arkadaşlar ben zeynep'e su veriyorum şükü bu kuzum da seviyor suyu. çay kaşığı ile veriyorum dün ben su içmiştim bardağı görünce heyecanlandı bende bardaktan verdim ve sevdi =)
feyza da, büyük kızım da yani, ben hep bardakta vermiştim suluk pipetli almıştım onu da 8 9 aydan sonra dışarıda vermiştim. pipetli olmasını tercih etmiştim çünkü pipet çekme gelişimsel olarak iyi oluyormuş. ben hiç biberon vermediğim için biberon kauçuk tip suluklardan almamıştım hiç. bir arkadaşım nukun suluğunu almıştı ve çocuğu her seferinde kauçuk ucunu ısırırdı ve ucu nerdeyse biberon fiyatında. aventin alıştırma bardağı kuzenim önermedi bardak tip olandan, çünkü çok akıyormuş ve sürekli üstünü değişmek zorunda kaldığını söylemişti bu nedenle pipetli almıştım ve rahat 2 yaşına kadar kullandık. aventin pipetli suluğunu almıştım. cam bardak dan korkmayın en sağlıklısı diğerleri hep plastık. zaten başında duruyorsunuz. evde cam bardak dışarda suluk.
bende pipetlı sulukları hiç hıjjenık bulamıyorum.pıpetın içi asla tam temızlenemez geliyor bebekler yeri geriyor fokurdatıyor pıpetle. O yüzden pıpeylı sülük tercih etmem sanırım ben
Kuzum burun tıkanıklığı vardı, ciğere inmiş mi baksın diye götürdük. Eski calistigim aile hekimiydi. Güvendim, yanlış yaptım.
hay Allah çok üzüldüm.inşallah dpgru tedavıyle cabucak iyileşiveriri bebeğin
bende gecen gün kulağını kontrole getirdim aile hekımıne.eskilerin doktoru herkes çok memnun vs.bizim çocuk doktorunda randevumuz salı günü de kulağı agrıyorsa kızarıksa en azından onu bileyim diye gittik.kulağı temiz biraz pislik var ama ben antibiyotik yazıyorum yarım ölçek günde iki kere ver, huzırsuzmu peki dedi evet o yüzden kulağımı ağrıyor dıye düşündüm dedim, tmm ozmn bıde fitil yazıyorum sabah aksam 5gun ver
demezmı ben şokkk.arkama bile bakmadan çıktım.tabıkı almadım ilaçları ama cokda üzüldüm. Hangi mantıkla 4aylık bir bebeğe ortada sebebi bile yokken antibiyotik ve fitil yazdı inanamadım.birde dıokı bu fıtıl onu çok rahatlatır.şaka gibi. Ben ağrı kesici vermiyorum çocuğa fuzulı ilaç almasın diye. Anne olmak zor doktorlarda bi bok anlamazsa ne olacak bilmiyorum ya.
Uyumuyor canım ya evet çok yoruluyorum katılana kadar ağlıyor öyle ağlamasın sussun modunda değilim bende arkasında tabakla koşturan tiplerden olacağımı sanmıyorum acıkınca yesin ama anlama yaşına gelmediğinden çok da kendi haline bırakamıyorum nasıl yapacağımı da bilmiyorum ilk çocuğum bol bol eşimle kavga ediyorum ona patlıyorum birde beni kullanma durumuna geldi mi aklı ermiyor ya daha ağlıyorsa sıkıntısı var heralde diyorum ebeler kolik diyor doktor her ağladığında emzirme diyor doktora göre seni kullanıyor diyor ama doğru düzgün bi doktora da denk gelemedim
kıyamam atak evresındedır belki.kucağa alısır memeye alışır vs asla katılmıyorum.o daha bebek ne zoru olduğunu anlayamıyoruz bile. Tabıkı kucağıma alıp sakinleş göreceğim, meme teklif edeceğim.bıldıkelrı teksey ağlamak ve emme refleksi.emerek rahatlayacaksa bunu bebeğimden esırgeyemem şahsen.az daha buyur aklı ermeye baslar tabıkı bende pesınde tabak koşturmak yada aman aglamasın diye kırk takla atmam ama şuan çok mınıklerr♥ gazı olsa ağlıyorlar ne yapsınlar.hasta olmasınlarda bizde uykuya zor geçiyoruz hatta emmıyır bile zorla bu aralar.heöennhemem hepimiz aynı durumdayız atak evrelerı belkıdr ondan bu huysuzluklar
Arkadaşlar burda konuşmalarda vardı skechears ayakkabı alıcam boynerden, 400 tl ye 100 lira indirim var yazıyor ama sepete gelince öyle bişey yok alan arkadaşlar kimdi bilmiyorm , yada başka o siteyi kulllanan varmı indirimden nasl yararlanacağımı bilen barmı
indirimim görüldüğü fotoya dikkatli bakın, illaki kod falan vardır yad indirimi uygula butonuna tıklayınva otomatik düşer belkı
Canım tanıdık bi doktor pastörize süt yoğurt kullanacağınıza hiç kullanmayın yedirmeyin daha iyi demişti
benim doktorumda büyük kızımda oyle demişti.güvenilir bir süt bulmalısın ki zaten inek sürü bebeklere vermiyoruz ama o süt mayalandıgonda süt olmuyor artık yoğurt oluyor demişti.
Kızlar bu açık süt pastörize sütten hicbir şey anlamadım. Hangisi olması gerek?
güvenilir kaynağın varsa mutlaka acık süt cnm.yadavhıc ohtımal yoksa günlük cam şişe süt marketler den
Kızlar hatırlar mısınız bilmem serra doğduğunda göbeğindeki şişliği paylaşmıştım normal mi bu diye siz de göbek fıtığı demiştiniz gerçekten de doktora sormuştum fıtık demişti. 2 yaşına kadar geçer demişti. Şimdiden baya geçti çok şükür
Öncesi ve sonrası fotoları
Anomm geçmiş artık, baya da şişmişti.yenıdpgam fıtığı oluyor sanırım adı.