• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Bizim de öyle canım

Zeynonun dün ki idrarında yine kum cıktı😥😥 Dün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor🙄 veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
Çok geçmiş olsun el kadar bebeklerin böyle şeyler yaşaması çok üzücü

Eklentiler

• AED0D965-E0F5-4585-A343-99CB21B1AC21.webp
    AED0D965-E0F5-4585-A343-99CB21B1AC21.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 34
Ayy kafam tam karıştı. Alsam mı almasam mi bilemedim
Ya kullanan birinden hiç yorum almadım. Bilemedim ben de karşıdan güzel gözüküyor . Ama ben ikinci el çok kullanıyorum. Ana kucağım ikinci el mesela. Mama sandalyesini de ikinci ek alcaktım aslında ama indirimden ikinci el fiyatınaydı nerdeyse ondan şıfır aldım. Bebeyatmaz da alırsam ikinci el alırım

Kızlar homend ürün kullandınız mı hiç almayı düşünüyorum ne dersiniz

Eklentiler

• 33394207-27E8-42E1-AA39-95A4EE806632.webp
    33394207-27E8-42E1-AA39-95A4EE806632.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
Ya kullanan birinden hiç yorum almadım. Bilemedim ben de karşıdan güzel gözüküyor . Ama ben ikinci el çok kullanıyorum. Ana kucağım ikinci el mesela. Mama sandalyesini de ikinci ek alcaktım aslında ama indirimden ikinci el fiyatınaydı nerdeyse ondan şıfır aldım. Bebeyatmaz da alırsam ikinci el alırım
Evet canım güzel gözüküyo ama çoğu kişi gereksiz diyor. Bilemedim ben.

Back
X