- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.481
Peki siyah olabilir mi yoksa renkli mi giyinmek lazımNeden olmasin kuran okunurken dizine sal ortebilirsin
bordo olanı benceCarters'da %50 indirim var, bunlardan birini alacagim sizce hangisini alayim
Kuzum bi kurali yok ki bunun nasil icinden geliyosa oyle giyin tutupta asiri mini giymedigin surece her renk olurPeki siyah olabilir mi yoksa renkli mi giyinmek lazım
zatiden çok uyku yapıyor canimMinik bebis canm gittik doktora. Bizim öksürük alerjikmiş. Doktor zaditen diye alerji damlası verdi. 6 ay dan sonra kullaniliyormuş ama bizim kızın kilosu itibariyle kullanabilirmiş. 7445 gram çıktı. Eger öksürük ıslık çalar şekilde olursa sıkıntı dedi. Benim anne tarafinda alerji hastalıklari çok var genelde sanirim bebiş de bana çekmiş:)
Ya bende dusunuodum onu. Ne karar verdinizdüşünüyorum ama karar veremedim yaa. Aslında destekli oturtmak için çok büyük kolaylık.
Bizimde 4. Ayi ayin 5 inde doliyo ama 12 sine randevu verdi saglik ocagiKizlar 4.ay asilarini oldu mu herkes? Tam 4.ayda mi oldunuz? Bize 4 ay 11 gunlukken yapilacakmis. Gec degil mi sizce?
Çok geçmiş olsun canım aman başka bişey olmasın ilacı olsun yeterki rabbim tüm hasta kuzularımıza şifalar versin kaç aylık oldu bebişin canımMinik bebis canm gittik doktora. Bizim öksürük alerjikmiş. Doktor zaditen diye alerji damlası verdi. 6 ay dan sonra kullaniliyormuş ama bizim kızın kilosu itibariyle kullanabilirmiş. 7445 gram çıktı. Eger öksürük ıslık çalar şekilde olursa sıkıntı dedi. Benim anne tarafinda alerji hastalıklari çok var genelde sanirim bebiş de bana çekmiş:)
Nutrigen alıcam ben dişleri çıkana kadar kullanıcam depoları dolsun çocuğun dişleri kötü yapıyor çünkü dişler çıkınca bırakıcamDemir damlasi hangi marka alicaksiniz dr. Bana newvit onerdi ama seker var diyolar.
Amin canım çok tşk ederim. 3 ay 20 günlük bugün. He Bi de buhar makinesi almayi düşünüyodum burnu tıkaniyor diye odaya kesinlikle önermedi bende vazgeçtim.Çok geçmiş olsun canım aman başka bişey olmasın ilacı olsun yeterki rabbim tüm hasta kuzularımıza şifalar versin kaç aylık oldu bebişin canım
AA öyle mi bakalım bizde de yapacak mi. Sadece Akşamları 4 damla dedi.zatiden çok uyku yapıyor canim
Peteğin üstünden suyu eksik etme canımAmin canım çok tşk ederim. 3 ay 20 günlük bugün. He Bi de buhar makinesi almayi düşünüyodum burnu tıkaniyor diye odaya kesinlikle önermedi bende vazgeçtim.
Sase mi damla mi cnmNutrigen alıcam ben dişleri çıkana kadar kullanıcam depoları dolsun çocuğun dişleri kötü yapıyor çünkü dişler çıkınca bırakıcam
Hala karar veremedikYa bende dusunuodum onu. Ne karar verdiniz
Aynen canm koyuyorumPeteğin üstünden suyu eksik etme canım
Canimruhum_mavi de de olan 3. Sü çok güzel.
Leoparli cok havali duruyor ama bordonun da kapsonlusu kullanisli olur
Ckolatakahve kızlar üçüncüsü bordo olan bende vardı biliyorsunuz. Foto da atmıştım çok güzeldi ama ben onu haftasonu mağazaya geri götürdüm. Çünkü bozuldu. İlk yıkamada rengi hafif solmuştu ek yerlerinden beyaz tüylenmeler olmuştu. Sonra Serra 1 defa giydi tekrar yıkadım berbat birşey çıktı ortaya. Bordosu tamamen soldu ve beyaz pamuklanmalar baya arttı. sanki 10 yıl giyilmiş gibi eski bir görüntü oluştu. Haftasonu götürdüm. İncelemeye gönderdiler. Bakalım ne çıkacak. İnşallah iade alıp hediye çeki verirler :) Sezonda baya pahalıya alınmıştı çünkü.
Hepsi de çok güzel ben de bakayım
Aylardır yüzde 50 indirim var hiç bitmiyor nedense kalıpları çok küçükmüş dikkat et yorumlarda okumuştum
Bence bu
Tesekkurler kizlar degerlendiricembordo olanı bence
Him hemen hemen ayni o zaman saol canim.Bizimde 4. Ayi ayin 5 inde doliyo ama 12 sine randevu verdi saglik ocagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?