- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.481
İnş atlatırlar da ben de kronik bronşit var grip aşısı olduğum için olmuyordu ama bu sene oldu malum gebelik Doğum derken aşı yapamadım ama çok şükür aşırı kötü değil oğlum da bana mı benzedi anlamadım ama inş hiç bir daha yaşamadan büyürlerAnladım canım . Bizde bronsitten döndük . Cok zor şu alerji meselesi ya . Kuccukken bende alerjık bronsitmişim atlatmışım inşaallah miniklerimiz de atlatır
Hadi ya nasıl bir yaraysa hiç iltihap akmayan bile var neyse normal olması içimi rahatlattıYok canım gecmedi daha iyileşmesi uzun sürüyor
Valla ilk defa duydum gözenekler kapanır diye ben doğduğundan beridir sürüyorum çok ama çok memnunum mesela dün yine poposu pişik olmuştu mustelayı sürdüm yok onu sürdüm anında geçtiKantaron yağını önermiyorlar kuzum. Gözenekleri tıkıyor. Bi araştır, doktoruna sor istersen. Zaten alerjikler, daha da kötü yapmasin
Ben sadece uyardım. Yapıp yapmamak senin elinde.Valla ilk defa duydum gözenekler kapanır diye ben doğduğundan beridir sürüyorum çok ama çok memnunum mesela dün yine poposu pişik olmuştu mustelayı sürdüm yok onu sürdüm anında geçti
canım bebeklerde pembe coresatin kullanılıyor. şimdi yine baktım sarı coresatin 15 yaşından önce kullanılmaz diyor. bir araştır istersen.Kızlar doktorumuz atopik dermatit icin sarı coresatin önerdi araştırdım bayaa memnun kalan var . Kortisonsuz tedavi edici .
Bide hep okuyorum atopik dermatit astıma çeviriyomus allah korusun nasıl engellicez :/
Saol cnm biliyorum bilmediklerimiz var tabiki ozaman azaltırım en azından yüzüne değil sadece popoya sürerim :)Ben sadece uyardım. Yapıp yapmamak senin elinde.
canım bebeklerde pembe coresatin kullanılıyor. şimdi yine baktım sarı coresatin 15 yaşından önce kullanılmaz diyor. bir araştır istersen.
CAnım simdi 2 farklı eczaneyle de görüştüm . Bebekler icin de uygundur diyorlar . Doktorlar da öneriyormuş hep . Kortizon içermeyen tedavi ediciymiş bilemedim napsamcanım bebeklerde pembe coresatin kullanılıyor. şimdi yine baktım sarı coresatin 15 yaşından önce kullanılmaz diyor. bir araştır istersen.
Bende düzenli oluyordum, iki seferdir gecikiyor. Öncekinde 40 gün sonra oldum. Şimdi de 6 gün geçti, bekliyorumKızlar doğumdan sonra üç ay düzenli adet olmuştum bu ay gecikti bir hafta düzensizlik yasamak normal mi hamile fln da değilim emzirdiğim için normal dedi doktor da ne biliyim ya olsam iyiydi böyle de bir garip
Sütünde bir artış oldu mu peki önceki aylara göre?Bende düzenli oluyordum, iki seferdir gecikiyor. Öncekinde 40 gün sonra oldum. Şimdi de 6 gün geçti, bekliyorum
Hayır, aynı. Bir fark yokSütünde bir artış oldu mu peki önceki aylara göre?
Inşallah canım yaaa, korkuyorum cookk
park yatak mantigi hep ayni aslinda...hepsi yaklasik ayni ozellikte..ben elele aldim cokta memnunum..Evet kraft bende çok duyuyorum. Uygun modeli de vardir sanirim ama yine araştirmak lazim tekerlekli falan Bi sürü işlevsel işe yarayan özellikleri varmiş ona göre almak lazim.
pembesini neden almıyorsun? atopik dermatit için bebeklere pembe coresatin öneriyorlarCAnım simdi 2 farklı eczaneyle de görüştüm . Bebekler icin de uygundur diyorlar . Doktorlar da öneriyormuş hep . Kortizon içermeyen tedavi ediciymiş bilemedim napsam
Cnm ben mustela kullanıyorum ama kuruluk çok fazla sabah akşam sürüyorum acaba ben de mi alsam dr birşey demedi amapembesini neden almıyorsun? atopik dermatit için bebeklere pembe coresatin öneriyorlar
bilmiyorum canm ben coresatin kullanmadım. ama bebeklerde pembe olanın kullanılması gerekir. Deneyebilirsen sen de. Baya etkili bir kremmiş.Cnm ben mustela kullanıyorum ama kuruluk çok fazla sabah akşam sürüyorum acaba ben de mi alsam dr birşey demedi ama
pembesini neden almıyorsun? atopik dermatit için bebeklere pembe coresatin öneriyorlar
oy masallah cok guzel yaKızlar bugun kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim . Ağzının kenarlarında kırmızıklar oldu . Acaba yogurt mu dokundu yoksa kendi kaşığıyla değilde çay kaşığıyla verdim ağzından cıkardıkca kaşıkla sıyırıp geri vermiştim yoksa çay kaşığı mı dokundu. Ne kadar zormus bu adaptasyon süreci çarş gunu kontrolumuz var çarşambaya kadar vermicsm daha yogurt cok korktum
oy masallah cok guzel yakizariklik falan alerji belirtisi kabul ediyorlar ama yinede druna danis canim bemim kizinda goz kapaklari kip kirmiziydi 3 gundur ne dokuniyo bmiyorum bu gun duzeldi ek gidaya da baslqmadik daha biz yerken cok istiyor kasigi yogurda surup agzina verdim bu gun bi kac kere sabah salatalik yalattik az ama kizariklik oldugunda bisey vermemistik ki onceden afa ara oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?