2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İyi uykular cnm valla kim kimi ekledi bilgim yok zaten hesabım da yok belki ondan görmedim allah yardımcın olsun

Düşük riskim varken işe çağıran, erken doğum riskinden dolayı tuvalet harici kalkmıyorken gelip bir tabak yemek yapmayan, doğumdan sonra bir gün gelip yanimda kalmayan, anca iki haftada bir gelen annem; Bensu"nun kulaginda enfeksiyon var deyince " bi çocuğa bakamadın" dedi. Içimden neler neler geçti de sustum.

H haticeci0606 canım çok geçmiş olsun ❤ Allah'ım şifa versin sakin kendini suçlama, millete de kulaklarını tika. Onları takarsan çok üzülürsün. Hepsi çok bilmiş ama kendileri emin ol senin baktiginin yarisi gibi bile bakamamistir. Sen bebeğine odaklan. Sen iyi ol ki o da iyi olsun ❤❤

Sağlık ocağına mı götürüyorsun hangi şehirdesin

Cnm naptin idrar tahlili verdiniz mi
Canım doktora çıkmak için hazırlanırken kızım çok ağladı bi deneyim bakalım emermi dedim emdi şükür eskisi kadar emmiyor ama o bir kez bile emmesi yetti oyüzden götürmedik ama ne olur ne olmaz diye randevuyu Cuma'ya çektik doktorumuz biraz dolu oluyor sen naptın kakası nasıl daha iyimi

Canım çok geçmiş olsun.Kendini hırpalama lütfen bence bu durum doktorların beceriksizliği. Halam doktor ve hep der ki bir hastalık bir çocukta kronik hale geldiyse ya yanlış tedavi uygulanıyordur ya da alerjik bir şey vardır. Ne dedilerse yapıyorsun eksik tespit ettikleri bişey var belli ki başka bi doktora mı götürsen. Sen çok iyi bir annesin bunu aklından çıkarma dua edeceğin yavrun için

İnşallah canım odasına geçirince çok daha mutlu olacaksınız.ben de bizim düzen bozulmasın diye dua ediyorum. Başlarda üzülüyordum keşke ben de anne yanı beşik alsaydım kokusuyla uyusaydım diye ama şu an düzen tutturmuş olmak çok hoşuma gidiyor

Canım e devletten kaydı değiştirebiliyosun ben denemiştim daha önce

Okurken sinir oldum ama çoğumuz yaşıyoruz benzer şeyleri sakin ol sütüne yansımasın

KIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi

Bir yeri ağrıyor olmasın hiç ağlamayan çocuk birden bire durduk yere ağlamaz bence
Bende ondan suphelendim canm agrisi vardir dedim ama kucakta ayakta tek susuyor yatıramyrm artk ve uyurken tam dalmamssa emzik dusuyrsa agzndan hemen kalkiyor . Diyorimki salincak aliyim belki salncakta susar ? Sen kullandn mi

Bu ay 700 gram almis canim,sadece anne sutu aliyor 6250 su an. Doktorumuz gayet iyi dedi masallah. Boy da 61 cm, 2.5 cm uzamis sukur. Doktorunuz ne diyor aylik kilo boy artisi iyiyse kiloya takilma hic canim.
Doğum kilonuz kaçtı canım. 2940 doğdu bizim oğlan 4 ay bitti 5900 şuan. Az gibi geliyor bana. Doktora gidemiyoruz ki artık eşim yoğun çalışıyor hiç vaktimiz olmuyor sağlık ocağına zor götürüyorum

Evet daha iyi cnm. Kafaya da takmamaya karar verdim zaten cocugun genel durumuda iyi mukuslu yapisi devam ediyor ama dr. Olabilir diyo boyle boyke buyucek artik.

Ah kuzum benim sıkma canını

Canım ben Yıldız. Eklemişsin zaten instagramdan

algida secicilik))10 dan 6 ya kadar emmeden duruyo yani)))

Anladım canım sagol.ilk zamanlar günde bir öğün tekmi verecegiz.buharda pişirmeyi nasıl yapacaksın

3040 dogdu canim ama sariliktan cok kilo kaybimiz oldu bizim. Sonra her ay 800-900 gram civari aldi. 4.ay da kilo alimi azalacak demisti bu ay da 700 almis. O yuzden doktorumuz cok iyi diyor. Anne sutuyle her ay duzenli 600 gram ustu aldiysa iyidir sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…