• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben sadece şunu söyleyebilirim uykusu gelip artık uykusuzluktan kafayı yediği ana kadar hiç uyutma çabasına girmiyorum. Çünkü çok uykusu gelmeden ne zaman uyusa en ufak şeye uyanıyo. Bölük börçük sürekli kucağımda ya da memede 4 5 saat uyucana çok uykusu gelince memeye alıp ya yürüyorum ya da hafif sallıyorum 2 dk falan sürüyo dalması sonra en az 2 saat rahatım. Zil çalıyo köprğim havlıyor falan ona bile uyanmıyo. Bizim gündüz uykularımız dışarıya çıkarak da oturdu. Bebek arabasına ya da slinge gelince hemen uyuyor bi ara her gün aynı saatlerde dışarı çıktım dışarı çıkar çıkmaz uyuduğu için o saatlerde alışkanlık edindi uyumayı
Uuff ya bende gece uykusu için mi böyle yapsam diyorum aynı saatte yatmaya alışsın diye ama havalar bi ısınsa bu soğukta akşamvakti çocuğu çıkarıp gezdirsem deli derler heralde

Oioi uyku arkadaşı alanlar emziğini suyu koydum kaynattım ama peluş kısmını da yıkamak istiyorum çamaşır makinesine atsam Emzik İçin zararlı olur mu sizce
Canım kutusunda makinada 30derecede yıkanır yazıyordu sanırım. Ben su kaynatıyorum altını kapatıp ayicigi kaynar suya koyuyorum 5 dakika bekliyor alıyorum.

Oioi uyku arkadaşı alanlar emziğini suyu koydum kaynattım ama peluş kısmını da yıkamak istiyorum çamaşır makinesine atsam Emzik İçin zararlı olur mu sizce
bence makinaya atma canım. Her ne kadar bebek deterjanı da olsa emzik kısmına deterjan değmesin. Elinde yıka peluş kısmını. Ben öyle yapıyorum.

ruhum_mavi ruhum_mavi Canım günaydın. Biz aynı biberonu kullanıyorduk sanırım lansinoh mommo. Ben hala sağım makinasından çıkan yavaş akışlı olanı kullanıyorum. Hafta sonu gördüm başlığı ayrı satılıyor ve yavaş,orta,hızlı akis diye. Sence ortaya geçmeli miyiz? Yoksa böyle devam mi?

ruhum_mavi ruhum_mavi Canım günaydın. Biz aynı biberonu kullanıyorduk sanırım lansinoh mommo. Ben hala sağım makinasından çıkan yavaş akışlı olanı kullanıyorum. Hafta sonu gördüm başlığı ayrı satılıyor ve yavaş,orta,hızlı akis diye. Sence ortaya geçmeli miyiz? Yoksa böyle devam mi?
canm ben de geçen gün bunu düşündüm. Çünkü yavaş akışla çok uzun sürüyor mamayı bitirmesi. Acaba orta akışa geçsek erken mi genzine falan kaçar mı? Bir yerde 6 aya kadar yavaş akış kullanın diye birşey okumuştum. Bir araştıralım. Lansinoh'a mail mi atsak :-)

Uuff ya bende gece uykusu için mi böyle yapsam diyorum aynı saatte yatmaya alışsın diye ama havalar bi ısınsa bu soğukta akşamvakti çocuğu çıkarıp gezdirsem deli derler heralde
Gece uykusunu da karanlık tuttum odasını çok az ışık gircek şekilde kapıyı açıl bıraktım bir iki gece tam dalana kadar çıkmadım odadan pişşşş pişşş sesinde hemen uyuyo cemre. En ufak bi kıpırtıda daha uyanmadan hemen piş piş yaptım daldı 7-8 kere yaptım iyice daldı öyle çıktım odadan 4-5 saat sürdü rahat. Öyle öyle hiç uyanmadan uyumaya alıştı

Ya bu ek gıdaya geçtikten sonra bebek sulukları nasil alınmalı? Pipetli olan alıştırma bardaklarindan mi yoksa biberon tarzı suluk mu olmalı acaba

canm ben de geçen gün bunu düşündüm. Çünkü yavaş akışla çok uzun sürüyor mamayı bitirmesi. Acaba orta akışa geçsek erken mi genzine falan kaçar mı? Bir yerde 6 aya kadar yavaş akış kullanın diye birşey okumuştum. Bir araştıralım. Lansinoh'a mail mi atsak :-)
Atmana gerek yok ara hemen açıyolar telefonu. Ben göğüs ucu kremini arkadaşım iki üç kez kullanmış yara olmayınca kullanmamıştı ondan almıştım arayıp sormuştum kapak açılınca ne kadar kullanılıyor diye 1 yıl demişlerdi. Sen de arayıp sorabilirsin canım

Atmana gerek yok ara hemen açıyolar telefonu. Ben göğüs ucu kremini arkadaşım iki üç kez kullanmış yara olmayınca kullanmamıştı ondan almıştım arayıp sormuştum kapak açılınca ne kadar kullanılıyor diye 1 yıl demişlerdi. Sen de arayıp sorabilirsin canım
mail attım şimdi kuzum:) dönüş yapmazlarsa arayıp sorayım dediğin gibi.

Back
X