• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim de alt 2 diş çıktı. Üstte bişey yok şu anlik. Biz Bi de ek gıdaya da geçmedik. Bizim doktor 7. Ay diyor. 13 temmuzda geçeceğiz inşallah. Anne sütüyle bugünlere iyi geldik maşallah.
Niye yedi aya kadar bekletiyor acaba? oğlum çiğnemeyi öğrendi çok şükür üst dişte çıkarsa baya baya yer hatta eli kayısı verdim yarısını kemirdi dişte olunca.Sütte veriyorum göğüsten hiç ayrılmak istemiyor her şey çok güzel elhamdülillah😊

Niye yedi aya kadar bekletiyor acaba? oğlum çiğnemeyi öğrendi çok şükür üst dişte çıkarsa baya baya yer hatta eli kayısı verdim yarısını kemirdi dişte olunca.Sütte veriyorum göğüsten hiç ayrılmak istemiyor her şey çok güzel elhamdülillah😊
Doktorumuz gelişimine göre 7. Ay dedi. Bizde kendisine Güvendiğimiz için okeyledik. Doğdugundan bu yana gidiyoruz. Çok memnunuz. 😊

Ek gıdada besleyici özelliği yüksek şeyler dene istersen mesela püre yerine sebze çorbası yap kabak havuç patates içine biraz kıyma kavurup koy ve çorbanın suyuna mutlaka et suyu yada ilikli kemik suyu kat , ben denedim açıkcası böyle çorba yapıyorm aradada yoğrt veriyorm bu ay kilo alımı maşallah daha iyiydi ve önemli olan yedirip uyutmak yiyip enerji harcamadan uyutrsan kilo aldırır bi arkadaşıma doktpru bu şekilde tavsiye etmiş, uykudan ömce beslenme saati yapmak iyi oluyormş
Canm artk g3ce muhallebi yapicm suan erken et icin daha yeni 6 ayll oldu ama kemik suyu yapcm faydalyms galiba gecelride muhallebi veryrm cnm benm cocgn cnlu alerjisi var yogurta ondan

biz yeni yeni bastırmaya başladık. doktorumuz anca izin verdi. bugün instagramda bir video izledim desteksiz oturmaya başlamadan bastırmayın diyor. dolayısıyla henüz öyle kalkma durumları da yok.
Bizimkine bizde yardım etmiyoruz ki kendiliğinden yapıyor uyanınca beşiğine tutup kalkıyor

Hanımlarr bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz gunduz ve gece uyuturken?
Geceleri ince tulum giydiriyorum uzerini actigi icin gunduz kisa giydiriyorum yinede isilik baslamis🤔

Hanımlarr bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz gunduz ve gece uyuturken?
Geceleri ince tulum giydiriyorum uzerini actigi icin gunduz kisa giydiriyorum yinede isilik baslamis🤔
Gece şortlu pijama takımı ve üstünü örtmüyorum. Örtsem açıyor zaten. Gündüzleri de evdeyken kısa şortlu tulumlar falan işte

Back