• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar merhaba ara ara yazıyorum bebeğimin uyku sorunu var emerek uyumaya alıştı bundan vazgeçirmeye çalılıyorum, hamak almayı düşünüyorum , kullanan öneren varmı işe yararmı almalımıyım
Cnm bize kolik çocuklarda işe yarıyor demişlerdi 1 aylıktı aldık ama oğlum ayakta uyumaya alıştığı için hiç bir şekilde orda uyutamadım oraya koyduğum an başlıyordu ağlamaya taki alana kadar böyle 2 ay filan sürdü alışmadığını gördüğüm için sattım ama belki senin kuzun uyur ama şöyle birşey var artık dönmeye başlarsa orda durmaz düşer yani yine de sen bilirsin

Hummey Hummey yaşıyonmu bacım bebişin kaka ne alemde ne durumdasın merak ettim uzun zamandır yoksun

Ya evet kadınlar kulübü degişince yazamıyorum sevemedim yeni halini aynen devam geçenlerde Bi daha gittik fakülte hastanesine gittim profa eskiden anormal bir durumdu ama artık mormalleşti sizin gibi bir sürü hasta var dedi kiminde bu durum düzeliyor kiminde devam ediyor dedi elimizden bişi gelmiyor dedi 7 günde bir fitil ver dedi zaman gösterir dedi bende sünnet ettirmem bakalım bu ayın içinde bıraktım artık gidip aynı lafları duyup geliyorum kan idrar bakıldı Herşey normal çıktı oglumda

Ya evet kadınlar kulübü degişince yazamıyorum sevemedim yeni halini aynen devam geçenlerde Bi daha gittik fakülte hastanesine gittim profa eskiden anormal bir durumdu ama artık mormalleşti sizin gibi bir sürü hasta var dedi kiminde bu durum düzeliyor kiminde devam ediyor dedi elimizden bişi gelmiyor dedi 7 günde bir fitil ver dedi zaman gösterir dedi bende sünnet ettirmem bakalım bu ayın içinde bıraktım artık gidip aynı lafları duyup geliyorum kan idrar bakıldı Herşey normal çıktı oglumda
su veriyor musun canım? bizimki su içince düzeldi gibi. maflor plus da kullandık bıraktım şimdi su veriyorum

4.ay aşılarını +rotayı olduk. Hiç ağlamadı uyuyor şimdi geziyoruz dışarda. Bugün banyo yaptırma dedi. Ateş,halsizlik,huzursuzluk 3 gün olabilir dedi.38i geçince 1 kaşık calpol 4 saat içinde düşmezse 1 kaşık daha hala düşmezse fitil dedi.

Alla alla nasl tansmyoruz dogumdan önce hep topikteydim 😊ilgiliydim dogumdan sonra giremedm artk nasl gidiyor basladmi atak zamani benm basladi uyutmyr beni cldryrm napcm blmyrm
Çünkü ben doğumdan sonra geldim 🤭
Atak baslamazmıı bir başladı pir başladı🤦‍♀️ ne sallanmak istiyor ne emerrek uyumak ne yatarak.gece uykularımız olsun duzenlıydı oda kaydı

Cnm iyiyiz de sen yoksun bu aralar uyut alt değiş doyur gün böyle geçiyor tabi uyumuyor biri bir yerini bükmüş gibi çığlıkla uyanıp uyumuyor geri atak mı baka birşey mi bilmyorum senin kuzun nasıl ?
Sorma cnm giremyrm ki bende kizim sayesnde benmkode atak gecryr herlde aglyr gece hic uyutmadi cldryrm birde tekim ya burda yardm edenimde yok zorlanyrm iste cnm bakalm ne zmn duzelckler. Ben parmagmi yıkayıp yandan veryrm bir bastryr damaklarina anladgm kadaryla dislerjde basladi herlde

Sorma cnm giremyrm ki bende kizim sayesnde benmkode atak gecryr herlde aglyr gece hic uyutmadi cldryrm birde tekim ya burda yardm edenimde yok zorlanyrm iste cnm bakalm ne zmn duzelckler. Ben parmagmi yıkayıp yandan veryrm bir bastryr damaklarina anladgm kadaryla dislerjde basladi herlde
Cnm internetin mi yok gun icinde falan hic bakmiyosun cok uzun sure ugramiyosun halbuki bu konuyu sen actin

Back