• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım . Bizde bronsitten döndük . Cok zor şu alerji meselesi ya . Kuccukken bende alerjık bronsitmişim atlatmışım inşaallah miniklerimiz de atlatır
İnş atlatırlar da ben de kronik bronşit var grip aşısı olduğum için olmuyordu ama bu sene oldu malum gebelik Doğum derken aşı yapamadım ama çok şükür aşırı kötü değil oğlum da bana mı benzedi anlamadım ama inş hiç bir daha yaşamadan büyürler

Kantaron yağını önermiyorlar kuzum. Gözenekleri tıkıyor. Bi araştır, doktoruna sor istersen. Zaten alerjikler, daha da kötü yapmasin
Valla ilk defa duydum gözenekler kapanır diye ben doğduğundan beridir sürüyorum çok ama çok memnunum mesela dün yine poposu pişik olmuştu mustelayı sürdüm yok onu sürdüm anında geçti

Kızlar doktorumuz atopik dermatit icin sarı coresatin önerdi araştırdım bayaa memnun kalan var . Kortisonsuz tedavi edici .
Bide hep okuyorum atopik dermatit astıma çeviriyomus allah korusun nasıl engellicez :/
canım bebeklerde pembe coresatin kullanılıyor. şimdi yine baktım sarı coresatin 15 yaşından önce kullanılmaz diyor. bir araştır istersen.

canım bebeklerde pembe coresatin kullanılıyor. şimdi yine baktım sarı coresatin 15 yaşından önce kullanılmaz diyor. bir araştır istersen.

Evet canım öyleymiş . Ama forumlarda bebekleri icin kullanmıs hep anneler ve herkes cok memnun bide vi eczacı ile görüşeyim . Travacort kullandık iyi gelmişti 20 gün sonra tekrar cıktı kortizonluymus oda 😢 napıcaz bu dermatitle bilmiyorum

CAnım simdi 2 farklı eczaneyle de görüştüm . Bebekler icin de uygundur diyorlar . Doktorlar da öneriyormuş hep . Kortizon içermeyen tedavi ediciymiş bilemedim napsam

Kızlar doğumdan sonra üç ay düzenli adet olmuştum bu ay gecikti bir hafta düzensizlik yasamak normal mi hamile fln da değilim emzirdiğim için normal dedi doktor da ne biliyim ya olsam iyiydi böyle de bir garip

Kızlar doğumdan sonra üç ay düzenli adet olmuştum bu ay gecikti bir hafta düzensizlik yasamak normal mi hamile fln da değilim emzirdiğim için normal dedi doktor da ne biliyim ya olsam iyiydi böyle de bir garip
Bende düzenli oluyordum, iki seferdir gecikiyor. Öncekinde 40 gün sonra oldum. Şimdi de 6 gün geçti, bekliyorum

Inşallah canım yaaa, korkuyorum cookk
Evet kraft bende çok duyuyorum. Uygun modeli de vardir sanirim ama yine araştirmak lazim tekerlekli falan Bi sürü işlevsel işe yarayan özellikleri varmiş ona göre almak lazim.
park yatak mantigi hep ayni aslinda...hepsi yaklasik ayni ozellikte..ben elele aldim cokta memnunum..

pembesini neden almıyorsun? atopik dermatit için bebeklere pembe coresatin öneriyorlar

Pembe de sadece nemlendirici . Doğal nemlendirici hindistan cevizi yağı kullanıyorum zaten . Ama o yara gibi görüntü cıktıgında nemlendirmek yetmiyor malesef ilaç kullanmakta istemiyorum . Sarı kortizonsuz oldugu ıcın cezbetti beni .

Kızlar bugun kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim . Ağzının kenarlarında kırmızıklar oldu . Acaba yogurt mu dokundu yoksa kendi kaşığıyla değilde çay kaşığıyla verdim ağzından cıkardıkca kaşıkla sıyırıp geri vermiştim yoksa çay kaşığı mı dokundu. Ne kadar zormus bu adaptasyon süreci çarş gunu kontrolumuz var çarşambaya kadar vermicsm daha yogurt cok korktum

Eklentiler

• F5258DE6-7C9D-4FE9-8629-D968618AC919.jpeg
    F5258DE6-7C9D-4FE9-8629-D968618AC919.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bugun kızıma 1 çay kaşığı yoğurt verdim . Ağzının kenarlarında kırmızıklar oldu . Acaba yogurt mu dokundu yoksa kendi kaşığıyla değilde çay kaşığıyla verdim ağzından cıkardıkca kaşıkla sıyırıp geri vermiştim yoksa çay kaşığı mı dokundu. Ne kadar zormus bu adaptasyon süreci çarş gunu kontrolumuz var çarşambaya kadar vermicsm daha yogurt cok korktum
oy masallah cok guzel ya 😍 kizariklik falan alerji belirtisi kabul ediyorlar ama yinede druna danis canim bemim kizinda goz kapaklari kip kirmiziydi 3 gundur ne dokuniyo bmiyorum bu gun duzeldi ek gidaya da baslqmadik daha biz yerken cok istiyor kasigi yogurda surup agzina verdim bu gun bi kac kere sabah salatalik yalattik az ama kizariklik oldugunda bisey vermemistik ki onceden afa ara oluyordu 😔

oy masallah cok guzel ya 😍 kizariklik falan alerji belirtisi kabul ediyorlar ama yinede druna danis canim bemim kizinda goz kapaklari kip kirmiziydi 3 gundur ne dokuniyo bmiyorum bu gun duzeldi ek gidaya da baslqmadik daha biz yerken cok istiyor kasigi yogurda surup agzina verdim bu gun bi kac kere sabah salatalik yalattik az ama kizariklik oldugunda bisey vermemistik ki onceden afa ara oluyordu 😔

Cok tesekkur ederız 😘Bizim göz kapaklarımızın üstü doğdu doğalı arada kızarıyor alerjiden değildir heralde . Ya bende ilk defa verdim tadımlık ama bence ypgurt değil demir kaşık dokundu cocuga. Ağzından cıkarttıkca sıyırıp geri verdim yogurdu cunku . Neden kullanmıyosam kendi kaşığını 😢
Ağzının kenarlarında var baska hıcbıyerınde yok kuzumun.
Bu alerjı meselesi gercekten cok zor

Back