hahahah cnm arada bakiyorum kk ya ama eskisi gibi degil bi sorunum varsa cevap aramak icin yoksa benim minik kucakci asla tek kalmak istemiyo yemegi temizligi zor yapiyorum nete girmeye vaktim olmuyo :)
kisacasi bebek geldi nette dolasmak bitti :)
tuvalete zor giriyorum valla
bebis uyuyunca da ben de uyuyorum yoksa vay halime
bu arada tabi buraya girmedigim aure icinde tasindim baska yere onunla ugrastim taş dusuruyorum gecen acillik oldum hala devam ediyor ara ara agrilarim var.
hani normal dogumdan korkuyorum istemiyorum falan diyodumya gecen bildiginiz normal dogum yapar gibi agri cektim öluyorum sandim vallahi.
hayat gailesi kizlar ugrasiyoruz ev isleri yemek kaynana.bildiginiz rutin isler.vaktim hic yok acikcasi.gunduz uykulari yok cunku hic minigimin.yatirdigim an uyaniyo ayagikda bekletiyorum mecburen.
4.ayliktan itibaren de pes ettim ayakta salliyorum simdilik memnunum :)ama iste hirakinca uyaniyo o yuzden hic biseye vaktim yok zaten.bennde mecbur ayagimda tutuyorum napcam bilmiyorum...
kizimla yatoyorum montessori yatagimizi kurduk onda yatiyoruz besigini saticaz
arabasini kullanmaya yeni basladik kanguruyu da biraktik artik.
benden boyle kizlar
yine girmicektim ama dedim ya bi bak bildirim falan varmi o sekil. ayagimda kizim uyudu yaticaz artik iyi geceler kizlar
bu arada bu hafta insalah rota asimizin 2.dozunu olcaz