2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Korkulcak bisey degil cnm merak etme yenidogdugunda bizde yasadik damlasi var onu sıkip masaj yapiyorsun geciyor
Öyle olmuş olsa doğaldan beri olurdu bence canım. ❤Uzulme,biseyi yoktur insallah
Allah razı olsun kızlar ya çok teşekkürler doktora götüreceğim tabi de götürene kadar ilk sizlere danışıyorum tecrübeler sabit çünkü :) doğduğundan beri hiç olmadı bu ilk inşallah basit bişeydir aksi halde benim oğlan vücuduna bile masaj yaptırmıyor enterasan oğlum benim ha bire popo ata ata ağlasın bu aralar klasiğimiz bu :) gözü yaşlı yaşlı bana gülmeye çalışıyor ben üzüntüden pert halbuki ne var bunda bu kadar üzülecek ama annem haklıymış “ ana olacağına dağlara taş ol “

Ay bende öyleyim oğlanın ağlama krizlerinden bakamıyorum sayfaya sonra son kaldığım yerden başlıyorum okumaya

Koalina maşallah ne akıllı duruyor öyle yüzüstü boyu kaç cm uzun duruyor benimki popoyu kaldıramıyor hemen başlıyor çığlığa nefesinide kontrol edemiyor salya çığlık eşliğinde bir kaç dakika ancak sadece sırtüstü olarak tam sağ sol dönüyor okadar tembel oğlum benim :) çok keyfine düşkün

Kızlar çoğunluk naptı şimdi anakucağının içindeki pedi çıkardınız mı bi söyleyin nolur ya

Ne konuşmuşunuz be arkadaş! Anca bitirebildim kiminin dişi çıkmış kimi dönmeye başlamış maşallah kuzulara. Meme reddi olanlar yavaş yavaş normale dönmüş çok şükür. Atlas kuzu sünnet olmuş burdan da geçmiş olsun diyelim bende durumlar bildiğiniz gibi ama o kadar çok yoğun tempo gidiyo ki anlatamam size. her gün bi yerdeyim. Gezmek değil Ananem ameliyat oldu kuzenim evlenmişti ev görme gittim küstük yeni barıştık mevlüdüme geldi de ondan barıştım arkadaşlarla buluştum bikaç kez çarşıda işlerim vardı derken bi de temizliğe yeni yeni alışmaya çalışıyorum sizin gibi iki dakkada bitiremiyorum temzliği. O yüzden çok vaktimi alıyo bir de köpeğim olduğu için temizlik iki katı sürüyor bende. Gündüz uykusu uyuyamayanlar varmış gündüz de gece de uykularımız çok iyi. Gündüz uykusunu gözleri kızarıncaya kadar bekliyorum uyutmak için sağlam uyumasını ona bağlıyorum. Yani işim var uyutayım da işime koyulayım düşüncesiyle sallayıp uyutmaya çalışan varsa yanlış bence. Uykusu gelmeden uyutmaya çalışırsam asla derin uyumuyor. Emzik konusunda dertliler var. Yaşasın oioi diyorum. Wee vardı bizde onu emmediği için Emzik sevmiyo benim çocuğun diyodum. Sonra biri bahsetti burda hiç bi emziği almadı shotie yi emdi diye arkadaşım paketin içindeki bir emziği kullanmış ikincisi sıfır duruyomuş onu emdi . En azından ağzına alınca öğürmedi ama düşürüyodu oyuncağı destek yapar zihniyetiyle oioi aldım ve mutlu son emiyor battaniyesini de oyuncağın üstünden örtüyorum düşüremiyor. Dönmeye çalışıyor ama daha beceremiyor bizimki de bizi tanıyor ve birden bi yabancıyı yakın mesafeden görürse ya da kucağına alırsa hemen ağlıyor sürekli elimde telefon nerde indirim var modundayım . Letgoya dadanmış durumdayım durmadan bişeyler satıyorum 370 lira geldi sattıklarımdan salonumda masam yoktu mutfağımda yer olmadığı için koyamadığım mutfak masam salonda duruyordu krom ayaklı masayı Sandalyeleri sattım bi de Ünv yıllarımdan kalma darbuka kursundan darbuka vardı onu da sattım salonuma masa alcam 350₺ ya buldum . Adamın dükkanı kapanmış elinde kalan malları satıyor ordan kelepir denk geldi . Onun haricinde başka bişey yok bende durumlar böyle.

Ozgebalaban11 iyi ki varsın vallahi helal olsun o kadar sayfayı okuyorsun. Benim hiç sabrım olmuyor gün sonunda .
Ben de 1 haftadır memleketteyim kalorifer den sonra sobalı ev çok zor geldi seneye Şubat'ta gelmem belki de . Hasta oldum sanırım mide bulantısı ve üşüme var şu anda.
Bu arada sağma makinesi aldım 1 kez kullandım, iki hafta sonra işe başlayacağım göğüslerim sağıma alışkın değil, nasıl yapmalıyım.
Psikolojim çok karışık hiçbir şey e hazır hissetmiyorum kendimi. İş ile bebeği bir arada nasıl yaparım aklıma takılıyor.
4 ay boyunca sadece bebekle ilgilendim.
Hiçbir iş yapmadığım halde kendimi çok yorgun hissediyorum ...

