• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Atopik dermatiti olanlar nemlendirici dışında ne kullanıyorsunuz? Serra’nın arada yanaklarında çıkıyordu. Son dönemde kollarında da çıkmaya başladı. Bugün baktım sırtında da çıkmış. Çok üzülüyorum. Kortizonlu ilaç kullanmak istemiyorum. Doktorumuz sadece bol bol nemlendireceksin dedi. Ben de öyle yapıyorum ama çoğalıyor. Papatya suyu rahatlatıyor diye duymuştum ama denesem mi acaba

Atopik dermatiti olanlar nemlendirici dışında ne kullanıyorsunuz? Serra’nın arada yanaklarında çıkıyordu. Son dönemde kollarında da çıkmaya başladı. Bugün baktım sırtında da çıkmış. Çok üzülüyorum. Kortizonlu ilaç kullanmak istemiyorum. Doktorumuz sadece bol bol nemlendireceksin dedi. Ben de öyle yapıyorum ama çoğalıyor. Papatya suyu rahatlatıyor diye duymuştum ama denesem mi acaba
Süt alerjisi varsa devam edecektir canım. Ben mustela sletopia kullanıyorum ve şampuanını losypnunu da. Ve banyo suyuna mısır nişastası ekleyerek biraz bu suda bekletirsen iyi geliyor.

Canım bizde sadece nemlendirici sürüyoruz, çıkacakmış gibi olunca hemen yeniliyorum. Çok şükür önceki gibi değil. Çok nadir cikiyor

Hadi ya ona da bakayım valla baya sıkıntılı elim ya kaşınıp kanıyor hatta geçen gün okadar kaşındı ki kabar kabar oldu egzama yok diye biliyorum ama malum elimiz hep kimyasal içinde olmuş olabilir de saol cnm benim
Bence memnun olursun çok güzel çünkü.

Çok sevindim darısı bize inşallah..Ama bunkadar küçük bebeklerde özellikle anne sütü alanlarda amip kisti olmazmış süt alerjisi de aynı sonuçları veriyormuş artık alerji testi yaptırmak şart oldu bize..
Cnm bizim doktor bugun amip kistinin tek basina bakilmasi allerjiyle karistirilir ama bir degerimiz daha var bakilan onunla bakilinca suphe kalmiyor dedi iste o deger bizde pozitifdi. Bizim nedeni belli cnm zemzem suyu verdigim icin oldu evet sadece anne sutuyle olmaz ama ben disardan bisey verdim demekki sagliksizmis. Sizinde baska pozitif olan degeriniz yok mu

Bende bunun narlisini kullaniyorum gliserinli ama hic yumusak yapmadi ellerimi
Canım narlısınıda kullandım onuda beğenmedim kuru yapıyo.Hobby gliserinli nilüfer çiçekli olanımıydı acaba eminmisin ne bilim yıkadıktan sonra ellerde ipeksi bir his bırakıyor çok beğendim ben.

Süt alerjisi varsa devam edecektir canım. Ben mustela sletopia kullanıyorum ve şampuanını losypnunu da. Ve banyo suyuna mısır nişastası ekleyerek biraz bu suda bekletirsen iyi geliyor.
Süt alerjisi yok canm. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum ben de. Mısır nişastasını hiç duymamıştım. İyi mi geliyor gerçekten? Deneyeceğim mutlaka sağol canm.

bende dove kullanıyorum elimde egzama var birde ilaçlı krem kortizonlu falan kullanamıyorum emzirdiğim için denerim ama doveun bile katısını sadece kullanabiliyorum
Canım eşimin elleriini görsen nasıldı parça parça her sabun yaramıyor daha beter yapıyordu adamın elleri pamuk gibi oldu hatta bazen yüzüme sürerdi ellerini bende çek şu kaktüs gibi ellerini derdim 🤣batıyordu resmen yüzüme ama şimdi sabunu kullandığından beri mis gibi yumuşacık 😊😊

Canım bizde sadece nemlendirici sürüyoruz, çıkacakmış gibi olunca hemen yeniliyorum. Çok şükür önceki gibi değil. Çok nadir cikiyor
Canım bizim de öyleydi doğduğundan beri. Sadece yanaklarında vardı. Çıkacak gibi oluyordu nemlendirici sürüyorduk geçiyordu. Bu ay baya ilerledi. Önce kolları şimdi de sırtı. İnşallah sizin ilerlemez çok beter bişey:(

Canım bizim de öyleydi doğduğundan beri. Sadece yanaklarında vardı. Çıkacak gibi oluyordu nemlendirici sürüyorduk geçiyordu. Bu ay baya ilerledi. Önce kolları şimdi de sırtı. İnşallah sizin ilerlemez çok beter bişey:KK43:
Ayyy kuzum benim😔 niye öyle oldu acaba yaa😞 kontrolünüz ne zaman? Doktor görmedi bu halini demi? Inşallah başka bisey degildir yaa😞

Kızlar oğlum 5 aylık yaklaşık 1 aydir falan agiz cevresinde döküntü var tadimlarada simdi baslattim acaba dismi cikaracak 20190401_183517.webp

Şimdi düşündüm de 4 aydır daha hiç kendi isteğimle uykum biterek uyanmadim. Sadece 1 defa 4 saatlik bir uyku uyudum. Onun haricinde 2 ser saatlik genelde. İlginç derecede koymuyor da artık. Hiç kendimden beklemedigim bı performans 😀
Aynen benimde oyle. Bende hic kendimden beklemezdim. Ama dedigin gibi koymuyoda artik. Bugun 1.5 saat oglen uykusu yapti bende yaninda uyudum uyanip saati gorunce sasirdim bi secindim kendi kendime :)

Ayyy kuzum benim😔 niye öyle oldu acaba yaa😞 kontrolünüz ne zaman? Doktor görmedi bu halini demi? Inşallah başka bisey degildir yaa😞
Kollarındakini gördü canm. Kontrolümüz 22 nisanda. Normalde 16’sında 5 aylık oluyoruz ama doktorumuz yurtdışında olacağı için 22’sinde gideceğiz.

Canım eşimin elleriini görsen nasıldı parça parça her sabun yaramıyor daha beter yapıyordu adamın elleri pamuk gibi oldu hatta bazen yüzüme sürerdi ellerini bende çek şu kaktüs gibi ellerini derdim 🤣batıyordu resmen yüzüme ama şimdi sabunu kullandığından beri mis gibi yumuşacık 😊😊
Aynen öyle rezil oluyoruz benimde kanadığını bilirim korkudan başka bir şey kullanamıyorum valla birde böğürtlen eline sürün ben kendim uydurma denedim düzeldi mevsimi gelsin diye bekliyorum 😉

Kızım oyuncak tutuyor maşallah oyuncak yalıyor artık bırakmıyor evirip çevirip yalıyor tavsiye edeceğiniz diş kaşıyıcı var mı

Back
X