2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Minik bebis canm gittik doktora. Bizim öksürük alerjikmiş. Doktor zaditen diye alerji damlası verdi. 6 ay dan sonra kullaniliyormuş ama bizim kızın kilosu itibariyle kullanabilirmiş. 7445 gram çıktı. Eger öksürük ıslık çalar şekilde olursa sıkıntı dedi. Benim anne tarafinda alerji hastalıklari çok var genelde sanirim bebiş de bana çekmiş:)

zatiden çok uyku yapıyor canim

Çok geçmiş olsun canım aman başka bişey olmasın ilacı olsun yeterki rabbim tüm hasta kuzularımıza şifalar versin kaç aylık oldu bebişin canım

Çok geçmiş olsun canım aman başka bişey olmasın ilacı olsun yeterki rabbim tüm hasta kuzularımıza şifalar versin kaç aylık oldu bebişin canım
Amin canım çok tşk ederim. 3 ay 20 günlük bugün. He Bi de buhar makinesi almayi düşünüyodum burnu tıkaniyor diye odaya kesinlikle önermedi bende vazgeçtim.

Kızlar bugün bahsettiğim pamuk atölyesinden bebek arabası minderi ve mama sandalyesi minderimiz geldi. Kalitesini çok beğendim gerçekten. İhtiyacın varsa düşünebilirsiniz. İkisi de çift taraflı. Bebek arabası minderini 79’a mama sandalyesi minderini kampanyadan 40’a aldım. Şuan 55’miş sanırım.

Eklentiler

• FC9684CB-5ED8-4BCA-B64E-F92286CE9FAF.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 0ABF372D-47BE-4491-A25F-9772D8BABCA6.webp
    54 KB · Görüntüleme: 59
  • 0C4FD912-C107-4C93-9241-ABAACDDF7397.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 9733CF71-87E1-47AB-BF61-1C794DD4810B.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 86
Canim ruhum_mavi de de olan 3. Sü çok güzel.
Leoparli cok havali duruyor ama bordonun da kapsonlusu kullanisli olur
Hepsi de çok güzel ben de bakayım
Aylardır yüzde 50 indirim var hiç bitmiyor nedense kalıpları çok küçükmüş dikkat et yorumlarda okumuştum
bordo olanı bence
Tesekkurler kizlar degerlendiricem
Bizimde 4. Ayi ayin 5 inde doliyo ama 12 sine randevu verdi saglik ocagi
Him hemen hemen ayni o zaman saol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…