- 28 Mart 2019
- 44
- 15
- 8
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.501
Alıp deniyeyim ozaman pul pul oluyor süreklibilmiyorum canm ben coresatin kullanmadım. ama bebeklerde pembe olanın kullanılması gerekir. Deneyebilirsen sen de. Baya etkili bir kremmiş.
Cnm biraz önce bizim de böyle oldu bu dermatit birşey allerji yapmıştır takip et tekrar olursa verme artıkKızlar bugun kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim . Ağzının kenarlarında kırmızıklar oldu . Acaba yogurt mu dokundu yoksa kendi kaşığıyla değilde çay kaşığıyla verdim ağzından cıkardıkca kaşıkla sıyırıp geri vermiştim yoksa çay kaşığı mı dokundu. Ne kadar zormus bu adaptasyon süreci çarş gunu kontrolumuz var çarşambaya kadar vermicsm daha yogurt cok korktum
Bize de aynı ilaç verdiler ama ben başlamadım be bileyim parabeden filan değil kan tahlili yapılmadan neye göre veriliyor anlamış değilim pekmez verecem ben hem o ilaç idrar rengini değiştiriyormuş ve kabızlık yapıyormuş pek içime sinmiyor yaArkadaşlar biz dördüncü ay aşısına gittiğimizde hemşire VEGAFERON kan damlası verdi size de verdiler mi? İçeriğine baktım " metil paraben, profil paraben, krem esansı, sodyum hidroksit ihtiva eder. " diyor. Parebeni görünce kullanalım gelmedi. Hem çocuğumun kilosu ayına göre çok dazla zaten. Kan ilacına gerek var mı ki. Neye göre veriliyor ?
Sizce kullanmalı mıyım ???
Ben de kullanmadım kan ilacını daha sonra doktor kontrol de kan tahlili yaptı ve kullanma dedi demir ilacını.kullanmam gerekseydi de o ilacı kullanmayacaktımArkadaşlar biz dördüncü ay aşısına gittiğimizde hemşire VEGAFERON kan damlası verdi size de verdiler mi? İçeriğine baktım " metil paraben, profil paraben, krem esansı, sodyum hidroksit ihtiva eder. " diyor. Parebeni görünce kullanalım gelmedi. Hem çocuğumun kilosu ayına göre çok dazla zaten. Kan ilacına gerek var mı ki. Neye göre veriliyor ?
Sizce kullanmalı mıyım ???
İşte demir kaşık mı yaptı yoksa yogurt mu bilemedim . Yarın kendi kaşığıyla versem mi yoğurdunuCnm biraz önce bizim de böyle oldu bu dermatit birşey allerji yapmıştır takip et tekrar olursa verme artık
bende geçenlerde çok az yoğurt tattirdim çay kaşığıyla benimde kızımın agznin kenarı kızardı ama bence kesinlikle metal kasıktan kızardı.kendi kaşığıyla deneyecegimİşte demir kaşık mı yaptı yoksa yogurt mu bilemedim . Yarın kendi kaşığıyla versem mi yoğurdunu
hahahah cnm arada bakiyorum kk ya ama eskisi gibi degil bi sorunum varsa cevap aramak icin yoksa benim minik kucakci asla tek kalmak istemiyo yemegi temizligi zor yapiyorum nete girmeye vaktim olmuyo :)tinyrose adlı arkadaş vardı bir zamanlar hey gidi hey 9 ay sayfa sayfa yazdı hatta sayfa 6081 olduysa yarısı onun sayesinde bebe olunca kayboldu gitti nerdesin kız sayfalar takıldı kaldı ha bekliyoruz
BEnde öyle dusunuyorum cunku baska hıcbıyerinde yokbende geçenlerde çok az yoğurt tattirdim çay kaşığıyla benimde kızımın agznin kenarı kızardı ama bence kesinlikle metal kasıktan kızardı.kendi kaşığıyla deneyecegim
Tonimer baby sprey kullanan var mi? Sterimar baby kullaniyodum bitti acaba tonimer mi alsam ki
İşte demir kaşık mı yaptı yoksa yogurt mu bilemedim . Yarın kendi kaşığıyla versem mi yoğurdunu
Evet aldim Biraz önce ama sprey formunu aldim. Diğer türlüsünü kullanamiyoruz. Çocuk durmuyor. Sprey iyi oluyor pratik.Artik kimse pek uğramıyor buraya :/
Ben sprey olanini kullanmadim ama Flakon halini kullanmıştım bence kullanabilirsin sterimar ile aynıdır içeriği.
