• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar instg istek gönderdim. Canan ben. Herkes tanışmış buralarda. Kim kimdir bilmiyorum hala. Biri bana isimlerinizi özet geçsin lütfen. İki çocuk bir koca bir de gaygana var bende. Onlara hizmet etmekten pek giremez oldum
Offff offfçok dertliyim de sabah anlatayım benim sıpalar uymuşken ben de uyuyayım az sonra uyanırlar sırayla
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
İyi uykular cnm valla kim kimi ekledi bilgim yok zaten hesabım da yok belki ondan görmedim allah yardımcın olsun

Düşük riskim varken işe çağıran, erken doğum riskinden dolayı tuvalet harici kalkmıyorken gelip bir tabak yemek yapmayan, doğumdan sonra bir gün gelip yanimda kalmayan, anca iki haftada bir gelen annem; Bensu"nun kulaginda enfeksiyon var deyince " bi çocuğa bakamadın" dedi. :silah:Içimden neler neler geçti de sustum.:kızgın:

H haticeci0606 canım çok geçmiş olsun ❤ Allah'ım şifa versin 🙏 sakin kendini suçlama, millete de kulaklarını tika. Onları takarsan çok üzülürsün. Hepsi çok bilmiş ama kendileri emin ol senin baktiginin yarisi gibi bile bakamamistir. Sen bebeğine odaklan. Sen iyi ol ki o da iyi olsun ❤❤

işte dr degisemiyoruzki burda ev doktoru ya kime kayitsan ona gidiyorsun almiyor seni baska doktor gecen ortanca kizin dru kapaliydi 5 gun baska bikac dr aradik kabul etmediler dusun yani sonra bebegin dru ile gorustuk kardesler ya kabul etti ona aldik kaydini ablamizin hastaligi ile iyi ilgilendi eski dr hic sallamamisti ama iste niye kakalara bise yok diyo anlamadim bakmadi bile
Sağlık ocağına mı götürüyorsun hangi şehirdesin

Cnm naptin idrar tahlili verdiniz mi
Canım doktora çıkmak için hazırlanırken kızım çok ağladı bi deneyim bakalım emermi dedim emdi şükür eskisi kadar emmiyor ama o bir kez bile emmesi yetti oyüzden götürmedik ama ne olur ne olmaz diye randevuyu Cuma'ya çektik doktorumuz biraz dolu oluyor sen naptın kakası nasıl daha iyimi

Kızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen :KK43::KK43::KK43:
Canım çok geçmiş olsun.Kendini hırpalama lütfen bence bu durum doktorların beceriksizliği. Halam doktor ve hep der ki bir hastalık bir çocukta kronik hale geldiyse ya yanlış tedavi uygulanıyordur ya da alerjik bir şey vardır. Ne dedilerse yapıyorsun eksik tespit ettikleri bişey var belli ki başka bi doktora mı götürsen. Sen çok iyi bir annesin bunu aklından çıkarma dua edeceğin yavrun için

Çok güZel çözüm bulmuşsun canm. Biz aynı odadayız hala. Ama serra 1 yada 2 defa uyanıyor. Gözü kapalı oluyor, doyuruyorum uyumaya devam ediyor. Çok şükür hepimiz uykumuzu almış olarak uyanıyoruz. Yoksa benim sabah işe gitmem imkansız olur ☺ Haziranda 7 aylık oluyor odasına geçirmeyi düşünüyorum. Kameramız da var zaten. İnşallah kolayca alışırız biz de bu duruma.
İnşallah canım odasına geçirince çok daha mutlu olacaksınız.ben de bizim düzen bozulmasın diye dua ediyorum. Başlarda üzülüyordum keşke ben de anne yanı beşik alsaydım kokusuyla uyusaydım diye ama şu an düzen tutturmuş olmak çok hoşuma gidiyor

işte dr degisemiyoruzki burda ev doktoru ya kime kayitsan ona gidiyorsun almiyor seni baska doktor gecen ortanca kizin dru kapaliydi 5 gun baska bikac dr aradik kabul etmediler dusun yani sonra bebegin dru ile gorustuk kardesler ya kabul etti ona aldik kaydini ablamizin hastaligi ile iyi ilgilendi eski dr hic sallamamisti ama iste niye kakalara bise yok diyo anlamadim bakmadi bile
Canım e devletten kaydı değiştirebiliyosun ben denemiştim daha önce

Düşük riskim varken işe çağıran, erken doğum riskinden dolayı tuvalet harici kalkmıyorken gelip bir tabak yemek yapmayan, doğumdan sonra bir gün gelip yanimda kalmayan, anca iki haftada bir gelen annem; Bensu"nun kulaginda enfeksiyon var deyince " bi çocuğa bakamadın" dedi. :silah:Içimden neler neler geçti de sustum.:kızgın:
Okurken sinir oldum ama çoğumuz yaşıyoruz benzer şeyleri sakin ol sütüne yansımasın

KIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi

Bir yeri ağrıyor olmasın hiç ağlamayan çocuk birden bire durduk yere ağlamaz bence
Bende ondan suphelendim canm agrisi vardir dedim ama kucakta ayakta tek susuyor yatıramyrm artk ve uyurken tam dalmamssa emzik dusuyrsa agzndan hemen kalkiyor . Diyorimki salincak aliyim belki salncakta susar ? Sen kullandn mi

