kalmadan bu zamana kadar geldik. Benimki de senin ki gibi yemeğe daha çok düşkün ama ben anne sütünden olabildiğince faydalansın diye emzirebildigim kadar emzirmeye çalışıyorum çok fazla yemek teklif etmiyorum. 2 ana öğün 1 ara öğün yemek veriyorum onun dışındaki zamanlarda emziriyorum. Çok hareketli olduğu zamanlarda emmek istemiyor ben de uyku öncesi emziriyorum genelde. Aşağı yukarı 6 -7 kere filan emiyor günde 2 si gece uykusu sırasında oluyor zaten.
Merhaba canım hakkında hayırlısı olur inşallah belki daha mutlu olursun kendine iyi bakmerhaba hanımlar.
nasılsınız? bebişler nasıl?
ben uzun süre sıkıntılar yaşadım ve şuan almanya dayım ve burda çocuklarımla yaşayacağım.
Allah herkese sağlık, sıhhat, afiyet, geçim versin
Miray tutunup kalkıp sıralıyor tüm evi bu şekilde gezebiliyor duvardan bile tutunuyor artık emekleyeli çok oldu normal iki eli üstünde emekliyor tay tay yapıyoruz dengede duruyor ama adım atmıyor poposunun üstüne oturuyor ellerini bırakıp dengede duruyor düşeceğini anladığı an tutunuyor geri diğer aya yürücek gibi inşallahbebişleri yürüyen adım atan var mı? zeynep çok tembelemeklemiyor, sadece karnın üstünde geri geri etrafında dönüyor, totosu ağır geliyor kalkmıyor oturmak istemiyor ayakta durmak istiyor, o yüzden dışarda beşik arabasında bağırıyor sizde durumlar nasıl?
ayrı yemek yapmıyorum sevmiyor yemiyor. ben ne pişirirsem o da onu yiyor, çünkü hep bizim yediklerimizi de yemek istiyor. tam bir cadı bu kız
Çok sevindim canım hiç unutmadım seni veKızlar merhaba kızım olacakmış ❤ hatırlayanlar vardır elbet.
Sağol canım aminn inşallahh.. siz iyisiniz ?bebiş büyüdü nerdeyse yaşına girecek☺Çok sevindim canım hiç unutmadım seni vesirkencubin arkadaşımız beni çok üzmüştünüz çok şükür sağlıkla kucağına al inşallah
İyiyiz çok şükür canım aynen 1 aralık Doğum günü inşallahSağol canım aminn inşallahh.. siz iyisiniz ?bebiş büyüdü nerdeyse yaşına girecek☺
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallahİyiyiz çok şükür canım aynen 1 aralık Doğum günü inşallah
Sağol canım inşallah teşekkür ederimMaşallah sağlıkla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?