2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mama termosu ile su termosu arasında ne fark var. Yanı mama şimdi verdiğimiz mamamı yoksa ek gıda sonrası yemekleri mi? Tüm algılarım kapalı coook uykum var ve sıcak bir banyo yapmak istiyorumm
canım su termosu ince uzun mama termosu kısa ve şişman :) şimdi verdiğimiz mama değil de ek gıdadan bahsediyorum. yani meyve sebze püreleri falan.

Olemi dysn cnm sagol ya bilgi verdgn icin bende gidiym dr o zaman sagol cnm

iyi yapıyorsun elinde kanıt var ne de olsa bende çektim dün bir kere daha yaptı yine öyle olunca elimde olsun dedim senin dediğin gibi. Bakalım inşallah bugün kalasını yaparda normal olur annelik ne garip diyorum kaka yapsın diye ne şarkılar türküler tekerlemeler yazdım

bebeklere çocuklara Hausarzt'a gitmen gerekmiyor direk çocuk doktoruna git canım. çocuk doktorunu değiştirme hakkın var eğer tabii doktor dolu değilse. çok geçmiş olsun canım ama istersen bi hastaneye göster

aynen canim yaa bi tuhaf normalde tiksinirsin anne olunca incelersin garip baslarda resmen bezi elime alip inceliyodum

bebeklere çocuklara Hausarzt'a gitmen gerekmiyor direk çocuk doktoruna git canım. çocuk doktorunu değiştirme hakkın var eğer tabii doktor dolu değilse. çok geçmiş olsun canım ama istersen bi hastaneye göster
ıste dolu canim hastaneden ciktik cikarken yeni dogan oldugu icin almak zorunda butun drlar dedi hastane doktoru inan kimse kabul etmedi doluymuslar u1 kontrolu gecti biz doktor bulna kadar baska eyalette bulduk

seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canım. lütfen bundan sonra annene birşey anlatma ben anca öyle huzur buluyorum. mesela zeynep'in kalça durumunu anlatmadım, benim annem süper negatifcidir taaaa almanya dan benim canımı sıkar kim bilir aynı şehirde yaşasaydık nasıl olurdu

Saglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldm
Canım, bizimkisi de 2 gün her gece ağladı. Doktora götürdük, kulakta enfeksiyon çıktı. Sen annesisin. Kucak istemeyle, sıkıntı ağlaması arasındaki farkı sen anlarsın. Muayene etmediler mi?.
Benim kız, ne zaman değişik ağlasa ve götürsek bi yerinde enfeksiyon çıkıyor. Hiçbir bebek bosa susmayacak kadar ağlamaz, tv karşısına koyma. Bak bizimki 5 gündür aynı. Kucakta bile susmuyo artık, emmiyo da. Ama ben tv yi asla açmıyorum. Yasak koydum. Sende dursun diye açma.
Ilk muayene ettir. Biseyi yok ve hep kucak istiyorsa da indirme kucağından.
Bizimki sadece koltukta zıplayarak, poposuna vurarak ve pispislayarak uyuyor. 3 ü bir arada olmazsa uyumuyor. Bunu da ben yapamıyorum, sadece babası yapabiliyor.

Kuzum anlatmayayım diyorum, bu sefer akşama kadar işin yok oturuyorsun diyorlar. Ne yapsam batıyor daraldım. Atanayım da rahatlayayım diye dua eder oldum. Çok seviyorum memleketimi ama bıktırdılar.

Bugün 4 ay kontrolümüz var farklı bir doktora götürücez. Dün son yapılan tahlilde hem kum hemde az enfeksiyon cıktı. Kendi doktorumuz getir bana bir tedavi planlayalim dedi. Ama çok yoğun randevusuz gidince 4-5 saat bekleniyor. Geçen aydan almıştım randevu oda pazartesi günü. Farklı bir görüş almak için bugün başkasına gidicez bakalım ne dicek.

canım su termosu ince uzun mama termosu kısa ve şişman :) şimdi verdiğimiz mama değil de ek gıdadan bahsediyorum. yani meyve sebze püreleri falan.
Peki pureleri sicak mi vericez? Yanı evde bile olsak yedirene kadar soğur zaten. Tamam corba falan için termos mantıklı ama püre için bence mama kapları daha ideal. Bende şöyle bir mama kabı var 4lu paket. Tabi ki bunuda ablam almıştı. Mikrodalga ve dondurucuya giriyor.

Eklentiler

• 15549687720965915206902836106802.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 28
ıste dolu canim hastaneden ciktik cikarken yeni dogan oldugu icin almak zorunda butun drlar dedi hastane doktoru inan kimse kabul etmedi doluymuslar u1 kontrolu gecti biz doktor bulna kadar baska eyalette bulduk
bilmiyorum canım eyaletten eyalete de değişiyor bende bilemedim şimdi

Saglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldm
Bence çok zorda klamadıkça koyma tv önüne ilk çocuğumda tuvalete bile gidemiyordum bide uyku düzeni hiç yoktu gazı çoktu mecbur salıncağa koyup tv açıyorduk ikincisi de gündüz çok uyumuyor ama idare ediyorum yine biraz oyun halısında falan duruyor salıncakda sadece ilgilenirsem sallarsam duruyor tv izletmedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…