2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm internetin mi yok gun icinde falan hic bakmiyosun cok uzun sure ugramiyosun halbuki bu konuyu sen actin
Canm biliyosun tekim ve arrk kizim sayaesnde giremyrm bilyrm dogumdan once hep aktiftim ama tek oluncainan zor oluyor telefnu ble unutysn dun geceden beri beni uyutmadi dusun atak zamani var anlcn giremyrm sık sadece ayni seyleri yasayanlar var mi dye soryrm o yuzden cnm

Çünkü ben doğumdan sonra geldim
Atak baslamazmıı bir başladı pir başladı ne sallanmak istiyor ne emerrek uyumak ne yatarak.gece uykularımız olsun duzenlıydı oda kaydı
Ayy benimkide ole sallamada yok cldrcm tekim birde cok zorlanyrm cnm bir an once atlatrz ins

Kızlar lansinoh orta akışlı biberonu soran kimdi? Ben kullanmaya başladım az önce. Hiç zorluk çekmedi serra. Daha kısa sürede bitirdi sütünü. Devam edeceğim bununla.

Sanırım öyle cnm ya bizi ki de uykusu değişti uyumak istemiyor ama uyanıkta kalınca durmuyor diş mi bilmiyorum ama bu aralar böyle yaz da geliyor bakalım uykuları düzene girecek mi

kızlar ya normal oto koltugu kullanan varmi bizim koltuk geldi bu gun kullandik ilk defa ama ayaklari koltuga cok dayandi birazdaha buyuse nere uzatacak o ayaklari ya esimde rahatsiz oluyo ayaklari puseti kullanalim dedi ama nere kadar enfazla iki ay daha yine koltuga gececek hepsimi boyle koltuklarin acaba

Eklentiler

• IMG-20190415-WA0012.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 59
Sanırım öyle cnm ya bizi ki de uykusu değişti uyumak istemiyor ama uyanıkta kalınca durmuyor diş mi bilmiyorum ama bu aralar böyle yaz da geliyor bakalım uykuları düzene girecek mi
4. Ayda uyku gerilemesi oluyor çevreye ilgi artıyor

Kızlar merhaba, ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 6.ayın bitmesini bekleyecekmisiniz?
Ben sanki basladim iki gun once uc cay kasigi yogurt verdim dunde ben muz yerken istedi elimle biraz ezip verdim yani artik tattirmaya baskadim sayilir insallahhh istahka yerler

Ben sanki basladim iki gun once uc cay kasigi yogurt verdim dunde ben muz yerken istedi elimle biraz ezip verdim yani artik tattirmaya baskadim sayilir insallahhh istahka yerler
Ne kadarlık oldunuz canım..4,5 aylığız biz bende tattırmak istiyorum yavaş yavaş alerjik bünyesi korkuyorumda bir taraftan inşallah iştahlı olurlar

Ne kadarlık oldunuz canım..4,5 aylığız biz bende tattırmak istiyorum yavaş yavaş alerjik bünyesi korkuyorumda bir taraftan inşallah iştahlı olurlar
Ayın 22 sinde 5 aylik olucaz insallahhh benim bebegiminde alerjik bunyesi var deniyerek bakicaz artik

Emerken yutkunuyo sütle birlikte balgamıda yutar mı bilmiyorum ama 1 haftadır düzelme yok hala bogazı hırıl hırıl. 20 gün öncede aynı olmustuk kakasınd abalgamı görüyodum bu defa hiç görmedim
hımm ne desem bılemedjm cnm.broşlarda kaldı demek balgamı
Kızlar merhaba, ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 6.ayın bitmesini bekleyecekmisiniz?
mayıs 7 tam 5 aylık olucaz henüz hiçbir şey taddırmadım ama 5bucuk aylıkken ufaktan yogurt ve elmay la başlarım dıoorum.6 ay olana kadar 10-15 gün taddırrmayla geçirip 6.ayda yavaştan öğüne geçerim belki ama hala tam karar veremedım

Ya bana ters oturtmak hiç mantıklı gelmiyor. Ayakları nereye koyacak çocuk? Biz düz oturturuz. Zaten bizim oto koltuğu da dönmüyor:)

23 nisanda başlayacağım. 5 ay 1 haftalık oluyoruz. Ama ben mama da veriyorum. Sadece anne sütü alıyor olsaydı 3 hafta daha bekler 6.ayda başlardım.

Sut alerjisinden suphelenmistik alerji bolumune gittik cikmadi sukur atopik dermatiti var o yuzden yogurt verdim sizinki sut alerjisi mi
Bizde de atopik dermatit vardı inek sütü alerjisi denildi kandan alerji testi bakıldı yumurta ve süt için sonra çıkmadı sma kakamız hepmukuslu günde en az 3 kez kaka yapıyor buda besin alerjisinden olabilir denildi. Şaştım iyice

Ne zormuş kızımda ne bulduysam vermiştim bunda acemi oldum iyice

Canim durumumuz benziyor ben doktora dedim kakada mukus var diye hic sorun degil dedi kan olmasi sorun dedi mukus tek basina bir sey ifade etmiyor dedi birde benin kizim cok kusuyor ama yinede alerjijiz yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…