ooo maşallah erken dönmüşş ozmn
bu bugünün sonucumu cnm.bence gönlünü ferah tut.bır ay sonra kontrol onerıkmıs.eger acılıyetı olan bır durum olsa direk sevk ederdi.hanı acil gitmelisiniz falan diye.zaten artık alçı olmuyır aparatla halldedılıyor üzme kendını
bu bebegımde hiç getirmedim ama ilk kızımda doktor demıstıkı, kaka yaptığı an bezi hemen acıle getir, çocuk doktoru tahlil istedi de demişti.yarım saat ıcınde hastaneye ulastırabıleceksen bezi direk getirmen kafi demişti.iki uc kere öyle getırmıstım
canımmm nıye öyle diyorsun bunun senin annelıgınle ne alakası var.kendini koyverırsen bebek daha çok gergin olur huysuzlanır.tabi ki çok iyi bir annesin.çocuğu aç mı bıraktın pisliğin ıcınde mı yatırdın, tabi ki hayır.inşallah inmemiştir ciğere ama inmışsede verılen ılacı kullanıp, bol bol emzıreceksın yapacak bir şey yok.antibiyotik bozuyor bağırsak florasını, belki oyüzden ishaldir.
Aynen cnm antibiyotik bozup durdu üstüne rota aşısı yapınca toparlayamadı bağırsakları kendimi sorgulamaya başladım ben yetersiz ilgisiz bir anne miyim diye benim yüzümden oluyor sanki bütün hastalıkları yada bana öyle geliyor çok şükür İnmemiş ama bir anda inebilirde belli olmuyor işte rabbim korusun kuzuları