- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.041
Cnm bize kolik çocuklarda işe yarıyor demişlerdi 1 aylıktı aldık ama oğlum ayakta uyumaya alıştığı için hiç bir şekilde orda uyutamadım oraya koyduğum an başlıyordu ağlamaya taki alana kadar böyle 2 ay filan sürdü alışmadığını gördüğüm için sattım ama belki senin kuzun uyur ama şöyle birşey var artık dönmeye başlarsa orda durmaz düşer yani yine de sen bilirsinArkadaşlar merhaba ara ara yazıyorum bebeğimin uyku sorunu var emerek uyumaya alıştı bundan vazgeçirmeye çalılıyorum, hamak almayı düşünüyorum , kullanan öneren varmı işe yararmı almalımıyım
Bizim doktor sidefer dedi ama bu meşhur mühendisinoğlu yıldızlar listesinde yok:))hayır yani onların verdiklerini kullanmicam. bir ay sonra başlarım diye düşünüyorum
Hummey yaşıyonmu bacım bebişin kaka ne alemde ne durumdasın merak ettim uzun zamandır yoksun
bende sidefer alacam. mühendisoğluna uyuz oldum ben.dünya da tek bilmiş gibi geliyor banaBizim doktor sidefer dedi ama bu meşhur mühendisinoğlu yıldızlar listesinde yok:))
su veriyor musun canım? bizimki su içince düzeldi gibi. maflor plus da kullandık bıraktım şimdi su veriyorumYa evet kadınlar kulübü degişince yazamıyorum sevemedim yeni halini aynen devam geçenlerde Bi daha gittik fakülte hastanesine gittim profa eskiden anormal bir durumdu ama artık mormalleşti sizin gibi bir sürü hasta var dedi kiminde bu durum düzeliyor kiminde devam ediyor dedi elimizden bişi gelmiyor dedi 7 günde bir fitil ver dedi zaman gösterir dedi bende sünnet ettirmem bakalım bu ayın içinde bıraktım artık gidip aynı lafları duyup geliyorum kan idrar bakıldı Herşey normal çıktı oglumda
5.ayda dusunuyorum newvit verdi dr.Demir takviyesi kullananlar ne kullaniyosunuz?
Hamileyken ben kullandim sidefer kola gibi tadi vardi dr. Dikkat et tadini begenip fazla fazla icme demistibende sidefer alacam. mühendisoğluna uyuz oldum ben.dünya da tek bilmiş gibi geliyor bana
Bende alamadim sormaAh ben o tırtılı alamadım içimde kaldı kaç yere baktım
Munchkin canim markasi ama nerden alindi bilmiyirum ben almadim.denedim hiç sızdırma falan yapmıyorMavi olan değişik şeyin markası ne canımben de öyle bir şey bakayım
aaa değişikmiş =) bakalım aldığımda yazarım =)Hamileyken ben kullandim sidefer kola gibi tadi vardi dr. Dikkat et tadini begenip fazla fazla icme demisticocuk icin olaninin tadi nasil acaba
su veriyor musun canım? bizimki su içince düzeldi gibi. maflor plus da kullandık bıraktım şimdi su veriyorum
yok zorlama o zaman canım yaaa. Zeynep seviyor 3 4 çay kaşığı veriyorum ağlıyor birdaha istiyor ama bu sefer karnı ağrır diye korkuyorum.Yeni başladım suyada zorla içiriyorum hiç sevmiyor kaşıkla zorla veriyorum.
Biz tanışmıyoruz sanırım ama merhabaKızlar nasilsiniz
Alla alla nasl tansmyoruz dogumdan önce hep topikteydimBiz tanışmıyoruz sanırım ama merhaba
Cnm iyiyiz de sen yoksun bu aralar uyut alt değiş doyur gün böyle geçiyor tabi uyumuyor biri bir yerini bükmüş gibi çığlıkla uyanıp uyumuyor geri atak mı baka birşey mi bilmyorum senin kuzun nasıl ?Kızlar nasilsiniz
Çünkü ben doğumdan sonra geldimAlla alla nasl tansmyoruz dogumdan önce hep topikteydimilgiliydim dogumdan sonra giremedm artk nasl gidiyor basladmi atak zamani benm basladi uyutmyr beni cldryrm napcm blmyrm
Sorma cnm giremyrm ki bende kizim sayesnde benmkode atak gecryr herlde aglyr gece hic uyutmadi cldryrm birde tekim ya burda yardm edenimde yok zorlanyrm iste cnm bakalm ne zmn duzelckler. Ben parmagmi yıkayıp yandan veryrm bir bastryr damaklarina anladgm kadaryla dislerjde basladi herldeCnm iyiyiz de sen yoksun bu aralar uyut alt değiş doyur gün böyle geçiyor tabi uyumuyor biri bir yerini bükmüş gibi çığlıkla uyanıp uyumuyor geri atak mı baka birşey mi bilmyorum senin kuzun nasıl ?
Cnm internetin mi yok gun icinde falan hic bakmiyosun cok uzun sure ugramiyosun halbuki bu konuyu sen actinSorma cnm giremyrm ki bende kizim sayesnde benmkode atak gecryr herlde aglyr gece hic uyutmadi cldryrm birde tekim ya burda yardm edenimde yok zorlanyrm iste cnm bakalm ne zmn duzelckler. Ben parmagmi yıkayıp yandan veryrm bir bastryr damaklarina anladgm kadaryla dislerjde basladi herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?