- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.661
Henüz doktorumuzla ek gıda konusunu konuşmadık canım. Bu ay konuşacağız. O nasıl bir beslenme önerecek bilmiyorum ama benim araştırdığım kadarıyla öğlen saatlerinde tek öğün olarak yoğurtla başlanıyor ek gıdaya. Tabi inek sütü alerjisi ve laktoz intöleransı yoksa yoğurtla başlanıyor.Anladım canım sagol.ilk zamanlar günde bir öğün tekmi verecegiz.buharda pişirmeyi nasıl yapacaksın
Alışmışım artık canım, pek etki etmiyorOkurken sinir oldum ama çoğumuz yaşıyoruz benzer şeyleri sakin ol sütüne yansımasın
Hiçbir bebek sıkıntısı olmadan ağlamıyor kuzum, bence bi muayene ettirinKIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi
Sakin kendini suçlama canım her çocuk farklı benim oğlum 3.5yasinda bu yaşına kadar hafif hastalıklar harici hiç hasta olmamıştı ama ufaklık hep hasta doğduğundan beri e ikisinede ben bakıyorum velhasıl çocuktan çocuğa bünyeden bünyeye degisiyorKızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
Atak dönemi cnm 4.aygeçecekKIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi
Alıştım canım, pek umrumda olmuyor artık.Ah kuzum benim sıkma canını
Trabzonlu olmak daha bi ayrıcalık ozamanAa süper ☺ Trabzon gelini olmak ayrıcalıktır
anommm maşallahhh kuzuna kızzz, poponu kaşıKızlar bu gece 2 saatte bir uyanıyor diyenler.aynı odada mı uyuyosunuz? Size bişey anlatcambizim evde cemrenin iki tane yatağı var. Biri ikea normal beşik sallanmayan kendi odasında biri de sepet beşik o sallnıyo yatakodasında.İlk zamanlar sepette yatırdım dedim uyanınca sallarım uykuya geçmesi daha kolay olur. Sonra eşim bizim sesimize uyanıyo diye odasına yatırmaya başladım tedirgin bir şekilde iki üç gün uyudum ayrı odalarda.sonra baktım iyice uykusu oturdu gece uyanmıyor dedim yatak odasına getireyim nasıl olsa uyanmıyo. Ana 2 saat geçti uyandı gak guk sesler mecbur eşim uyanmasın diye hemen aldım emzirdim Dedim herhalde yatağını yadırgadı kendi yatağını istiyo sonra yine odasına yatırmaya devam ettim orda hiç uyanmıyor çünkü.. Bi akşam ertesi gün misafirim gelcek gece pasta börek telaşındayım bebeğin odası balkona bakıyo perdesi de açıktı balkona soğan almaya girdim camdan ne göreyim bizimki uyanmış ayaklarını izliyo hiç ellemedim sonra kendi kendine uyudu hiç sesi De çıkmadan. Çok uzattım velhasıl kelam meğer benim kız geceleri uyanıyomuş ama ses çıkarmadan kendi kendine geri uyuyormuş. Belki sizinkiler de uyucak ama aynı odada olduğunuz için en ufak kıpırtıda hemen siz de uyanıyosunuz. bebek uyanınca ağlar zihniyetiyle o kadar kaptırmışız ki kendimizi hemen yapıştırıyoruz memeye. Aynı odadayken o gak guk sesler duyuluyor başka odada duyulmuyor . 10 yatıyo sabah 6 da kalkıyo sonra emip uyuyo 10 da kalkıyo aralarda uyanıp oyunlar oynuyor büyük ihtimalle kendi kendine
bizimde bıanda başladı atak sanmıştım ama grip tarzı bıse oldu.ve bugün farkettım kulağı hafif akmış.belki yavrunun kulağı ağrıyordu iki gundur ondan uykuya geçemiyor bırtutlu .aynı sadece ayakta gezınırsek o zuma yatıp sakinleşiyor.bugün bı doktora getireceğim kulağı için aklında olsun senin de.kulak ağrısı olabılırKIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi
Yaa ne güzel herkes ekledımı birbirini.hıcbırınızın adını bilmiyorum benCanım ben Yıldız. Eklemişsin zaten instagramdan ☺
severiz TrabzonuTrabzonlu olmak daha bi ayrıcalık ozaman
ekle kuzum beni. instagramda yldzsecilmisoglu olarak bulabilirsinYaa ne güzel herkes ekledımı birbirini.hıcbırınızın adını bilmiyorum ben
Allah razı olsun cnm benim haklısın en yakınlarımız bile bazen konuşup moralimizi bozuyor en iyisi dediğin gibi duymamakH haticeci0606 canım çok geçmiş olsun ❤ Allah'ım şifa versinsakin kendini suçlama, millete de kulaklarını tika. Onları takarsan çok üzülürsün. Hepsi çok bilmiş ama kendileri emin ol senin baktiginin yarisi gibi bile bakamamistir. Sen bebeğine odaklan. Sen iyi ol ki o da iyi olsun ❤❤