Bence yoğurttan olmuştur. Oğlumda da olmustu doktor kesmemi bir kaç hafta sonra yeniden denememi söylemişti. Kızımda problem olmadi her gün bir yemek kaşığı veriyorum.
Valla cnm ben de hipin bebe bisküvisini aldım dün yarımını sütümle ezip verdim seninki gibi oldu dudağının üstü ve çenesi bugün vermiycem geçsin bir daha denerim yine çıkarsa ondan demektir sen de hemen verme geçsin kızarıklık bir daha denersin şimdi anlayamazsın ondan mı kaşıktan mı diyeİşte demir kaşık mı yaptı yoksa yogurt mu bilemedim . Yarın kendi kaşığıyla versem mi yoğurdunu
Artık müdahale et bence. Ne zamana kadar beklicen ki.Bugün 9.gün hala kaka yapmadık yaklaşık 1 aydır kaka sorunu başladı uykusuzluk yetmiyormuş gibi allahım analık bukadar zormuymuş
Süt anne sütüyle mi ezdinizEk gıdaya geçen arkadaşlar ne alemdesiniz? Iki gündür geçtik biz güya elma püresi ve yoğurt yedirdim yoğurdu yiyor elma püresini diliyle ittiriyor ağlıyor.yumurta sarısının çeyreğini ezdim sütle karıştırdım süzgeçten geçirip homojen yaptım asla yemiyor. Patatesci haşladım ezdim sütle homojen yapıp zeytin yağı ekledim mümkün değil ağlıyor itiyor. Şimdiye kadar huyu güzel olan bebeğim gitti durmadan ağlayan başka bir b3bek geldi sanki. Nasıl oturacak bu ek gıda işi. Ben mi yanlış yapıyorum. Buarada bebeğim 5 aylık geçen ay 300 ondan onc3ki ay 400 gr aldığı için mecburi ek gıdaya geçiş yaptik
EvetSüt anne sütüyle mi ezdiniz
belkide surtunmekdendir zor yaCok tesekkur ederızBizim göz kapaklarımızın üstü doğdu doğalı arada kızarıyor alerjiden değildir heralde . Ya bende ilk defa verdim tadımlık ama bence ypgurt değil demir kaşık dokundu cocuga. Ağzından cıkarttıkca sıyırıp geri verdim yogurdu cunku . Neden kullanmıyosam kendi kaşığını
Ağzının kenarlarında var baska hıcbıyerınde yok kuzumun.
Bu alerjı meselesi gercekten cok zor
Ek gıdaya geçen arkadaşlar ne alemdesiniz? Iki gündür geçtik biz güya elma püresi ve yoğurt yedirdim yoğurdu yiyor elma püresini diliyle ittiriyor ağlıyor.yumurta sarısının çeyreğini ezdim sütle karıştırdım süzgeçten geçirip homojen yaptım asla yemiyor. Patatesci haşladım ezdim sütle homojen yapıp zeytin yağı ekledim mümkün değil ağlıyor itiyor. Şimdiye kadar huyu güzel olan bebeğim gitti durmadan ağlayan başka bir b3bek geldi sanki. Nasıl oturacak bu ek gıda işi. Ben mi yanlış yapıyorum. Buarada bebeğim 5 aylık geçen ay 300 ondan onc3ki ay 400 gr aldığı için mecburi ek gıdaya geçiş yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?