- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.681
canım su termosu ince uzun mama termosu kısa ve şişman :) şimdi verdiğimiz mama değil de ek gıdadan bahsediyorum. yani meyve sebze püreleri falan.Mama termosu ile su termosu arasında ne fark var. Yanı mama şimdi verdiğimiz mamamı yoksa ek gıda sonrası yemekleri mi? Tüm algılarım kapalı coook uykum var ve sıcak bir banyo yapmak istiyorumm
Olemi dysn cnm sagol ya bilgi verdgn icin bende gidiym dr o zaman sagol cnmanommm maşallahhh kuzuna kızzz, poponu kaşıbizimki bizim odada ilk uyku 4-5 saat sürüyor sonra 2 saatte bir kalkıyor.
bizimde bıanda başladı atak sanmıştım ama grip tarzı bıse oldu.ve bugün farkettım kulağı hafif akmış.belki yavrunun kulağı ağrıyordu iki gundur ondan uykuya geçemiyor bırtutlu .aynı sadece ayakta gezınırsek o zuma yatıp sakinleşiyor.bugün bı doktora getireceğim kulağı için aklında olsun senin de.kulak ağrısı olabılır
sağlik ocagi degil canim ya bizim ozel muayenehanesi olan drlar gibi almanyadayimSağlık ocağına mı götürüyorsun hangi şehirdesin
tesekkur ederim canim ewet azicik annelere kulak verseler sirf bu yuzden buyuk kizim bir hafta ateslendi hemde drdan ciktigimiz aksamben herseye foto cekerim canim buyuk kiz alerjili ya biyeri kabarirdi dra gidene kadar gecerdi tatif etmeylede olmazdi bise oldumu hemen foto cekiyorum dra gidince gosteriyorum cok iyi oluyor iye si varya bazen camasirlari leke oluyo onu bile vekmisligim var yani
almanyadayim canim turkiyede olsam istedigin dra aninda randevu alabiliyorsun ama malesf burda sistem degisik aslinda guzel taraflari da var fakat bazilari zor yaniCanım e devletten kaydı değiştirebiliyosun ben denemiştim daha önce
bebeklere çocuklara Hausarzt'a gitmen gerekmiyor direk çocuk doktoruna git canım. çocuk doktorunu değiştirme hakkın var eğer tabii doktor dolu değilse. çok geçmiş olsun canım ama istersen bi hastaneye gösterişte dr degisemiyoruzki burda ev doktoru ya kime kayitsan ona gidiyorsun almiyor seni baska doktor gecen ortanca kizin dru kapaliydi 5 gun baska bikac dr aradik kabul etmediler dusun yani sonra bebegin dru ile gorustuk kardesler ya kabul etti ona aldik kaydini ablamizin hastaligi ile iyi ilgilendi eski dr hic sallamamisti ama iste niye kakalara bise yok diyo anlamadim bakmadi bile
aynen canim yaa bi tuhaf normalde tiksinirsin anne olunca incelersin garip baslarda resmen bezi elime alipiyi yapıyorsun elinde kanıt var ne de olsa bende çektim dün bir kere daha yaptı yine öyle olunca elimde olsun dedim senin dediğin gibi. Bakalım inşallah bugün kalasını yaparda normal olur annelik ne garip diyorum kaka yapsın diye ne şarkılar türküler tekerlemeler yazdım
ıste dolu canim hastaneden ciktik cikarken yeni dogan oldugu icin almak zorunda butun drlar dedi hastane doktoru inan kimse kabul etmedi doluymuslar u1 kontrolu gecti biz doktor bulna kadar baska eyalette buldukbebeklere çocuklara Hausarzt'a gitmen gerekmiyor direk çocuk doktoruna git canım. çocuk doktorunu değiştirme hakkın var eğer tabii doktor dolu değilse. çok geçmiş olsun canım ama istersen bi hastaneye göster
birden aglamaya basladi ise bi muayene ettir istersen canimOlemi dysn cnm salnck alsam susar mi
seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canım. lütfen bundan sonra annene birşey anlatma ben anca öyle huzur buluyorum. mesela zeynep'in kalça durumunu anlatmadım, benim annem süper negatifcidir taaaa almanya dan benim canımı sıkar kim bilir aynı şehirde yaşasaydık nasıl olurduDüşük riskim varken işe çağıran, erken doğum riskinden dolayı tuvalet harici kalkmıyorken gelip bir tabak yemek yapmayan, doğumdan sonra bir gün gelip yanimda kalmayan, anca iki haftada bir gelen annem; Bensu"nun kulaginda enfeksiyon var deyince " bi çocuğa bakamadın" dedi.Içimden neler neler geçti de sustum.
Benim ki de bi ara öyleydi 2 hafradır değişti şimdi en az 2 kez kalkıyor malesefalgida secicilik))10 dan 6 ya kadar emmeden duruyo yani )))
Canım, bizimkisi de 2 gün her gece ağladı. Doktora götürdük, kulakta enfeksiyon çıktı. Sen annesisin. Kucak istemeyle, sıkıntı ağlaması arasındaki farkı sen anlarsın. Muayene etmediler mi?.Saglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldm
Kuzum anlatmayayım diyorum, bu sefer akşama kadar işin yok oturuyorsun diyorlar. Ne yapsam batıyor daraldım. Atanayım da rahatlayayım diye dua eder oldum. Çok seviyorum memleketimi ama bıktırdılar.seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canım. lütfen bundan sonra annene birşey anlatma ben anca öyle huzur buluyorum. mesela zeynep'in kalça durumunu anlatmadım, benim annem süper negatifcidir taaaa almanya dan benim canımı sıkar kim bilir aynı şehirde yaşasaydık nasıl olurdu
Canım ekledim seni duygu ismimekle kuzum beni. instagramda yldzsecilmisoglu olarak bulabilirsin
Cnm kaka yaparken ikinmasi olmuyodu hic mukus hafiften var gibi ama duzelme baya var. Istersen bi tahlil daha versherin kakası, şikayetleri düzeldi mi peki canım, bizimkisi hala ıkınıyor yaparken..
Peki pureleri sicak mi vericez? Yanı evde bile olsak yedirene kadar soğur zaten. Tamam corba falan için termos mantıklı ama püre için bence mama kapları daha ideal. Bende şöyle bir mama kabı var 4lu paket. Tabi ki bunuda ablam almıştıcanım su termosu ince uzun mama termosu kısa ve şişman :) şimdi verdiğimiz mama değil de ek gıdadan bahsediyorum. yani meyve sebze püreleri falan.
tamam canm ekledim ben deCanım ekledim seni duygu ismim
bilmiyorum canım eyaletten eyalete de değişiyor bende bilemedim şimdiıste dolu canim hastaneden ciktik cikarken yeni dogan oldugu icin almak zorunda butun drlar dedi hastane doktoru inan kimse kabul etmedi doluymuslar u1 kontrolu gecti biz doktor bulna kadar baska eyalette bulduk
Bence çok zorda klamadıkça koyma tv önüne ilk çocuğumda tuvalete bile gidemiyordum bide uyku düzeni hiç yoktu gazı çoktu mecbur salıncağa koyup tv açıyorduk ikincisi de gündüz çok uyumuyor ama idare ediyorum yine biraz oyun halısında falan duruyor salıncakda sadece ilgilenirsem sallarsam duruyor tv izletmedim dahaSaglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?