Mama termosu ile su termosu arasında ne fark var. Yanı mama şimdi verdiğimiz mamamı yoksa ek gıda sonrası yemekleri mi? Tüm algılarım kapalı coook uykum var ve sıcak bir banyo yapmak istiyorummkızlar su yada mama termosu kullanan var mı? baby&plus su termosu kullanıyorum ben. Fena değil ama mama termosu da almak istiyorum. Ne önerirsiniz? skip hop demeyin gönlüm ondan yana ama karar veremedim henüz:)
Çok çok saol cnm benim İnan kaç doktor değiştirdim hatta dün gece gittiğim başka bir doktordu iyi akıntı olur diyip yolladı yine iyi de geniz akıntısı iki gündür çoğaldı yani enfekte bir durum var ki çoğalıyor sürekli hapşırıyor oğlum allerjik bir çocuk ama aralıksız aynı şeyler tekrar edince canım sıkılıyor artık yani bir oh diyorum 10 gün geçiyor hop yeni baştan bende mi sıkıntı var doktorlar mı sorunlu anlamadım gittiCanım çok geçmiş olsun.Kendini hırpalama lütfen bence bu durum doktorların beceriksizliği. Halam doktor ve hep der ki bir hastalık bir çocukta kronik hale geldiyse ya yanlış tedavi uygulanıyordur ya da alerjik bir şey vardır. Ne dedilerse yapıyorsun eksik tespit ettikleri bişey var belli ki başka bi doktora mı götürsen. Sen çok iyi bir annesin bunu aklından çıkarma dua edeceğin yavrun için
sağol canım yok geçen haftanın sonucu idi. 24.de tıpa gideceğiz anca randevu verdiler aslında mayısın 17sinde imiş ama bebek olunca öncelik tanıdılar. inşaAllah herşey güzel olacakbu bugünün sonucumu cnm.bence gönlünü ferah tut.bır ay sonra kontrol onerıkmıs.eger acılıyetı olan bır durum olsa direk sevk ederdi.hanı acil gitmelisiniz falan diye.zaten artık alçı olmuyır aparatla halldedılıyor üzme kendını
ewet canim guzel olmazmi gecen ay bizzat yasadik ortanca kizimda hastalanmaya baslamisti ilaclariniz belli ama elimde yoktu doktoruna anlattim yazamam biseyi yok simdi vs vs sayikladi anlattim idrarda cikmiyo kulturde anlasiliyo yok maval okudu bana baska doktirlarinaradim kimse almadi acilede goturmek istemedim bir oncekinde yatiracakti kesin yatirir dedik ki yatirsa cocuk tek kalacak hastanede neyse aksamina ateslendi isteoy yavrum baya zoru var demek.çok mukuslu gercekten
Ne kadar sacma ya.cocuk belkı cok hasta mudahale edılmesı lazımsa.Türkiye de böyle bir şey olsa herkes ayaklanır.sağlık ocağı ayrı devlet hastanesi üni si özeli ayrı valla.acil gibi bı yer de mı yok cnm.hani gidip birazda abartsan çok kıvranıyor ağlıyor kaka yaparken vs.ne bileyim Allah yardımcınız olsun,doktora gitmeyi kımse sevmez ama ihtiyaç oldugunda gidebileceğini bılmekde güzelmiş.bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz galiba gerçekten yanı farkında degılız
ah canim anneye az moral verseler zaten duzelecek herseyEstağfurullah cnm valla görümcen kafayı yemiş yazık bizden daha kötüleri de varmış demek ben kendime diyordum çok üstüne düşüyorum diye onun yanında ben hiç birşey yapmıyorum ozaman hasta çocukla uğraşma ekstra zor bunu her anne bilir şimdi sağlıklı çocukla hasta çocuğun annesinden beklenti de çok olmamalı çünkü hasta çocuğu olan zaten çökmüş oluyor herşeyi bırakmış evladına adamış oluyor hamdolsun çok şükür ilaçları var veriyoruz düzeliyorlar ama anneliği biri sorgulayınca üzülüyorum ben de kendimi yetersiz hissediyorum çünkü normal değilim normal olmaya çalışıyorum sadece hepsi bu bazen annem bile beni sinir eder yanı sadece eş akrabası olmuyor bu en sevdiklerin bile seni sorgular ve sen kendini yetersiz ilgisiz bir anne olarak görürsün ben tam olarak o konumdayım
Saglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldmHiçbir bebek sıkıntısı olmadan ağlamıyor kuzum, bence bi muayene ettirin
Olemi dysn cnm salnck alsam susar miAtak dönemi cnm 4.aygeçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?