Bebekleri düzenli uyuyan anneler uyutma yönteminiz nedir? Ben ilk haftalarda emerken uyutuyordm açıkcası tecrübeli değilim kolay bişeydi emerken uyuyordu ama yerine koyınca uyanıyordu sırf uyuysn diye kucakda tutmaya başladm ama emerken daldığı için sorun etmedim ama gün geçdikçe sorun oldu emmeden uyumuyor benm dışımda kimse uyutamıyor bende her ortamda uyutmak için emzirmek zorndaym onu geçdim artk büyüdüğü için emerken hemen uyumuyo sağa sola bakıyo etrafı izliyo uykusu geliyo ağlıyo omzumda pışlamaya çalışıyorum kriz halinde ağlıyo en sonunda ağlakdan yoruluyo yine emip uyuyo. Yaknda işe gidicem ben yokken nasl uyutucsklar bilmiyorm ayakda sallayalım diyolar hiç mantıklı gelmedi her zaman sallamak zornda kalıcaö ozamanda bide şiödi hafif ğırlaşmcs nasl olur? Bebek arabasındada uyumuyor oturmak bile istemiyor , uyutmak için her alşam banyo yaptırym dedm ama ev soğuk şuan bu imkansız gece uykusu 11 i geçdikden sonra anca başlıyor gündüz yine aynı sorunlu , çok uzun yazdm ama düzenli uyıtan arkadaşlar nasl uyutuyorsnz ayakdamı sallıyorsunz kucakda pış pışmı yönteminiz nedir