• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bende bunun ikea da satılanından var ve çok kullanışlı ben anneme bile götürüyordum ayakları çıkıyor ve silme falan açısından da iyi almayan varsa almak isteyen varsa uygunmuşta tabi kalite olarak ikea daha iyidir muhtemelen

Eklentiler

• E9E3788C-1320-4963-BA59-C9EA2F70A449.webp
    E9E3788C-1320-4963-BA59-C9EA2F70A449.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bende bunun ikea da satılanından var ve çok kullanışlı ben anneme bile götürüyordum ayakları çıkıyor ve silme falan açısından da iyi almayan varsa almak isteyen varsa uygunmuşta tabi kalite olarak ikea daha iyidir muhtemelen
Bende bunun aynisindan ebebekten aldım. 55tl ye aldım. içine 2 tanede minder aldım toplam 90tl tuttu. Biz dükkanda da bunlardan kullanıyoruz yıllardır ve çok sağlam. Yatan eden ergonomik birşey almak istemeyenler için ideal.

Aliexpressten alışveriş yapan vardı burda kızlar nasıl oluyor kaç günde geliyor ve mesela 10 ürün sepete attım diyelim hepsi birlikte mi geliyor ödeme nasıl ay çok soru sordum :olamaz:

Fisher price zürafa uyku arkadaşı var bizde. Serra 1 aylıkken almıştık hala onu kullanıyoruz. Fön makinası sesi ve su sesi var ayrıca uyku müzikleri de var. Ses ayarını kendin yapabiliyorsun. Çok memnunuz.
Teşekkür ederim bende bundan alayım ozaman bahsettiğim diğer marka pahalı biraz 300 lira civarı işe yaramazsa çok para vermek istemem

Belki gaz sancısı filan vardır yada şu atak dedikleri olay bence de doğru geçen hafta bizim de seninki gibi sürekli mız mız ağlaktı geçer inş ya ishal olunca anlarsın kuZum çünkü çok belli oluyor ishalin hali
Sağ ol canım valla için rahatladı iyi olsunda mızmizligi çekilir yine. Doğru söylüyorsun büyüme atağı falandır sonuçta dönmek için harcadığı çabaya hayranım ama olmadı daha 😊

Sağ ol canım valla için rahatladı iyi olsunda mızmizligi çekilir yine. Doğru söylüyorsun büyüme atağı falandır sonuçta dönmek için harcadığı çabaya hayranım ama olmadı daha 😊
Ne demek cnm aynen ya bizim ki dönmek için değil oturmak için çaba harcıyor resmen kavga dövüş evde her gün o oturmak istiyor ben oturtmuyorum fazla diye anammm neler ediyor bu yaramaz bir de büyüyor diye mi gündüz uykusu tamamen azaldı bir ay önce bile 1 saate bir 10 dk uyurdu şimdi 3 saat uyanık ama uyumak istemiyor uyuyunca da 10 dk sonra gözler fal taşı :KK70:

Ne demek cnm aynen ya bizim ki dönmek için değil oturmak için çaba harcıyor resmen kavga dövüş evde her gün o oturmak istiyor ben oturtmuyorum fazla diye anammm neler ediyor bu yaramaz bir de büyüyor diye mi gündüz uykusu tamamen azaldı bir ay önce bile 1 saate bir 10 dk uyurdu şimdi 3 saat uyanık ama uyumak istemiyor uyuyunca da 10 dk sonra gözler fal taşı :KK70:
Benimkide oturmaya çalışıyor ben kucağımda o doğrulunca biraz tutup geri yatırıyorum tek başına oturmadım erken geliyor ama yavaştan kucağımda oturtarak hen onun isteğini hem benim düşüncemi gerçekleştiriyorum.ben 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ama bugün 2,30 saat ayakta kaldı. Eğer 45 dk az uyursa tekrar uyutmak için çok uğraşıyorum bazen ise yarıyor ve tekrar uyuyunca toplan 1 saati geçiriyor. Sende dene belki ise yarar ve umarım rahatca uyurlarsa ev yemek uğraşırım kaçtır yemek yaktım anlatmayayim :KK48::rolleyes:

Hadi ya🙁 bende hava soğuk ve misafirim gelecek diye çıkamadım dışarda olan herkese haber saldım bulan alsın diye 🤣 ablam almış 🤩

