2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım merhaba. Umarım daha iyisindir. Senin ve çocukların için her şeyin hayırlısı olsun inşallah

bebişleri yürüyen adım atan var mı? zeynep çok tembel emeklemiyor, sadece karnın üstünde geri geri etrafında dönüyor, totosu ağır geliyor kalkmıyor oturmak istemiyor ayakta durmak istiyor, o yüzden dışarda beşik arabasında bağırıyor sizde durumlar nasıl?
ayrı yemek yapmıyorum sevmiyor yemiyor. ben ne pişirirsem o da onu yiyor, çünkü hep bizim yediklerimizi de yemek istiyor. tam bir cadı bu kız

benim kızda seninki gibi.emekleme pozisyonuna geliyor sonra yüz üstü bırakıyor kendini.geri geri az bisey sürünüyor.daha biyerlerden filan tutupta kalkmıyor anlayacağın tembel yani.yemek konusundada kendine yaptığım özel hiç birseyi yemek istemiyor ama bizimkilerden yiyor bende biizmkileri az yağlı ve az tuzlu yapıyorum baharat koymuyorum onlardan yiyor yoksa aç kesinlikle yemiyor ona özel yaptığım tatsız şeyleri.

ay aynı aynı gerçekten neyse sevindim tek olmadığımıza sağlık olsun gerisi gelir

Merhabalar, gorunce yazmak istedim, bizde de oyle oldu fakat 6. Atak donemi gecince bunlar da bitti. Yani Muhtemelen acliktan degil, endise etmeyin. En zor atak donemi bu oldu bizim icin.
Merhaba bu atak zamanı nasıl hesaplanıyor kızım sabahlara kadar uyumuyor artık sürekli emmek kucakda kalmak istiyor tüm gece 12 aralık doğumlu atak dönemimi acaba yolsa kalıcı bir huy mu oldu

Merhaba bu atak zamanı nasıl hesaplanıyor kızım sabahlara kadar uyumuyor artık sürekli emmek kucakda kalmak istiyor tüm gece 12 aralık doğumlu atak dönemimi acaba yolsa kalıcı bir huy mu oldu

Merhabalar geciktim kusura bakmayin, wonder weeks, harika haftalar yazarsaniz google da cikiyor. Eklemeye calisayim. Bazi bebekler daha erken girebilir, gec cikabilir ataklardan. Haftaya gore yaziyo tabloda. Gunesli haftalar ataksiz.

Eklentiler

• IMG_2687.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşları. 2019 aralık Annesi olacagım kısmetse, siz bu konuda daha tecrubelisinizdir, ilk çocugum 5 yaşında ben unutmuşum da. Aralıgın başı gibi doğacak bebeğim , dışarı öıkarken giydirmelik Peluş tulum düşünüyorum.. ama kaç aylık almalıyım. Ocak Şubat Mart giyer en fazla. Mersinde yaşıyorum çünkü. İlk ay zaten battaniyeye falan sararız..
3-6 mi 6-9 mu alsam ?

6-9 un çok büyük olacağını düşünüyorum..

Ben de kızım için tembel diyordum. 9. Ay da gelişimi atağa geçti. Yürümesine ramak kaldı artık. Inan emekleyip siralamaya başlarsa artik pesinde dolanmaktan hic bir sey yapamaz oluyorsun dolap cekmece ne varsa risk oluyor, biz artik guvenlik arac gerecleri ile evi donaticaz kesinlikle oturmak durmak yok bizim kız da, çok hareketli.

Ben su siteden bakıyorum. Doğum tarihini giriyorsun. Kac haftalik olduğunu söylüyor.

9. Aydaki atak dönemi en uzun ve zor geçeni. Şu an 43 haftalık kızım, şu atak donemindeyiz: gercekten zor geçiyor.

Kırk altıncı harika hafta: Zincirleme olaylar dünyası
  • 41,5. ve 46,5. haftalar arasında başlar.
  • Neredeyse 45 günlük ve bitmek bilmeyen bir atak dönemi. Annelerin en ızdıraplı atağı diyebiliriz.
  • Bebeğin bu dönemde çok büyük gelişimsel özellikler gösterir.
  • Ayaklarının üstüne basmaya başlayabilir, kaşığı kendi ağzına götürebilir.
  • Emeklemede büyük bir yol alabilir.

Ben 3 aylikken 6-9 ay arası ayaksiz peluş tulum almıştim. Ustelik ufak tefek bir bebekti. Fermuar kısmı bezden dolayi kasmasin diye öyle almıştım büyük gelmemişti. Alacagin tulumun kalıbına göre değişebilir.

Teşekkür ederim, biraz fikrim oluştu. Bizim yapısal olarak ufak tefek olmayabilir. Şimdiden doktor dedi , kızımda iriydi benim hala öyle olmadı dogumdan sonra alayım duruma göre, ilk bir ay zaten battaniyeye sarar çıkarız, doktora falan giderken.

aynen yürüyünce peşinden koşturacağız bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…