Bundan bende muzdaribim ellerim inanılmaz kuruyor ve çatlıyor oda çok acıyor tam parmaklarımın kenarı öyle bir sabun varmı ben de merak ettim
Var ama hangi marka tamamen doğal bilmiyorum yazan da olmadı demekki kullanan yok valla ellerimi görsen kurumuş rengi bile değişmiş acıyor artık günde kaç kere yıkıyorım sayısı yok mecburen bebe şampuanı mı kullansam napsam

maşaAllah sana =) tamam teşekkür ederim canım

Canım aslında benim de sabrım olmuyo ama takıntı işte Ben aslında sobalı ev çok severim iliklerime kadar ısınırım.. sobayı boşaltma yakma görevi senin üstünde değildir herhalde. Canım alllah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun. Ona daha güzel bir gelecek sunmak için yapıyorsun gözünde büyütme daha zor geliriz işten bi gelceksin çocuğuna bakılmış yemeği yedirilmiş hatta belki senin bile yemeğin yapılmış. Durumu avantaja çevirmeye çalış kuzum

Nerden aldın sporcuları canım

Ilk gunler cok faha kotuydun. Bak simdi daha ilimli bakiyosun. Biraz daha zaman gecsin daha da degisicek goruceksin. Annelik cok buyuk sorumluluk hepimiz cok yoruluyoruz ama cogumuz buna hazirdi ve cok istekliydi. Seninki tamamen istemsizce oldu. Yinede bence iyi idare ediyosun. Havayi guzel buldukca cik eve kapanmakta yorar seni.

E Eysen H haticeci0606 kızlar 2 sene önce benim ellerim de sizinki gibi çok kuruyor ve kaşınıyordu. Doktora gittim bulaşık deterjanından ürtiker olmuş dedi. Ben de sabunu değil bulaşık deterjanını değiştirdi. Amway'in bulaşık deterjanını kullanıyorum. Bitkisel. Bir de yağ çöz kireç çöz çamaşır suyu asprin gibi şeyler kullanacağım zaman mutlaka eldiven takıyorum. Baya baya düzeldi ellerim.

A Angel-2018 ben çıkardım 3 aylık olunca ama bel destek pedi duruyor sadece minik bir yastık gibi. Benim anakucağı çok darmış, beli boşta kaldı tuhaf oldu o sebeple duruyor hala.
H haticeci0606 sıvı sabun değil de katı sabun kullanmayı denedin mi? Dalan zeytinyağlı katı sabunu gayet güzel. Brnim kardeşimin elleri de fena oluyor. Eldivensiz bulaşık yıkamaması gerekiyor, bir de katı sabun...

Malesef Bende hepsini okumadan yazamayanlardanim
kizlar ben de annemin evine geldim 1 haftadir.yuruyus yapiyoruz kardesimle insallah dogum kilolarimi veririm.54ten 71e cikmistim su an 61im.bir de bileklerim cok agriyodu bebegi kaldiramiyodum o da biraz duzelir umarim
Bilek ağrısı bendede çok var. Doğumdan sonra gittim film çekildi tüm kan testleri yapıldı hiç birşey çıkmadı. Ağrısı özellikle geceleri çok artıyor uykudan ağrıyla uyanıyorum. Zeynoyu beşikten almak bazen çok zor oluyor. Ben havalar birz düzelsin fizik tedaviye baslicam. Sanada gecmis olsun canim.
Fotojenik kuzu Çok tatlı görünüyor yaa fotoğrafının çekildiğini anlar gibi maşallah yaa sevimli şeyy
Malesef anlıyor o yüzden hep bakıyor kamera görür görmez. Ama poz vermeyi bilmiyor daha çok somurtuyor. Seninkine maşallah neler neler yapıyormuş öyle bizimki sadece acıktın mi mama ister misin dediğimde biberona bakıyor. Bide babasini gorunce kollarini acıyor
Dildildil siz idrar tahlili tekrar vermistiniz, sonucu nasil çıktı canım?
Ikıncı tahlilde kum çıkmadı lökosit 4-5 cıktı. Doktor 4un altında olmalı sınırda dedi. Bugun tekrar tahlil vericez. Yapistirdim kiza torbayi bekliyorum
Tek başına oynarken ismine bakiyor.yada babasinin kucagjnda gezerken. Ama o anda mutluysa benle yada babasiyla konuşuyorsa veya ilgisini cok ceken birsey varsa hayatta bakmıyor
Hepimizinkine maşallah canım. Ben daha kemeri takmaya baslamadim. Öyle kendini atacak hali olmuyor. Disarda surekli uyuyor uyanincada resimde ki gibi uyandigina pisman olup tekrar uyuyor Canim geçen trendyol siparişlerime kargo ödememek için siveno sıvı sabun eklemiştim sepete. Baya güzel ben beğendim. Bide ben gün içinde bebekle ilgilenirken mama yaprken yada emzirmeden önce ellerimi emzik biberon yıkayıcısı ile yıkıyorum. Çocukların ağzına giren şeyleri yikayabildigimizr göre ellerimize de iyi gelir bence

Eklentiler

• 15540989932235820227739284854127.webp
    27 KB · Görüntüleme: 17
  • 15540990629106428627972630089466.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…