- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.061
Canm biliyosun tekim ve arrk kizim sayaesnde giremyrm bilyrm dogumdan once hep aktiftim ama tek oluncainan zor oluyor telefnu ble unutysn dun geceden beri beni uyutmadi dusun atak zamani var anlcn giremyrm sık sadece ayni seyleri yasayanlar var mi dye soryrm o yuzden cnmCnm internetin mi yok gun icinde falan hic bakmiyosun cok uzun sure ugramiyosun halbuki bu konuyu sen actin
Ayy benimkide ole sallamada yok cldrcm tekim birde cok zorlanyrm cnm bir an once atlatrz insÇünkü ben doğumdan sonra geldim
Atak baslamazmıı bir başladı pir başladıne sallanmak istiyor ne emerrek uyumak ne yatarak.gece uykularımız olsun duzenlıydı oda kaydı
Cnm sana brsy sorcm sennde oldmu 40 tan sonra 2 aydr duzenli tam gunnde adet oluyrm bu ay gecti korkyrm normalmdr ya ? Ssnn oldmuCnm internetin mi yok gun icinde falan hic bakmiyosun cok uzun sure ugramiyosun halbuki bu konuyu sen actin
Cnm daha adet olmadim ama duzensizlik normalmis eger korunmuyorsan mutlaka tahlil yaptir amaCnm sana brsy sorcm sennde oldmu 40 tan sonra 2 aydr duzenli tam gunnde adet oluyrm bu ay gecti korkyrm normalmdr ya ? Ssnn oldmu
Sanırım öyle cnm ya bizi ki de uykusu değişti uyumak istemiyor ama uyanıkta kalınca durmuyor diş mi bilmiyorum ama bu aralar böyle yaz da geliyor bakalım uykuları düzene girecek miSorma cnm giremyrm ki bende kizim sayesnde benmkode atak gecryr herlde aglyr gece hic uyutmadi cldryrm birde tekim ya burda yardm edenimde yok zorlanyrm iste cnm bakalm ne zmn duzelckler. Ben parmagmi yıkayıp yandan veryrm bir bastryr damaklarina anladgm kadaryla dislerjde basladi herlde
4. Ayda uyku gerilemesi oluyor çevreye ilgi artıyorSanırım öyle cnm ya bizi ki de uykusu değişti uyumak istemiyor ama uyanıkta kalınca durmuyor diş mi bilmiyorum ama bu aralar böyle yaz da geliyor bakalım uykuları düzene girecek mi
Ben sanki basladim iki gun once uc cay kasigi yogurt verdim dunde ben muz yerken istedi elimle biraz ezip verdim yani artik tattirmaya baskadim sayilir insallahhh istahka yerlerKızlar merhaba, ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 6.ayın bitmesini bekleyecekmisiniz?
Ne kadarlık oldunuz canım..4,5 aylığız biz bende tattırmak istiyorum yavaş yavaş alerjik bünyesi korkuyorumda bir taraftan inşallah iştahlı olurlarBen sanki basladim iki gun once uc cay kasigi yogurt verdim dunde ben muz yerken istedi elimle biraz ezip verdim yani artik tattirmaya baskadim sayilir insallahhh istahka yerler
Ayın 22 sinde 5 aylik olucaz insallahhh benim bebegiminde alerjik bunyesi var deniyerek bakicaz artikNe kadarlık oldunuz canım..4,5 aylığız biz bende tattırmak istiyorum yavaş yavaş alerjik bünyesi korkuyorumda bir taraftan inşallah iştahlı olurlar
Sizde de mi süt alerjisi vardı? Yoğurt etkiledi mi?Ayın 22 sinde 5 aylik olucaz insallahhh benim bebegiminde alerjik bunyesi var deniyerek bakicaz artik
Sut alerjisinden suphelenmistik alerji bolumune gittik cikmadi sukur atopik dermatiti var o yuzden yogurt verdim sizinki sut alerjisi miSizde de mi süt alerjisi vardı? Yoğurt etkiledi mi?
hımm ne desem bılemedjm cnm.broşlarda kaldı demek balgamıEmerken yutkunuyo sütle birlikte balgamıda yutar mı bilmiyorum ama 1 haftadır düzelme yok hala bogazı hırıl hırıl. 20 gün öncede aynı olmustuk kakasınd abalgamı görüyodum bu defa hiç görmedim
mayıs 7 tam 5 aylık olucaz henüz hiçbir şey taddırmadım ama 5bucuk aylıkken ufaktan yogurt ve elmay la başlarım dıoorum.6 ay olana kadar 10-15 gün taddırrmayla geçirip 6.ayda yavaştan öğüne geçerim belki ama hala tam karar veremedımKızlar merhaba, ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 6.ayın bitmesini bekleyecekmisiniz?
Ya bana ters oturtmak hiç mantıklı gelmiyor. Ayakları nereye koyacak çocuk? Biz düz oturturuz. Zaten bizim oto koltuğu da dönmüyor:)kızlar ya normal oto koltugu kullanan varmi bizim koltuk geldi bu gun kullandik ilk defa ama ayaklari koltuga cok dayandi birazdaha buyuse nere uzatacak o ayaklari ya esimde rahatsiz oluyo ayaklari puseti kullanalim dedi ama nere kadar enfazla iki ay daha yine koltuga gececek hepsimi boyle koltuklarin acaba
23 nisanda başlayacağım. 5 ay 1 haftalık oluyoruz. Ama ben mama da veriyorum. Sadece anne sütü alıyor olsaydı 3 hafta daha bekler 6.ayda başlardım.Kızlar merhaba, ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 6.ayın bitmesini bekleyecekmisiniz?
Bizde de atopik dermatit vardı inek sütü alerjisi denildi kandan alerji testi bakıldı yumurta ve süt için sonra çıkmadı sma kakamız hepmukuslu günde en az 3 kez kaka yapıyor buda besin alerjisinden olabilir denildi. Şaştım iyiceSut alerjisinden suphelenmistik alerji bolumune gittik cikmadi sukur atopik dermatiti var o yuzden yogurt verdim sizinki sut alerjisi mi
Ne zormuş kızımda ne bulduysam vermiştim bunda acemi oldum iyicemayıs 7 tam 5 aylık olucaz henüz hiçbir şey taddırmadım ama 5bucuk aylıkken ufaktan yogurt ve elmay la başlarım dıoorum.6 ay olana kadar 10-15 gün taddırrmayla geçirip 6.ayda yavaştan öğüne geçerim belki ama hala tam karar veremedım
Canim durumumuz benziyor ben doktora dedim kakada mukus var diye hic sorun degil dedi kan olmasi sorun dedi mukus tek basina bir sey ifade etmiyor dedi birde benin kizim cok kusuyor ama yinede alerjijiz yok dediBizde de atopik dermatit vardı inek sütü alerjisi denildi kandan alerji testi bakıldı yumurta ve süt için sonra çıkmadı sma kakamız hepmukuslu günde en az 3 kez kaka yapıyor buda besin alerjisinden olabilir denildi. Şaştım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?