- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.421
Oyy kuzum benim yaaZeynonun dün ki idrarında yine kum cıktıDün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
Bizede 4 ay 15 günlükken gün verildi
Saolun arkadaslar gec degil demek o zaman.Cnm biz 4 ay 5 günlükken yaptırdık hemen olacaktık ama ishal var diye dr bir kaç gün erteledi Pazartesi yaptırdık dr demişse zaten sıkıntı olmaz cnm ya
Eymen de yanına yastıkla destekleyip oturtmuştum hiç öyle bişey almadım zaten sonra çokça battaniye serip yere bırakıyordum almalı mı bilemedim ben deHiç görmedim daha önce kullanan canım. O yüzden tereddütte kaldım.
Peki sen neyde oturtmayı düşünüyorsun? Aklında bisey var mı?
Teşekkür ederim kuzum. Ben daha sağlam olur diye düşünmüştüm.Eymen de yanına yastıkla destekleyip oturtmuştum hiç öyle bişey almadım zaten sonra çokça battaniye serip yere bırakıyordum
Ben ikeanin klasik modelini alicam canım. Batırsa bile sok banyoya istediğin gibi yıka. Ablama almıştım 4 yaşına kadar kullandılar. Zaten sadece yemek yemek için oraya oturtcam. Önünde oyuncak falan olsun istemiyorum sadece yemek alanı olduğunu anlaşın istiyorum.Cok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
Canım ben de sordum bana 55 TL dedi neden acabaCanm güle güle kullan çok güzelmiş. Ben de kayınvalidemin evine ikea mama sandalyesi almıştım, dün de instagramdan minder siparişi verdim.
Geçmiş olsun canım benimZeynonun dün ki idrarında yine kum cıktıDün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
Tesekkur ederim cevabın için kuzum. Çok güzel düşünmüşsün bayildiimmBen ikeanin klasik modelini alicam canım. Batırsa bile sok banyoya istediğin gibi yıka. Ablama almıştım 4 yaşına kadar kullandılar. Zaten sadece yemek yemek için oraya oturtcam. Önünde oyuncak falan olsun istemiyorum sadece yemek alanı olduğunu anlaşın istiyorum.
yarın a101'e fisher price'in mama sandalyesi geliyor bak istersen bi özelliklerineCok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
tamam canım teşekkür ederimvalla ben bilmiyorum canım bana söyleneni yapıyorum. onun yerine ben hala arada probiyotikli yoğurt ve süt alıyorum onları al iç... ya da en iyisi doktorun telefonu yoksa ve gidemiyorsan 112 yi ara böyle de içebilir miyim ben içtim falan de oranın doktoru belki bir şey söyler
geçmiş olsun canım yaaa inşaAllah adaşımız iyileşir acil şifa dilerimZeynonun dün ki idrarında yine kum cıktıDün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
canm ikinci elle ilgili ne düşünüyorsun bilmiyorum ama tutumluannede bazen çok temiz joie yada chicco mama sandalyeleri görüyorum.Cok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
Ona da bakıcam kuzum, tesekkur ederim ❤yarın a101'e fisher price'in mama sandalyesi geliyor bak istersen bi özelliklerine
normalde 50'ydi geçen gün bir kampanya yaptı 40'a düşürdü o kampanyadan aldım ben canm. Şuan 55 mi olmuş? o hesabı takip et ara ara elinde tek kalan modellerde falan indirim yapıyor. Bebek arabası minderi de aldım ben.Canım ben de sordum bana 55 TL dedi neden acaba
Kuzum çok iyi olurdu aslında, ben almak isterim ama eşim bu konularda çok hassas. Fazla pimpirikli birisi.canm ikinci elle ilgili ne düşünüyorsun bilmiyorum ama tutumluannede bazen çok temiz joie yada chicco mama sandalyeleri görüyorum.
anladm canm:) bazen çok tertemiz hatta kullanılmamış bile olabiliyor o nedenle demiştim. O zaman indirim takip etmek lazım. Ben gördükçe yazıyorum buraya. Geçen de fisher price'ı paylaşmıştım yarın A101'e geliyor.Kuzum çok iyi olurdu aslında, ben almak isterim ama eşim bu konularda çok hassas. Fazla pimpirikli birisi.
Benim kizimdan kalma chicco polly 2 var cnm cok kullanisli tavsiye ederimCok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
rica ederim canımOna da bakıcam kuzum, tesekkur ederim ❤
çok guzel canm çok begendim bende alacagim.hayırlısıyla kullanmak nasibolsun insallah40’a aldım canm. Çift taraflı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?