- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #61.461
Kızlar 2 ayında yapılan verem aşısı yeri daha yeni yeni yara olmaya başladı ve iltihap akıyor var mı böyle olan ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geneli bebeğin huyu suyu canım ve kendi içinden geldiği gibi bak bebeğine her zaman göğsünde yatırmak istersen orada yatır yatağına bırakmak istersen öyle yap. Inan kucağa alışma gibi bir şey yok inan bana hep kokusunu duymak için çektirdiğimiz genişlerimizi saçma sapan laflar yüzünden mahdum etme ama uyku için tek onerim uyuttum uyandı bekle uyumadı al tekrar unutmayı dene böylece ben biraz süreyi uzattım ve karanlık ve los ortamda daha rahat uyuyorlar gerisi bebeğinin keyfi canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün insallahArkadaşlar merhaba. Ben Şubat annesiyim oğlum daha 9.5 haftalık. Uyku yönünden inanılmaZ problemimiz var günün sadece 7 saati falan uyuyoruz. Gündüz uykumuz 0a yakın. Siz daha tecrübelisiniz böyle olupta sonradan düzelen var mı aranızda? Düzeldiyse nasıl oldu?
Bizimkide sonradan iltihap oldu.aşı tuttugunun göstergesi dedi doktor iltihap kendiliğinden akıyor iyileşiyor sonra aşı yeriKızlar 2 ayında yapılan verem aşısı yeri daha yeni yeni yara olmaya başladı ve iltihap akıyor var mı böyle olan ??
Gün içinde bi iki defa veriyorum bi kaşık kadarAnne sütü verenler su vermeye başladınız mı acaba?
Geçti mi sizin cnm ya bizim ilk 3 gün önce aktı birde bugün ama yara olmuş kabuk tutmuş ne zaman geçerBizimkide sonradan iltihap oldu.aşı tuttugunun göstergesi dedi doktor iltihap kendiliğinden akıyor iyileşiyor sonra aşı yeri
Canim benim kiziminda suan oyle kizardi iltihaplandi bor hafta oldu hala tam anlamiyla gecmedi hafifledi biraz sanirim normalmisGeçti mi sizin cnm ya bizim ilk 3 gün önce aktı birde bugün ama yara olmuş kabuk tutmuş ne zaman geçer
Senin de oldu demek ozman normal bir çok kişinin iltihap akmış bir çoğunun akmamış ama yara olmuş akıyor mu hala cnm iltihap yoksa kurudu mu ??Canim benim kiziminda suan oyle kizardi iltihaplandi bor hafta oldu hala tam anlamiyla gecmedi hafifledi biraz sanirim normalmis
Iltihap kurudu ana hala kizariklik varSenin de oldu demek ozman normal bir çok kişinin iltihap akmış bir çoğunun akmamış ama yara olmuş akıyor mu hala cnm iltihap yoksa kurudu mu ??
Anladım cnm neyse korkmuştum iyi oldu ya saol cnm benimIltihap kurudu ana hala kizariklik var
Püre olarak vermiş olduğundan belki kabız olmuştur ama kafana takma olacak yani ek gıdaya geçince hepsini yaşıyacaz bir çay kaşığı zeytin yağı içir yada bekle birimde ek FIFA’ya geçince kaka sayısı azaldı yapamadı tabi tam anlamıyla geçmedim hala tattırıyorum sadece elma püresi değilde suyunu süzüp veriyorum zeytin kadar muzu ezip azıcık anne sütüyle sulandırıp veriyorum yanı ben tam püre veremedim henüz sen de öyle yap korkma yavaş yavaş alıştırmak lazımKızlar bebişim dün hiç kaka yapamadı. Sadece anne sütü alıyor. 2-3 çay kaşığı elma püresi vermiştim önceki gün tattırmak maksatlı ardından su da verdim. 5 aylığız buarada. Normalde huzurlu bir bebek dün hep ağladı. Günde 3-4 kez yapıyordu. Püre den dolayı yapamıyor olabilir mi sizce? Ne yapabilirim. O ağladıkça çok üzülüyorum. Keşke vermeseydim diyorum.
