2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Zeynonun dün ki idrarında yine kum cıktı Dün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
Oyy kuzum benim yaa allahim yardımcınız olsun çok geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsınız

Hiç görmedim daha önce kullanan canım. O yüzden tereddütte kaldım.
Peki sen neyde oturtmayı düşünüyorsun? Aklında bisey var mı?
Eymen de yanına yastıkla destekleyip oturtmuştum hiç öyle bişey almadım zaten sonra çokça battaniye serip yere bırakıyordum almalı mı bilemedim ben de

Cok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
Ben ikeanin klasik modelini alicam canım. Batırsa bile sok banyoya istediğin gibi yıka. Ablama almıştım 4 yaşına kadar kullandılar. Zaten sadece yemek yemek için oraya oturtcam. Önünde oyuncak falan olsun istemiyorum sadece yemek alanı olduğunu anlaşın istiyorum.

Tesekkur ederim cevabın için kuzum. Çok güzel düşünmüşsün bayildiimm bende bi ona bakayım o zaman

tamam canım teşekkür ederim

Zeynonun dün ki idrarında yine kum cıktı Dün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
geçmiş olsun canım yaaa inşaAllah adaşımız iyileşir acil şifa dilerim

Cok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
canm ikinci elle ilgili ne düşünüyorsun bilmiyorum ama tutumluannede bazen çok temiz joie yada chicco mama sandalyeleri görüyorum.

Canım ben de sordum bana 55 TL dedi neden acaba
normalde 50'ydi geçen gün bir kampanya yaptı 40'a düşürdü o kampanyadan aldım ben canm. Şuan 55 mi olmuş? o hesabı takip et ara ara elinde tek kalan modellerde falan indirim yapıyor. Bebek arabası minderi de aldım ben.

Kuzum çok iyi olurdu aslında, ben almak isterim ama eşim bu konularda çok hassas. Fazla pimpirikli birisi.
anladm canm:) bazen çok tertemiz hatta kullanılmamış bile olabiliyor o nedenle demiştim. O zaman indirim takip etmek lazım. Ben gördükçe yazıyorum buraya. Geçen de fisher price'ı paylaşmıştım yarın A101'e geliyor.

Bebeklerin kucuk gelenlerini saklancak olanlari nasil kaldiracaksiniz neye koyacaksiniz. Vakumlu hurc cok kiristir mi baska onereceginiz saklama yontemi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…