• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim durumumuz benziyor ben doktora dedim kakada mukus var diye hic sorun degil dedi kan olmasi sorun dedi mukus tek basina bir sey ifade etmiyor dedi birde benin kizim cok kusuyor ama yinede alerjijiz yok dedi

Bütün yiyecekler bakıldı mı canım bizde sadece yumurta ve inek sütü bakılıyor denildi onlar bakıldı kandan ama alerji bölümü değil çocuk doktoru istedi tahlili. Gizli kan çıkmıştı bizde. Sonraki tahlilllerde yoktu ama.

Canim durumumuz benziyor ben doktora dedim kakada mukus var diye hic sorun degil dedi kan olmasi sorun dedi mukus tek basina bir sey ifade etmiyor dedi birde benin kizim cok kusuyor ama yinede alerjijiz yok dedi
Hiç normal kaka görmedim zaten bazen yeşil bazen sarı ama mukuslu hep ek gıdaya geçince iyice netleşir artık ne olduğu..

Bütün yiyecekler bakıldı mı canım bizde sadece yumurta ve inek sütü bakılıyor denildi onlar bakıldı kandan ama alerji bölümü değil çocuk doktoru istedi tahlili. Gizli kan çıkmıştı bizde. Sonraki tahlilllerde yoktu ama.
Valka canim hic bilmiyorum hatta ben doktora dedim tahlilde belki cikmaz diye hayir dedi benin istedigim tahlilde belli olur dedi birde dedigim gibi rn onemli belirti kakada kanmis

10cb6d67ce3375aa9223e1c5a8d81ceb.jpg
teyzeleri ilk defa toka taktik saclarimiza nasil olmus

Ya bana ters oturtmak hiç mantıklı gelmiyor. Ayakları nereye koyacak çocuk? Biz düz oturturuz. Zaten bizim oto koltuğu da dönmüyor:)
aslinda bebekken ters oturtmak bana mantikli geliyor one donukken fren aninda kafa one geliyor aniden o yuzden ters faha iyi ama iste o ayaklar nasil olacak kullananlar nasil yapiyor yoksa bu koltuklami alakali koktuk hosumuza gitti yan dondurup oturtuyorum baya kullanisli pratik bi koltuk

Sanırım öyle cnm ya bizi ki de uykusu değişti uyumak istemiyor ama uyanıkta kalınca durmuyor diş mi bilmiyorum ama bu aralar böyle yaz da geliyor bakalım uykuları düzene girecek mi
Ins girer cnm insan yoruluyor bak esimle sallayarak uyuttuk kac kere kalkp durduk durmadan yoruluyor ins atlatrz bu durumlari en kisa zamanda uyurlar . Benmkide ole uyumak istemyr hersye ses ckartyr aglyr

2 haftadır kızım geceleri her saat başı kalkiyor. Gündüz uykulari zaten yarım saat. Bazen şansliysak tekrar uyutarak 2 saate tamamlıyoruz. Kafayı yeme noktasına geldim iyice. Hele o gün kakasini yapmamışsa tam şenlik. :mad:

Back