Çok sağol canım mutlaka yarar işine hemen ileticemÇok geçmiş olsun arkadasina. Ben de benzer şeyler yaşadım başlarda. Hep korka korka emzirdim hiç huzurla emziremedim çocuğumu. Bebek büyüyüp daha hızlı emmeye başladı mı düzeliyor. Sağıp da verirse bebek hiç bı zaman etkili emmeyi ögrenemez sütü de zamanla azalıp kesilebilir. Yan yana uzanip emzirmek işe yarıyor bebek icemedigi fazla sütü ağzının yanından akıtıyor. Veya iyice geriye yaslanıp yarı yatar pozisyonda emzirip akışı yavaşlatabilir. Tersten emzirmek de işe yarıyor bazen. Çok zorda kalırsa sütü biraz sağip memedeki sütün tazyigi azalinca verebilir. Ama sağım yapmak da uzun vadede tazyigi daha çok arttiriyormus. Çok tercih etmesin. Sık sık emzirip meme de sütün birikmesine izin vermedim. Ve bebek sakinken emzirdim çünkü ağlarken daha fazla tikaniyorlar. Tekrar çok geçmiş olsun inşallah işine yarar söylediklerim .
Valla ben mustela kullanıyorum ve kantaron yağı sürüyorum yüzüne filan iyi geliyor zaten ara ara artıyor dermatit sonra sakinliyor astımla alakalı da şöyle cnm biz 3 kez bronşiolit geçirdik yanı bu allerjik bebeklerde solunum sıkıntısı kaçınılmaz oluyor ne yazikki astım için ben çok sordum dr 2 yaş öncesi astım diyemeyiz dedi bizim doğduğu günden beridir hırıltısı var hiç geçmedi hala da var sanki gripmiş gibi sürekli hapşırma ama sürekli yani 2 yaşına kadar geçti geçti geçmezse astım denilebilir inş Allah’ın izniyle astım olmayacak yavrularımız bunu korumanın bir yolu da yok cnm sadece yapacağın hijyene dikkat edip gripli kişiden uzak tutmak okadarKızlar doktorumuz atopik dermatit icin sarı coresatin önerdi araştırdım bayaa memnun kalan var . Kortisonsuz tedavi edici .
Bide hep okuyorum atopik dermatit astıma çeviriyomus allah korusun nasıl engellicez :/
Valla ben mustela kullanıyorum ve kantaron yağı sürüyorum yüzüne filan iyi geliyor zaten ara ara artıyor dermatit sonra sakinliyor astımla alakalı da şöyle cnm biz 3 kez bronşiolit geçirdik yanı bu allerjik bebeklerde solunum sıkıntısı kaçınılmaz oluyor ne yazikki astım için ben çok sordum dr 2 yaş öncesi astım diyemeyiz dedi bizim doğduğu günden beridir hırıltısı var hiç geçmedi hala da var sanki gripmiş gibi sürekli hapşırma ama sürekli yani 2 yaşına kadar geçti geçti geçmezse astım denilebilir inş Allah’ın izniyle astım olmayacak yavrularımız bunu korumanın bir yolu da yok cnm sadece yapacağın hijyene dikkat edip gripli kişiden uzak tutmak okadar
Yok canım gecmedi daha iyileşmesi uzun sürüyorGeçti mi sizin cnm ya bizim ilk 3 gün önce aktı birde bugün ama yara olmuş kabuk tutmuş ne zaman geçer
Kantaron yağını önermiyorlar kuzum. Gözenekleri tıkıyor. Bi araştır, doktoruna sor istersen. Zaten alerjikler, daha da kötü yapmasinValla ben mustela kullanıyorum ve kantaron yağı sürüyorum yüzüne filan iyi geliyor zaten ara ara artıyor dermatit sonra sakinliyor astımla alakalı da şöyle cnm biz 3 kez bronşiolit geçirdik yanı bu allerjik bebeklerde solunum sıkıntısı kaçınılmaz oluyor ne yazikki astım için ben çok sordum dr 2 yaş öncesi astım diyemeyiz dedi bizim doğduğu günden beridir hırıltısı var hiç geçmedi hala da var sanki gripmiş gibi sürekli hapşırma ama sürekli yani 2 yaşına kadar geçti geçti geçmezse astım denilebilir inş Allah’ın izniyle astım olmayacak yavrularımız bunu korumanın bir yolu da yok cnm sadece yapacağın hijyene dikkat edip gripli kişiden uzak tutmak okadar