• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya bu ek gıdaya geçtikten sonra bebek sulukları nasil alınmalı? Pipetli olan alıştırma bardaklarindan mi yoksa biberon tarzı suluk mu olmalı acaba
Damlatmayan silikon uçlu alıştırma bardağı aldım. Bir deneyeceğim olmazsa şuan zaten su veriyorum ben ama minik bir su biberonuyla veriyorum ona devam ederim.

Bizim lökosit eritrosit ve gizli kan bakıldı gizli kan pozitifti lökosit ve eritrosit değeri de yüksekti. Ama doktor açıklana yapmadı hiç sizde hangi değer pozitifti
Entamoeba histolyica adezin antijeni. Bu bakildi mi size bununda pozitif olmasi onemli. Sagolsun bizim doktor iyidir sıkılmadan sorulara cvp verir kendiliginden aciklar.

Aşıdan dır canım bence korkma inşallah geçer badiyle dursun bide ateş düşürücü içir bakalım
İçirdim cnm ama nasıl ağlıyor susmak bilmedi burnu tıkandı ağlamaktan ya ve bir saat dalamadı uykuya sabahta huzursuzdu geçen sefer kolunada yapmıştık bu kadar ağlamamıştı neyse ki ateşi düştü

Cok gecmis olsun canim. Asinin yan etkisi atesmis o olabilir. Havalar isindi battaniyesinide ortmussundur artik hasta olmaz Allahin izniyle merak etme. Sk sk olc atesini
Ölçmeme izin verdi mi cnm sanki biri sıkıyor gibi ağlıyordu 2 saat ağladı sonra mız mız uyumadı salla salla öyle daldı ama gece boyu huzursuz sabahta aynı şekilde battaniye vardı üstünde ama resmen buz gibiydi ya avm çok pişman oldum gittiğime umarım sadece aşıdan böyle oldu

Gece uykusunu da karanlık tuttum odasını çok az ışık gircek şekilde kapıyı açıl bıraktım bir iki gece tam dalana kadar çıkmadım odadan pişşşş pişşş sesinde hemen uyuyo cemre. En ufak bi kıpırtıda daha uyanmadan hemen piş piş yaptım daldı 7-8 kere yaptım iyice daldı öyle çıktım odadan 4-5 saat sürdü rahat. Öyle öyle hiç uyanmadan uyumaya alıştı
Benimki yatırınca diken batmış gibi ağlıyo pişpişlenmiyoki tracy hogg dediği gibi kucapıma alıyorum bidaha yatırıyorumnyatır kaldır deniyorum ama yok.emerek uyuycak illa kötü alıştırdım..

canm bebek deterjanı olmayan bir ürünü ben kullanmam ama sen bilirsin tabi. İlla doğal olsun dersen minoris, siveno, green clean, incia gibi organik bebek deterjanlarını kullanabilirsin.
Okuyunca aklıma geldi sıvı deterjanla nasıl oldu serra değişme varmı? Bak kızımın karnındakiler gitti Tabiki egzama tamamen tedavi olmuyo ama şuan yok en azından.kollarında çok az var sadece.Tek yaptığım değişiklik deterjan.Hala mustela şampuan nemlendirici falan kullanıyorum stelatopia karnına fln sürmüyorum sdce kollarına w

Bizde de soyle bi durum oluyor kizlar gece 2. Emmesine kalkinca uykusu hafif oluyor yerine yatınca hareketleniyo en sonundada gozler aciliyo konusuyo guluyo tekrar uyutmam1 saat 1.30 saati buluyor bunun caresi ne olabilir acaba.

Aaaa sanki senin yanında duruyo gibi geldi bana ondan sordum canım ben de öyle bağlıyorum
😊yok canim ya normal bagladim iki ucu buyuk parcanin icinden sokuyorum o parcayi battaniye gibi ustune cekiyorum belki ondan oyle gorunmustur bide iki ucu o parvanin ustunden gecirende var

Okuyunca aklıma geldi sıvı deterjanla nasıl oldu serra değişme varmı? Bak kızımın karnındakiler gitti Tabiki egzama tamamen tedavi olmuyo ama şuan yok en azından.kollarında çok az var sadece.Tek yaptığım değişiklik deterjan.Hala mustela şampuan nemlendirici falan kullanıyorum stelatopia karnına fln sürmüyorum sdce kollarına w
Canm unibaby kullanmaya başladım ama dediğin gibi tüm dolabı yıkayamadım. Dolayısıyla şuan anlayamıyorum iyi gelip gelmediğini. Şuan bizim arttı mesela kollarından sırtına yayıldı. Biz de mustela kullanıyoruz. Unibaby ile yıkadığım çamaşırlar arttıkça anlayabileceğim etkisini galiba

Canm unibaby kullanmaya başladım ama dediğin gibi tüm dolabı yıkayamadım. Dolayısıyla şuan anlayamıyorum iyi gelip gelmediğini. Şuan bizim arttı mesela kollarından sırtına yayıldı. Biz de mustela kullanıyoruz. Unibaby ile yıkadığım çamaşırlar arttıkça anlayabileceğim etkisini galiba
Cnm yedigin biseyden alerji oluyo olabilir mi emziriyosun demi.

Back
X