Canım biizm gündüz uykumuz yok 15-20 dakika uyur uyanır. Akşam uykusuna buaralar 8de geçiyoruz. Ilk yatisya 4-5 saat kadar uyuyor. Aslında onun uyanacagini anladığım için artık o uyanmadan ben alıp emziriyorum yada mama veriyorum.hic gözünü açmamış oluyor. Sonra her 2-3 saatte bir bazen 1,5 saatte uyanmaya başlıyor benimkide. Yine dediğim gibi hiç tam uyanmasına fırsat vermiyorum bakıyorum kıpırdaniyor alıp emziriyorum. Eğer tam uyanırsa zor dalıyor konuşmak istiyor.
Benimki gündüz mü çok uyuyot acaba. 8 gibi uyanıp 10-11 gibi uyuyor. Bu uyku 3 veya 3.5 saat süryor. Öğleden sonra 2 gibi uyuyup 1.5-2 saat uyuyor. Sonra da 7.30 -8 gibi mızırdanmaya başlıyor. Gece uykusuna geçiyor artık.
Şimdi emerken uyudu mesela...
Benim kızda 1 ay önce öyleydi canım 1 aydır gece 12 buçukta yatıyor sabah 10 gibi kalkıyor ben koltuğa çarşaf seriyorum sert yerde yüzüstü uyumayı seviyor sabaha kader koltukta bazen sırt üstü yatırıyorum aralarda değişiyorum bi dene istersen başka yer rahat gelir belki
Deniyorum canım sürekli rvirip çeviriyorum ama yok
Ben banyo yaptırıyorum canm biliyosundur zaten çok söyledim:) onunla alakası var mı bilmiyorum ama toplamda 11-12 saat uyuyor ve bu süre zarfında 3 defa uyanıyor.
Biliyorum canım, benimkine banyo da işe yaramadı. Yani uyuyor akşam 8 en geç 9 gibi. İlk uykusu eğer toksa 3 saat civarı sürüyor ama sonra 2 saatte bir hatta daha sık mızırdıyor. Gözünü açıp ayılmasa da ya emzik istiyor ya acıkıyot ya öbür yana çeviriyorum. Bu da yoruyot beni. Baksan 11-12 saat uyumuş ama mızır mızır.

Kızlar bu telefon ve tv için neler yapıyorsunuz? Bebeklerin inanılmaz ilgisini çekiyor, ben Teoman'la ilgilenirken bunları hç kullanmıyorum. Normalde de tv izlemem zaten akşam belki bir film-dizi vs şeklinde. Yani şimdiden alışmasın istiyorum.

Ama eşimin elinden telefon düşmediği gibi izlemese bile ses olsun diye tv açık oluyor. Salonda kamera var bizim, ona emanet edip gidince ne yapmış diye bakıyorum ya oyun halısına koymuş ya slaıncağına koymuş çocuk mızır mızır tek başına takılıyor ve tamamen ağlayana kadar almıyor. Ne bir konuşayım ne bir oynatayım yok. Bazen de kucağına alıyor, tek elde Teo tek elde telefon. Çocukcağız etrafa bakınırken bu instagramda geziyor.
Eskiden bırakıp çıkardım, şimdi ne yaptığını gördüğüm için hiç içim elvermiyor bırakmaya, Teoman'ı da alıp çıkıyorum.
Ne yapsam da adam düzgün ilgilense, kırk kere açıkladım böyle yaparsan bu çocuk telefon da ister tablet de şeklinde ama nafile. tavırları hiç hoşuma gitmiyor.

Kızlar biz kahvaltı yaparken Bensu oyun halisindaydi. Ilk defa döndü :emir_bebek: ben şok oldum zaten, öyle mutlu olduk ki :halay:bi müddet eşimle birbirimize baktik kalktık :KK74:
Ilk denemesinde kolunu çekememişti altından. Sinirlendi biraz ağladı. Sakinleşip tekrar denedi ve başardı. :KK76:
Canım sırt üstünden yüz üstünemi yoksa yüz üstünden sırt üstüne döndü ?

