- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.201
Ama o zaman sirke kokarSirkeli suda yıka canım tüm mikrop gider illa sabun olmasına gerek yok sıcak suda durula koy peteğin üstüne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o zaman sirke kokarSirkeli suda yıka canım tüm mikrop gider illa sabun olmasına gerek yok sıcak suda durula koy peteğin üstüne
Aaaa sanki senin yanında duruyo gibi geldi bana ondan sordum canım ben de öyle bağlıyorumtek sékil biliyorumonden capraz ayaklarinin altindan geciriyorum baska nasil baglaniyorki
![]()
E bebekte vardı mağazada 14 tl diye hatırlıyorum şirin duruyolardı bende şort arıyorım gözüm hep onlardaKızlar indirimde kız şort görürseniz bana haber edin emi
Ama o zaman sirke kokar![]()
Özgeeee yaaaa gece gece sağolll vallaKızlar linke tıklayıp bilgileri doldurun bedava dondurma kazanınalgidaylagulumse222
www.algida.com.tr
sadece her seferinde farklı telefon numarası girmeniz gerekiyor bütün sülaleme dondurma ısmarladım
![]()
Uuff ya bende gece uykusu için mi böyle yapsam diyorum aynı saatte yatmaya alışsın diye ama havalar bi ısınsa bu soğukta akşamvakti çocuğu çıkarıp gezdirsem deli derler heraldeBen sadece şunu söyleyebilirim uykusu gelip artık uykusuzluktan kafayı yediği ana kadar hiç uyutma çabasına girmiyorum. Çünkü çok uykusu gelmeden ne zaman uyusa en ufak şeye uyanıyo. Bölük börçük sürekli kucağımda ya da memede 4 5 saat uyucana çok uykusu gelince memeye alıp ya yürüyorum ya da hafif sallıyorum 2 dk falan sürüyo dalması sonra en az 2 saat rahatım. Zil çalıyo köprğim havlıyor falan ona bile uyanmıyo. Bizim gündüz uykularımız dışarıya çıkarak da oturdu. Bebek arabasına ya da slinge gelince hemen uyuyor bi ara her gün aynı saatlerde dışarı çıktım dışarı çıkar çıkmaz uyuduğu için o saatlerde alışkanlık edindi uyumayı
Canım kutusunda makinada 30derecede yıkanır yazıyordu sanırım. Ben su kaynatıyorum altını kapatıp ayicigi kaynar suya koyuyorum 5 dakika bekliyor alıyorum.Oioi uyku arkadaşı alanlar emziğini suyu koydum kaynattım ama peluş kısmını da yıkamak istiyorum çamaşır makinesine atsam Emzik İçin zararlı olur mu sizce
bence makinaya atma canım. Her ne kadar bebek deterjanı da olsa emzik kısmına deterjan değmesin. Elinde yıka peluş kısmını. Ben öyle yapıyorum.Oioi uyku arkadaşı alanlar emziğini suyu koydum kaynattım ama peluş kısmını da yıkamak istiyorum çamaşır makinesine atsam Emzik İçin zararlı olur mu sizce
canm ben de geçen gün bunu düşündüm. Çünkü yavaş akışla çok uzun sürüyor mamayı bitirmesi. Acaba orta akışa geçsek erken mi genzine falan kaçar mı? Bir yerde 6 aya kadar yavaş akış kullanın diye birşey okumuştum. Bir araştıralım. Lansinoh'a mail mi atsakruhum_mavi Canım günaydın. Biz aynı biberonu kullanıyorduk sanırım lansinoh mommo. Ben hala sağım makinasından çıkan yavaş akışlı olanı kullanıyorum. Hafta sonu gördüm başlığı ayrı satılıyor ve yavaş,orta,hızlı akis diye. Sence ortaya geçmeli miyiz? Yoksa böyle devam mi?
Gece uykusunu da karanlık tuttum odasını çok az ışık gircek şekilde kapıyı açıl bıraktım bir iki gece tam dalana kadar çıkmadım odadan pişşşş pişşş sesinde hemen uyuyo cemre. En ufak bi kıpırtıda daha uyanmadan hemen piş piş yaptım daldı 7-8 kere yaptım iyice daldı öyle çıktım odadan 4-5 saat sürdü rahat. Öyle öyle hiç uyanmadan uyumaya alıştıUuff ya bende gece uykusu için mi böyle yapsam diyorum aynı saatte yatmaya alışsın diye ama havalar bi ısınsa bu soğukta akşamvakti çocuğu çıkarıp gezdirsem deli derler heralde
Evet olabilir öyle yapayımCanım kutusunda makinada 30derecede yıkanır yazıyordu sanırım. Ben su kaynatıyorum altını kapatıp ayicigi kaynar suya koyuyorum 5 dakika bekliyor alıyorum.
Deterjan sürüyo musun canım peluşabence makinaya atma canım. Her ne kadar bebek deterjanı da olsa emzik kısmına deterjan değmesin. Elinde yıka peluş kısmını. Ben öyle yapıyorum.
Atmana gerek yok ara hemen açıyolar telefonu. Ben göğüs ucu kremini arkadaşım iki üç kez kullanmış yara olmayınca kullanmamıştı ondan almıştım arayıp sormuştum kapak açılınca ne kadar kullanılıyor diye 1 yıl demişlerdi. Sen de arayıp sorabilirsin canımcanm ben de geçen gün bunu düşündüm. Çünkü yavaş akışla çok uzun sürüyor mamayı bitirmesi. Acaba orta akışa geçsek erken mi genzine falan kaçar mı? Bir yerde 6 aya kadar yavaş akış kullanın diye birşey okumuştum. Bir araştıralım. Lansinoh'a mail mi atsak![]()
peluşu ve emziği ikisini birlikte baby me'nin biberon emzik temizleyici deterjanıyla yıkıyorum elimde canım. Sonra emziği kaynar suya batırıp 5 dk bekletiyorum.Deterjan sürüyo musun canım peluşa
mail attım şimdi kuzum:) dönüş yapmazlarsa arayıp sorayım dediğin gibi.Atmana gerek yok ara hemen açıyolar telefonu. Ben göğüs ucu kremini arkadaşım iki üç kez kullanmış yara olmayınca kullanmamıştı ondan almıştım arayıp sormuştum kapak açılınca ne kadar kullanılıyor diye 1 yıl demişlerdi. Sen de arayıp sorabilirsin canım
Ben yıkadım canım bisey olmadiOioi uyku arkadaşı alanlar emziğini suyu koydum kaynattım ama peluş kısmını da yıkamak istiyorum çamaşır makinesine atsam Emzik İçin zararlı olur mu sizce