2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bende değişmiyorum aynen 11 12 gibi bağlıyorum bezini.sabah 9 10 a dek duruyor hatta çoğu zaman bir yada iki kez işemiş oluyor dolmuyor bile.ssizinkiler asirimi doluyorda geceleri degisiyorsunhz.kaka zaten gece hic yapmiyor

Zeynonun dün ki idrarında yine kum cıktı Dün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
Neden oluyormuş ki küçücük bebekte kum? Kıyamam nasıl acı cekiyordur kimbilir atlatırsiniz inşallah en kısa zamanda

Evet kuzum ona bakıcam yarın. Çok teşekkür ederim ❤❤

Tesekkur ederim canım benim, onuda bi araştırayım. Çok sağol❤
Biraz pahali ama 2. Cocuk falan olursa parasinin hakkini veriyo rahat 3 4 yasa kadar kullanirsin benim kiz arada hala oturuyo 6 yasinda. Mama sandalyesinin rahatligi cok onemli cok zaman geciriyolar hatta uyuyorlar bile o yuzden sirti kademeli olsun yatar pozisyona alirsin

Çok teşekkür ederim kuzum, dikkat edicem❤sağol

Canım zaten destekli oturduktan kısa bı sure sonra desteksiz oturmaya başlıyorlar diye biliyorum. O kadar kısa zaman için almaya gerek yok. Çok ucuz şeylerde değiller. Dört tarafına yastık koyup halledersin
Canım yastık olayına pek güvenemedim. Acaba rahat olur mu diye düşündüm, ondan bakmıştım. Kolay oluyorsa öyle daha mantıklı. teşekkür ederim

bende değişmiyorum aynen 11 12 gibi bağlıyorum bezini.sabah 9 10 a dek duruyor hatta çoğu zaman bir yada iki kez işemiş oluyor dolmuyor bile.ssizinkiler asirimi doluyorda geceleri degisiyorsunhz.kaka zaten gece hic yapmiyor
Dolu olmuyor canım en fazla iki çiş vardır öğlenden sonra birkez dolu güzel bir bez alıyorum zaten iki ayda toplam 1 kilo almış

Tamam canım öyle yapayım o zaman

Bebeklerin kucuk gelenlerini saklancak olanlari nasil kaldiracaksiniz neye koyacaksiniz. Vakumlu hurc cok kiristir mi baska onereceginiz saklama yontemi var mi
Kırışması sıkıntı olmaz canım muhtemelen tekrar kullanmak için açtığında yıkayıp ütülersin poşetten çıktığı gibi kullanamazsın yeni bebeğine eğer diğer bebeği geç yapacaksan Benim gibi oğlumunkileri hurca koymuştun hep sarı sarı lekelenme olmuş çok zor 90 derecede deterjanlı şekilde bekleterek çıkardım kaç kez durulama yaptırdım leke çıkarıcılar sıkmıştım arielle yıkadım tekrar Bebek deterjanı ile yıkadım durulattım çok zor yani

Naptın canım doktora gittinmi

Carters'da %50 indirim var, bunlardan birini alacagim sizce hangisini alayim

Eklentiler

• Screenshot_20190402-181013_Instagram.webp
    24 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20190402-181045_Instagram.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20190402-181311_Instagram.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 29
Ah kuzummmm kıyamam biz de 10buçukta yedik afiyet olsun
Canim 3. Cocuk dusunmuyorum artik bu bile supriz yumurta oldu. Giysilerinden bazilarini saklamak istiyorum ilerde evlenince veririm hatira olsun tekrar giydirirler mi bilmiyorum tabi kac yil sonra.
Bunu duymuştum canım şuan 790 tl falan değermi o fiyata sence kusunca falan temizliği kolaymı minder hemen kururmu
Minder zaten kumas degil o yuzden her yeri siliniyor cok rahat. Mama tabakligi cikiyor yikaniyor. Boy kismi uzuyor kisaliyor kademeli. Cok uzun sure kullaniliyor hele bide 2 3 cocuk yapilacaksa kesinlikle alinir.bizim zamanimizin cogu bu sandalyede geçmişti.

Carters'da %50 indirim var, bunlardan birini alacagim sizce hangisini alayim
Ckolatakahve kızlar üçüncüsü bordo olan bende vardı biliyorsunuz. Foto da atmıştım çok güzeldi ama ben onu haftasonu mağazaya geri götürdüm. Çünkü bozuldu. İlk yıkamada rengi hafif solmuştu ek yerlerinden beyaz tüylenmeler olmuştu. Sonra Serra 1 defa giydi tekrar yıkadım berbat birşey çıktı ortaya. Bordosu tamamen soldu ve beyaz pamuklanmalar baya arttı. sanki 10 yıl giyilmiş gibi eski bir görüntü oluştu. Haftasonu götürdüm. İncelemeye gönderdiler. Bakalım ne çıkacak. İnşallah iade alıp hediye çeki verirler :) Sezonda baya pahalıya alınmıştı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…