Kızlar bu gece 2 saatte bir uyanıyor diyenler.aynı odada mı uyuyosunuz? Size bişey anlatcam
bizim evde cemrenin iki tane yatağı var. Biri ikea normal beşik sallanmayan kendi odasında biri de sepet beşik o sallnıyo yatakodasında.İlk zamanlar sepette yatırdım dedim uyanınca sallarım uykuya geçmesi daha kolay olur. Sonra eşim bizim sesimize uyanıyo diye odasına yatırmaya başladım tedirgin bir şekilde iki üç gün uyudum ayrı odalarda.sonra baktım iyice uykusu oturdu gece uyanmıyor dedim yatak odasına getireyim nasıl olsa uyanmıyo. Ana 2 saat geçti uyandı gak guk sesler mecbur eşim uyanmasın diye hemen aldım emzirdim Dedim herhalde yatağını yadırgadı kendi yatağını istiyo sonra yine odasına yatırmaya devam ettim orda hiç uyanmıyor çünkü.. Bi akşam ertesi gün misafirim gelcek gece pasta börek telaşındayım bebeğin odası balkona bakıyo perdesi de açıktı balkona soğan almaya girdim camdan ne göreyim bizimki uyanmış ayaklarını izliyo
hiç ellemedim sonra kendi kendine uyudu hiç sesi De çıkmadan. Çok uzattım velhasıl kelam meğer benim kız geceleri uyanıyomuş ama ses çıkarmadan kendi kendine geri uyuyormuş. Belki sizinkiler de uyucak ama aynı odada olduğunuz için en ufak kıpırtıda hemen siz de uyanıyosunuz. bebek uyanınca ağlar zihniyetiyle o kadar kaptırmışız ki kendimizi hemen yapıştırıyoruz memeye. Aynı odadayken o gak guk sesler duyuluyor başka odada duyulmuyor . 10 yatıyo sabah 6 da kalkıyo sonra emip uyuyo 10 da kalkıyo aralarda uyanıp oyunlar oynuyor büyük ihtimalle kendi kendine