- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.461
Hepsi de çok güzel ben de bakayımCarters'da %50 indirim var, bunlardan birini alacagim sizce hangisini alayim
Aylardır yüzde 50 indirim var hiç bitmiyor nedense kalıpları çok küçükmüş dikkat et yorumlarda okumuştumCarters'da %50 indirim var, bunlardan birini alacagim sizce hangisini alayim
Evet aylardır var o yüzde elli. Geçen sezonun ürünlerini bitirmeye çalışıyorlar. Bir çok üründe beden kalmadı zaten.Aylardır yüzde 50 indirim var hiç bitmiyor nedense kalıpları çok küçükmüş dikkat et yorumlarda okumuştum
Canm şu an doktordayız sıra bekliyoruz çıkınca yazarım.Naptın canım doktora gittinmi
Bizim de öyle canımKızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Oturmaya başlayınca ben alıcam canım çok kullanışlı benceKızlar, bebe yatmaz alanınız var mı?
Kız niye öyle diyorsun kendineCok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
Ayy kafam tam karıştı. Alsam mı almasam mi bilemedimOturmaya başlayınca ben alıcam canım çok kullanışlı bence
Canim oyle ama. Burda o kadar konusuldu. Ne diye almadiysam.Kız niye öyle diyorsun kendinene alakası var oluyo öyle hepimize hakkını yeme
Yalnız değilsin bende almadım deme öyleCok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?
Çok geçmiş olsun el kadar bebeklerin böyle şeyler yaşaması çok üzücüZeynonun dün ki idrarında yine kum cıktıDün çok huysuzdu zaten ondanmış demek. Doktor bol bol su ver dedi. Ne kadar dedim icebildigi kadar diyor veriyorum bende kafama göre ne yapıyım bitsin artık su kumlar.
Nasil demem kuzumYalnız değilsin bende almadım deme öyle
Bence buCarters'da %50 indirim var, bunlardan birini alacagim sizce hangisini alayim
Ya kullanan birinden hiç yorum almadım. Bilemedim ben de karşıdan güzel gözüküyor . Ama ben ikinci el çok kullanıyorum. Ana kucağım ikinci el mesela. Mama sandalyesini de ikinci ek alcaktım aslında ama indirimden ikinci el fiyatınaydı nerdeyse ondan şıfır aldım. Bebeyatmaz da alırsam ikinci el alırımAyy kafam tam karıştı. Alsam mı almasam mi bilemedim
Evet canım güzel gözüküyo ama çoğu kişi gereksiz diyor. Bilemedim ben.Ya kullanan birinden hiç yorum almadım. Bilemedim ben de karşıdan güzel gözüküyor . Ama ben ikinci el çok kullanıyorum. Ana kucağım ikinci el mesela. Mama sandalyesini de ikinci ek alcaktım aslında ama indirimden ikinci el fiyatınaydı nerdeyse ondan şıfır aldım. Bebeyatmaz da alırsam ikinci el alırım
Neden olmasin kuran okunurken dizine sal ortebilirsinKızlar mevlüt elbisesi diz üstü olabilir mi?
Cnm geçen gün Ocak’ta verdiler bana da ama vermedim daha doktora soracam çünkü ihtiyacı yoksa boşuna vermeyelim diyen çok doktor varDemir damlasi hangi marka alicaksiniz dr. Bana newvit onerdi ama seker var diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?