- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #61.021
Ah ben o tırtılı alamadım içimde kaldı kaç yere baktımKızlar 23 nisanda nerelerde indirim olacak haberiniz var mı? Migrosta seçilen oyuncaklarda olacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ben o tırtılı alamadım içimde kaldı kaç yere baktımKızlar 23 nisanda nerelerde indirim olacak haberiniz var mı? Migrosta seçilen oyuncaklarda olacakmış
su veriyormusun ılık.su baya işe yaroyor birde yiz ustu dizine yatirip sırtina parmak.uclari ile.vurmak nette avuc icini tumsek yapip. vurarak gosteriyor ise yariyorKızlar bebek bogazındaki balgamı nasıl atar ? Öksürmekten içi çıktı çocugun gerçi çok şükür bayaa hafıfledi ama . Agumentin antibiyotik ve zyrtec alerjı surubu kullanıyoruz. Atesımız falan geçti şükür . Balgam içinde sırtına vuruyorum burnunu açık tutmaya çalısıyorum ama ellettirmiyor pek burnuna 4 dönuyo yatakta . Bsşka önerınız var mı
Suyu cok nadir verıyorum sıklaştırayım . Yatırıp sırtına vuruyorum ama faydasını göremedim . 1 hafta olacak antibiyotik kullanıyoruz hala düzelemedi cocugum yasu veriyormusun ılık.su baya işe yaroyor birde yiz ustu dizine yatirip sırtina parmak.uclari ile.vurmak nette avuc icini tumsek yapip. vurarak gosteriyor ise yariyor
Ben yazmıştım biz çok şükür o balgamdan kurtulduk, bebeği omzuma yatırıp elimi kubbe yapıp hafif sert sekılde aşağıdan yukarıya pıtpıtpıt vurarak çıktım.birde sıddetlı oksurugunde alıp, yüzü yere dönük şekilde yan çevirdim rahat kussun dıye.bu sekıkde kusarak attık çok şükür.ama balgam yerlesemeden yaptığım içinde sonuç almış olabilirim bilmiyorum.Kızlar bebek bogazındaki balgamı nasıl atar ? Öksürmekten içi çıktı çocugun gerçi çok şükür bayaa hafıfledi ama . Agumentin antibiyotik ve zyrtec alerjı surubu kullanıyoruz. Atesımız falan geçti şükür . Balgam içinde sırtına vuruyorum burnunu açık tutmaya çalısıyorum ama ellettirmiyor pek burnuna 4 dönuyo yatakta . Bsşka önerınız var mı
sık sık emZir yutar kakasıyla çıkar yada ılık su içirKızlar bebek bogazındaki balgamı nasıl atar ? Öksürmekten içi çıktı çocugun gerçi çok şükür bayaa hafıfledi ama . Agumentin antibiyotik ve zyrtec alerjı surubu kullanıyoruz. Atesımız falan geçti şükür . Balgam içinde sırtına vuruyorum burnunu açık tutmaya çalısıyorum ama ellettirmiyor pek burnuna 4 dönuyo yatakta . Bsşka önerınız var mı
Canım yapıyorum ama yok atamıyorBen yazmıştım biz çok şükür o balgamdan kurtulduk, bebeği omzuma yatırıp elimi kubbe yapıp hafif sert sekılde aşağıdan yukarıya pıtpıtpıt vurarak çıktım.birde sıddetlı oksurugunde alıp, yüzü yere dönük şekilde yan çevirdim rahat kussun dıye.bu sekıkde kusarak attık çok şükür.ama balgam yerlesemeden yaptığım içinde sonuç almış olabilirim bilmiyorum.
Keşke her verdiğimde alsa memeyi almıyor ama su içiricemsık sık emZir yutar kakasıyla çıkar yada ılık su içir
biz bugün aşı olduk hemşire bugün banyo yaptırma dedi4.ay aşısı sonrası da banyo yaptırmama durumu oluyor mu
zyrtec bizde kullanmıştık ama bence kusmakla ve kakayla gider balgamı. çok geçmiş olsunKızlar bebek bogazındaki balgamı nasıl atar ? Öksürmekten içi çıktı çocugun gerçi çok şükür bayaa hafıfledi ama . Agumentin antibiyotik ve zyrtec alerjı surubu kullanıyoruz. Atesımız falan geçti şükür . Balgam içinde sırtına vuruyorum burnunu açık tutmaya çalısıyorum ama ellettirmiyor pek burnuna 4 dönuyo yatakta . Bsşka önerınız var mı
Emerken yutkunup yutmuyormu peki.inşallah gecer de rahatlar.onu çıkartmak için öksürmek çok yoruyor.gogsune falan havlu ısıtıp mı koysan arada.balgamı yumusatırmı acabaCanım yapıyorum ama yok atamıyor
Canm ayni durumdayz bende benm kizda ole emerk uyuyr clsrtyr bende dusundm takiptym mesjninArkadaşlar merhaba ara ara yazıyorum bebeğimin uyku sorunu var emerek uyumaya alıştı bundan vazgeçirmeye çalılıyorum, hamak almayı düşünüyorum , kullanan öneren varmı işe yararmı almalımıyım
Canim benim kizim da emerek uyuyor cogu zaman, memede aglamaya basladi uykusu gelince uyuyamamaya basladi, bundera salincak hamak aldim. Emzirdigimde uyuyamazsa ona koyup salladim uyudu birkac kere. Tesaduf mu bilemiyorum yeni aldim ben de.Arkadaşlar merhaba ara ara yazıyorum bebeğimin uyku sorunu var emerek uyumaya alıştı bundan vazgeçirmeye çalılıyorum, hamak almayı düşünüyorum , kullanan öneren varmı işe yararmı almalımıyım
Evet canım bizde bugün olduk bize de öyle dedi. Zaten dün banyo yaptirmiştik. Peki demir takviyesi kullanacak misinbiz bugün aşı olduk hemşire bugün banyo yaptırma dedi
Emerken yutkunuyo sütle birlikte balgamıda yutar mı bilmiyorum ama 1 haftadır düzelme yok hala bogazı hırıl hırıl. 20 gün öncede aynı olmustuk kakasınd abalgamı görüyodum bu defa hiç görmedimEmerken yutkunup yutmuyormu peki.inşallah gecer de rahatlar.onu çıkartmak için öksürmek çok yoruyor.gogsune falan havlu ısıtıp mı koysan arada.balgamı yumusatırmı acaba
hayır yani onların verdiklerini kullanmicam. bir ay sonra başlarım diye düşünüyorumEvet canım bizde bugün olduk bize de öyle dedi. Zaten dün banyo yaptirmiştik. Peki demir takviyesi kullanacak misin