• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen öyle rezil oluyoruz benimde kanadığını bilirim korkudan başka bir şey kullanamıyorum valla birde böğürtlen eline sürün ben kendim uydurma denedim düzeldi mevsimi gelsin diye bekliyorum 😉
Canım bortlenin antibiyotik özelliği var kurutur egzamada kuru yapıyo nasıl şifa umduysan artık Rabbim vermiş şifayı😇😇

Canım geçmiş olsun sana tecrübeli bir anne olarak bir tavsiye vericem hiçbir zaman tek doktora bağlı kalma ben o hatayı yaptım Ankara gibi bir yerdesin çok şanslısın ikinci bir doktorun görüşünü al derim
Ya canm cildiyeye de götürdüm hemen dayadı kortizonlu kremi. Ben kullanmam kortizon falan.

Canım aslında benim de sabrım olmuyo ama takıntı işte 🤦🏻‍♀️ Ben aslında sobalı ev çok severim iliklerime kadar ısınırım.. sobayı boşaltma yakma görevi senin üstünde değildir herhalde. Canım alllah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun. Ona daha güzel bir gelecek sunmak için yapıyorsun gözünde büyütme daha zor geliriz işten bi gelceksin çocuğuna bakılmış yemeği yedirilmiş hatta belki senin bile yemeğin yapılmış. Durumu avantaja çevirmeye çalış kuzum
Sağol kuzum ablam annem yapıyorlar sağolsunlar.

Kızlar eşimin kardeşinin sözü var . Kızın ilk ve tek torun.. kızıma elbise almak istiyorum . Daha önce aldıklarım büyük ve bir buçuk taşlardı .. beğendiğiniz gördüğünüz bir model var mı acaba .. analı kızlı kombin yapmak istiyorum ☺
Pixy love da çok güzel özel gün elbise leri var canım ama sadece bebekler için

Canım narlısınıda kullandım onuda beğenmedim kuru yapıyo.Hobby gliserinli nilüfer çiçekli olanımıydı acaba eminmisin ne bilim yıkadıktan sonra ellerde ipeksi bir his bırakıyor çok beğendim ben.
Gliserinli bogurtlenmis cnm benimki. Butun sabunlari gliserinlide kokulari farkli

en iyisini yapmışsınız canım. bizde aynı =) ileride isteyip duracak kendimden biliyorum o yüzden fazla ara vermeden ikincisini yapalım dedik çünkü yaş ilerledikçe kaldırmaz benim kafa 🙃 ama iyiki ikinci kuzum oldu 😍❤️ Allah tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat huzur mutluluk versin iyi insanlar ile karşılaştırsın inşaAllah ❤️🤩🤲
aminnn canm...gercekten çok fazla ara verince zor oluyormuş ikinciyi dusunenlere tavsiye çok fazla ara vermemeleri

Cnm bizim doktor bugun amip kistinin tek basina bakilmasi allerjiyle karistirilir ama bir degerimiz daha var bakilan onunla bakilinca suphe kalmiyor dedi iste o deger bizde pozitifdi. Bizim nedeni belli cnm zemzem suyu verdigim icin oldu evet sadece anne sutuyle olmaz ama ben disardan bisey verdim demekki sagliksizmis. Sizinde baska pozitif olan degeriniz yok mu
Bizim lökosit eritrosit ve gizli kan bakıldı gizli kan pozitifti lökosit ve eritrosit değeri de yüksekti. Ama doktor açıklana yapmadı hiç sizde hangi değer pozitifti

Süt alerjisi yok canm. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum ben de. Mısır nişastasını hiç duymamıştım. İyi mi geliyor gerçekten? Deneyeceğim mutlaka sağol canm.
Evet kaşıntıyı alıyor kızarıklık geçiyor bizde işe yaramıştı. Küvetine biraz mısır nişastası koyup içinde bekletiyorum son durulama suyuna da zeytinyağı koyuyorum ekstradan..geçti sayılır bizimkisi..

Ya kızlar bugün 4 ay aşısı olduk gündüz gayet iyiydi dışarı çıktık çıkmaz olaydık avm buz gibiydi üşüttü mü ne etti bilmyorum eve geldik ateşi çıktı aşıdan sanırım ama çok ağlıyor ve susmuyor neden böyle huysuz oldu birden var mı böyle olan yoksa yine mi hasta oldu :(

Dönme çabasından eser yok. Uyutmadan önce biraz yüzüstü bırakayım dedim. Hemen kafasını yere koydu. Yorgun savaşçı 🤣

Eklentiler

• B036EF1E-ED76-4EED-83AD-84E6248AF775.webp
    B036EF1E-ED76-4EED-83AD-84E6248AF775.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 66
Bende de egzama yok normalde ama çok sık yıkamaktan ve kremli tutamamaktan ellerim mahvoldu egzamaya doğru gidiyo.Tek çaresi sık sık nemlendirmek.Biraz toparlar gibi oldu ama resmen acıyo hava geldikçe
İnan hergün krem sürüyorum her el yıkadığımda günde kaç kez yıkıyorum sayısını bilmyorum kimyasal yapıyor sanki öyle geldi bana acıyor canım ya dediğin gibi yaşlı eli gibi

Canm amway ürünlerini bebeğe kullanmıyorum ben. Serra da atopik dermatit. Şimdi yine sırtında çıkmış. Kollarında da var:KK43: Şampuan ve nemlendirici olarak mustela kullanıyorum deterjan olarak da unibaby sensitive kullanıyorum şuan.
Hadi neden kullanmıyorsun cnm sonuçta organik deniliyor onun için hatta unıbayby ben de kullanıyorum ama içinde yine kimyasal var oğlumun da dermatiti var bu aralar baya çoğaldı cnm kimyasal diye mi kullanmıyorsun yoksa alıştığın için mi

Çok huysuzuzz bugün özellikle son 3 4 saat %80 diş çıkarıyoruz😊 Eczaneye gidip güya hem kulak bandı hemde diş kaşıyıcı alıcam 🤣Dahada gidicem yani diş kaşıyıcıdan önce gelicek galiba 😂

Back
X