2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım sagol.ilk zamanlar günde bir öğün tekmi verecegiz.buharda pişirmeyi nasıl yapacaksın
Henüz doktorumuzla ek gıda konusunu konuşmadık canım. Bu ay konuşacağız. O nasıl bir beslenme önerecek bilmiyorum ama benim araştırdığım kadarıyla öğlen saatlerinde tek öğün olarak yoğurtla başlanıyor ek gıdaya. Tabi inek sütü alerjisi ve laktoz intöleransı yoksa yoğurtla başlanıyor.
avent'in wasabi buharlı pişiricisini almayı planlamıştım ama vazgeçtim sonra. Eltim başka bir markanın buharlı pişiricisini verdi onu kullanacağım. Bunlar yoksa tencerenin üzerine konulan aparatlar var onunla da pişirebilirsin.

Sakin kendini suçlama canım her çocuk farklı benim oğlum 3.5yasinda bu yaşına kadar hafif hastalıklar harici hiç hasta olmamıştı ama ufaklık hep hasta doğduğundan beri e ikisinede ben bakıyorum velhasıl çocuktan çocuğa bünyeden bünyeye degisiyor

anommm maşallahhh kuzuna kızzz, poponu kaşı bizimki bizim odada ilk uyku 4-5 saat sürüyor sonra 2 saatte bir kalkıyor.
KIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi
bizimde bıanda başladı atak sanmıştım ama grip tarzı bıse oldu.ve bugün farkettım kulağı hafif akmış.belki yavrunun kulağı ağrıyordu iki gundur ondan uykuya geçemiyor bırtutlu .aynı sadece ayakta gezınırsek o zuma yatıp sakinleşiyor.bugün bı doktora getireceğim kulağı için aklında olsun senin de.kulak ağrısı olabılır

kızlar su yada mama termosu kullanan var mı? baby&plus su termosu kullanıyorum ben. Fena değil ama mama termosu da almak istiyorum. Ne önerirsiniz? skip hop demeyin gönlüm ondan yana ama karar veremedim henüz:)

Allah razı olsun cnm benim haklısın en yakınlarımız bile bazen konuşup moralimizi bozuyor en iyisi dediğin gibi duymamak

kızlar su yada mama termosu kullanan var mı? baby&plus su termosu kullanıyorum ben. Fena değil ama mama termosu da almak istiyorum. Ne önerirsiniz? skip hop demeyin gönlüm ondan yana ama karar veremedim henüz:)
Mama termosu ile su termosu arasında ne fark var. Yanı mama şimdi verdiğimiz mamamı yoksa ek gıda sonrası yemekleri mi? Tüm algılarım kapalı coook uykum var ve sıcak bir banyo yapmak istiyorumm

Çok çok saol cnm benim İnan kaç doktor değiştirdim hatta dün gece gittiğim başka bir doktordu iyi akıntı olur diyip yolladı yine iyi de geniz akıntısı iki gündür çoğaldı yani enfekte bir durum var ki çoğalıyor sürekli hapşırıyor oğlum allerjik bir çocuk ama aralıksız aynı şeyler tekrar edince canım sıkılıyor artık yani bir oh diyorum 10 gün geçiyor hop yeni baştan bende mi sıkıntı var doktorlar mı sorunlu anlamadım gitti

sağol canım yok geçen haftanın sonucu idi. 24.de tıpa gideceğiz anca randevu verdiler aslında mayısın 17sinde imiş ama bebek olunca öncelik tanıdılar. inşaAllah herşey güzel olacak

ewet canim guzel olmazmi gecen ay bizzat yasadik ortanca kizimda hastalanmaya baslamisti ilaclariniz belli ama elimde yoktu doktoruna anlattim yazamam biseyi yok simdi vs vs sayikladi anlattim idrarda cikmiyo kulturde anlasiliyo yok maval okudu bana baska doktirlarinaradim kimse almadi acilede goturmek istemedim bir oncekinde yatiracakti kesin yatirir dedik ki yatirsa cocuk tek kalacak hastanede neyse aksamina ateslendi iste acil bisey oldumu kendi doktoruna gidebiliyorsun randevusuz tabi tatil veya kapali degilse carsamba cuma ogleyekadar acik cumartesi pazar yok zaten bide hastaneye gidiyosun acil acilde bizim acil gibi degil aksam 5 de aciliyor ve bitane muayene odasini acil yapiyorlar ablamizi goturmustuk cok beklemek gerekiyordu konustuk srrvise yolladilar orada doktir bakti ama turkiyedeki gibi sipsak degil yani dr gelmrsini bekliyosun geliyo gidiyo bidaha bekle uzun suruyo

ah canim anneye az moral verseler zaten duzelecek hersey

Hiçbir bebek sıkıntısı olmadan ağlamıyor kuzum, bence bi muayene ettirin
Saglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…