- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.081
Sadece anne sütü alıyor canım bizimki ama kilo alımı yavaş maalesef kayınvalidem de yanımda durmadan ver yesin ver yesin psikolojik baskı yapıyor resmen.23 nisanda başlayacağım. 5 ay 1 haftalık oluyoruz. Ama ben mama da veriyorum. Sadece anne sütü alıyor olsaydı 3 hafta daha bekler 6.ayda başlardım.
Ya bu benim ucuncu cocugum ama sanki ilk defa anne olmusum gibi acemilik cekiyorum korkuyorum ya bogazin da kalisa diye o yuzden esim evdeyken veriyorumNe zormuş kızımda ne bulduysam vermiştim bunda acemi oldum iyice
Canim durumumuz benziyor ben doktora dedim kakada mukus var diye hic sorun degil dedi kan olmasi sorun dedi mukus tek basina bir sey ifade etmiyor dedi birde benin kizim cok kusuyor ama yinede alerjijiz yok dedi
Ya bu benim ucuncu cocugum ama sanki ilk defa anne olmusum gibi acemilik cekiyorum korkuyorum ya bogazin da kalisa diye o yuzden esim evdeyken veriyorum
Hiç normal kaka görmedim zaten bazen yeşil bazen sarı ama mukuslu hep ek gıdaya geçince iyice netleşir artık ne olduğu..Canim durumumuz benziyor ben doktora dedim kakada mukus var diye hic sorun degil dedi kan olmasi sorun dedi mukus tek basina bir sey ifade etmiyor dedi birde benin kizim cok kusuyor ama yinede alerjijiz yok dedi
Valka canim hic bilmiyorum hatta ben doktora dedim tahlilde belki cikmaz diye hayir dedi benin istedigim tahlilde belli olur dedi birde dedigim gibi rn onemli belirti kakada kanmisBütün yiyecekler bakıldı mı canım bizde sadece yumurta ve inek sütü bakılıyor denildi onlar bakıldı kandan ama alerji bölümü değil çocuk doktoru istedi tahlili. Gizli kan çıkmıştı bizde. Sonraki tahlilllerde yoktu ama.
Deneyip göreceğiz artık.. ek besinde verdiklerini yazarsan bana da fikir olur..durumumuz aynı neredeyseValka canim hic bilmiyorum hatta ben doktora dedim tahlilde belki cikmaz diye hayir dedi benin istedigim tahlilde belli olur dedi birde dedigim gibi rn onemli belirti kakada kanmis
Tabiki yazarim ben hippnin kasik mamalarindan da aldim ama once sebzeyle baslarim herhaldeDeneyip göreceğiz artık.. ek besinde verdiklerini yazarsan bana da fikir olur..durumumuz aynı neredeyse
Eki Görüntüle 2258980 teyzeleri ilk defa toka taktik saclarimiza nasil olmus
Tesekkur ederiz canim beninMaşallahBu ne tatlılık
Teşekkür ederim merakla bekliyorum menüleriTabiki yazarim ben hippnin kasik mamalarindan da aldim ama once sebzeyle baslarim herhalde
aslinda bebekken ters oturtmak bana mantikli geliyor one donukken fren aninda kafa one geliyor aniden o yuzden ters faha iyi ama iste o ayaklar nasil olacak kullananlar nasil yapiyor yoksa bu koltuklami alakali koktuk hosumuza gitti yan dondurup oturtuyorum baya kullanisli pratik bi koltukYa bana ters oturtmak hiç mantıklı gelmiyor. Ayakları nereye koyacak çocuk? Biz düz oturturuz. Zaten bizim oto koltuğu da dönmüyor:)
bendeNe zormuş kızımda ne bulduysam vermiştim bunda acemi oldum iyice
Çok tatlı olmuş maşallah bide önlük tak ıslanmış kuzucukEki Görüntüle 2258980 teyzeleri ilk defa toka taktik saclarimiza nasil olmus
sorma bende sanki ilk anne oluyorum. Hep bı heyecan bı panik havası ☺Ne zormuş kızımda ne bulduysam vermiştim bunda acemi oldum iyice
Anommmm bu ne tatlılık maşallah.saclarbınız da harikaymış bizde azıcık sac var ondada toka durmuyoEki Görüntüle 2258980 teyzeleri ilk defa toka taktik saclarimiza nasil olmus
Ins girer cnm insan yoruluyor bak esimle sallayarak uyuttuk kac kere kalkp durduk durmadan yoruluyor ins atlatrz bu durumlari en kisa zamanda uyurlar . Benmkide ole uyumak istemyr hersye ses ckartyr aglyrSanırım öyle cnm ya bizi ki de uykusu değişti uyumak istemiyor ama uyanıkta kalınca durmuyor diş mi bilmiyorum ama bu aralar böyle yaz da geliyor bakalım uykuları düzene girecek mi
Cnm beim arkadsm bebegi 5.5 aylikken danone cikoltali yogurtlardn veryrdu ama ben bilemedm o kadr tatliKızlar merhaba, ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 6.ayın bitmesini bekleyecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?