Bu ay 700 gram almis canim,sadece anne sutu aliyor 6250 su an. Doktorumuz gayet iyi dedi masallah. Boy da 61 cm, 2.5 cm uzamis sukur. Doktorunuz ne diyor aylik kilo boy artisi iyiyse kiloya takilma hic canim.
Doğum kilonuz kaçtı canım. 2940 doğdu bizim oğlan 4 ay bitti 5900 şuan. Az gibi geliyor bana. Doktora gidemiyoruz ki artık eşim yoğun çalışıyor hiç vaktimiz olmuyor 😔 sağlık ocağına zor götürüyorum

Canım doktora çıkmak için hazırlanırken kızım çok ağladı bi deneyim bakalım emermi dedim emdi şükür eskisi kadar emmiyor ama o bir kez bile emmesi yetti oyüzden götürmedik ama ne olur ne olmaz diye randevuyu Cuma'ya çektik doktorumuz biraz dolu oluyor sen naptın kakası nasıl daha iyimi
Evet daha iyi cnm. Kafaya da takmamaya karar verdim zaten cocugun genel durumuda iyi mukuslu yapisi devam ediyor ama dr. Olabilir diyo boyle boyke buyucek artik.

Ah kuzum benim sıkma canını 😘

Kızlar instg istek gönderdim. Canan ben. Herkes tanışmış buralarda. Kim kimdir bilmiyorum hala. Biri bana isimlerinizi özet geçsin lütfen. İki çocuk bir koca bir de gaygana var bende. Onlara hizmet etmekten pek giremez oldum
Offff offfçok dertliyim de sabah anlatayım benim sıpalar uymuşken ben de uyuyayım az sonra uyanırlar sırayla
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Canım ben Yıldız. Eklemişsin zaten instagramdan ☺️

Kızlar bu gece 2 saatte bir uyanıyor diyenler.aynı odada mı uyuyosunuz? Size bişey anlatcam 😂 bizim evde cemrenin iki tane yatağı var. Biri ikea normal beşik sallanmayan kendi odasında biri de sepet beşik o sallnıyo yatakodasında.İlk zamanlar sepette yatırdım dedim uyanınca sallarım uykuya geçmesi daha kolay olur. Sonra eşim bizim sesimize uyanıyo diye odasına yatırmaya başladım tedirgin bir şekilde iki üç gün uyudum ayrı odalarda.sonra baktım iyice uykusu oturdu gece uyanmıyor dedim yatak odasına getireyim nasıl olsa uyanmıyo. Ana 2 saat geçti uyandı gak guk sesler mecbur eşim uyanmasın diye hemen aldım emzirdim Dedim herhalde yatağını yadırgadı kendi yatağını istiyo sonra yine odasına yatırmaya devam ettim orda hiç uyanmıyor çünkü.. Bi akşam ertesi gün misafirim gelcek gece pasta börek telaşındayım bebeğin odası balkona bakıyo perdesi de açıktı balkona soğan almaya girdim camdan ne göreyim bizimki uyanmış ayaklarını izliyo 😂 hiç ellemedim sonra kendi kendine uyudu hiç sesi De çıkmadan. Çok uzattım velhasıl kelam meğer benim kız geceleri uyanıyomuş ama ses çıkarmadan kendi kendine geri uyuyormuş. Belki sizinkiler de uyucak ama aynı odada olduğunuz için en ufak kıpırtıda hemen siz de uyanıyosunuz. bebek uyanınca ağlar zihniyetiyle o kadar kaptırmışız ki kendimizi hemen yapıştırıyoruz memeye. Aynı odadayken o gak guk sesler duyuluyor başka odada duyulmuyor . 10 yatıyo sabah 6 da kalkıyo sonra emip uyuyo 10 da kalkıyo aralarda uyanıp oyunlar oynuyor büyük ihtimalle kendi kendine 😂
algida secicilik;)))10 dan 6 ya kadar emmeden duruyo yani;))))

Ben henüz başlamadım canm ay sonu 5,5 aylık oluyoruz o zaman başlayacağım. Ama baya kitap okudum araştırdım. Ek gıdada 3 gün kuralı var. Yani ilk defa verdiğin her gıdayı 3 gün üst üste veriyorsun. Öğürse de kussa da 3 gün ısrarla vermeye devam ediyorsun. 3 günün sonunda başka bir gıdaya geçip onu 3 gün veriyorsun, ama bu ikinci 3 günde ilk 3 gün verdiğin gıdayı da verebilirsin. Yani üstüne ekleyerek gidiyorsun. Şöyle örnek vereyim. İlk 3 gün yoğurt verdin. İkinci 3 gün havuç vereceksin ama havuçla birlikte yoğurt da verebilirsin. Üçüncü 3 gün patates vereceksin ama patatesle birlikte yoğurt ve havuç da verebilirsin. Haşlayarak yada buharda pişirerek vermek gerekiyor. Ben buharda pişireceğim.
Anladım canım sagol.ilk zamanlar günde bir öğün tekmi verecegiz.buharda pişirmeyi nasıl yapacaksın

Doğum kilonuz kaçtı canım. 2940 doğdu bizim oğlan 4 ay bitti 5900 şuan. Az gibi geliyor bana. Doktora gidemiyoruz ki artık eşim yoğun çalışıyor hiç vaktimiz olmuyor 😔 sağlık ocağına zor götürüyorum
3040 dogdu canim ama sariliktan cok kilo kaybimiz oldu bizim. Sonra her ay 800-900 gram civari aldi. 4.ay da kilo alimi azalacak demisti bu ay da 700 almis. O yuzden doktorumuz cok iyi diyor. Anne sutuyle her ay duzenli 600 gram ustu aldiysa iyidir sizin de🌸

Back