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl🤗 Ckolatakahve Ckolatakahve canım sen isim değiştirmişsin 😊 bu topikte yazayım dedim canım, teşekkür ederim merakın için 😘.
evet arkadaşlar babamı dün yolcu ettik sayılı günler malum çabuk geçti.
pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişan :( tüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
sonra yola devam Antalya alanya manavgat ertesi gün tekrar yuvamıza konya ya döndük. ve ben iki çocukla pert oldum :ruh: hala kendime gelmiş değilim yorgunluğu atamadım henüz. Zeynep pazartesi yolda biraz üşütmüş ve o gün yolda 4 5 kere sırtına kadar kaka yaptı komple değiştirdim ve yine pazartesi gün den beri kaka yapamıyordu taaa ki cuma günü maflor plus kullandık ve dün çok şükür kendiliğinden yaptı. tavsiye ederim bu durumda şikayeti olanlara 👍
biz cuma gün diş çıkartmaya başladık 🙃 çok huzursuz kuzum uyku düzeni gitti. ablasının sözünü dinliyor napsım kuzum 😄 çabuk büyüsün oynayalım sözü 😜
bizden bu kadar canlar 😘
Hii
merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl🤗 Ckolatakahve Ckolatakahve canım sen isim değiştirmişsin 😊 bu topikte yazayım dedim canım, teşekkür ederim merakın için 😘.
evet arkadaşlar babamı dün yolcu ettik sayılı günler malum çabuk geçti.
pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişan :( tüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
sonra yola devam Antalya alanya manavgat ertesi gün tekrar yuvamıza konya ya döndük. ve ben iki çocukla pert oldum :ruh: hala kendime gelmiş değilim yorgunluğu atamadım henüz. Zeynep pazartesi yolda biraz üşütmüş ve o gün yolda 4 5 kere sırtına kadar kaka yaptı komple değiştirdim ve yine pazartesi gün den beri kaka yapamıyordu taaa ki cuma günü maflor plus kullandık ve dün çok şükür kendiliğinden yaptı. tavsiye ederim bu durumda şikayeti olanlara 👍
biz cuma gün diş çıkartmaya başladık 🙃 çok huzursuz kuzum uyku düzeni gitti. ablasının sözünü dinliyor napsım kuzum 😄 çabuk büyüsün oynayalım sözü 😜
bizden bu kadar canlar 😘

Hayırlı olsun ilk dişimiz maasallah 😍 Bizimde sanki bişeyler var gibi ama tam belli değil dişse bir haftaya belli olur .😊

Hii

Hayırlı olsun ilk dişimiz maasallah 😍 Bizimde sanki bişeyler var gibi ama tam belli değil dişse bir haftaya belli olur .😊
sağol canım ya çok erken ama 😕 çok aceleci çıktı kuzum 😊 sizinki inşaAllah diş değildir. fena ısırıyor mememe 😄 iki ön üst den hayırlısı sağlıklı olsun bakalım 😍

Ohhh maşallah darısı bize bizimki de koltukta döndü ama koltuk puf yastıklı yanı düz bir zemin değil ondan döndü dün yatakta neler yaptım dönsün diye yok götü ağır bu miniğin :)
Kendi haline bırakmak lazım canım, benim hiç umudum yoktu valla. Gözlerimle görmesem inanmazdım, şok oldum

Aliexpressten alışveriş yapan vardı burda kızlar nasıl oluyor kaç günde geliyor ve mesela 10 ürün sepete attım diyelim hepsi birlikte mi geliyor ödeme nasıl ay çok soru sordum :olamaz:
Her satıcı ayrı gönderiyor. Ödeme kredi kartıyla bazen 10 güne bazen 40 güne geliyor. Bazen hiç gelmedigide oluyor 🤣

sağol canım ya çok erken ama 😕 çok aceleci çıktı kuzum 😊 sizinki inşaAllah diş değildir. fena ısırıyor mememe 😄 iki ön üst den hayırlısı sağlıklı olsun bakalım 😍
Benimki iki ayından itibaren fena ısırıyor zaten altta iki dişin yeri çok belirgin ben diş olsun istiyorum canım ek gıdaya geçicem beşinci ayda kemirebilsin 🤣 Hayırlı olsun tekrardan darısı bize inşallah😍

Benimki gündüz mü çok uyuyot acaba. 8 gibi uyanıp 10-11 gibi uyuyor. Bu uyku 3 veya 3.5 saat süryor. Öğleden sonra 2 gibi uyuyup 1.5-2 saat uyuyor. Sonra da 7.30 -8 gibi mızırdanmaya başlıyor. Gece uykusuna geçiyor artık.
Şimdi emerken uyudu mesela...

Deniyorum canım sürekli rvirip çeviriyorum ama yok

Biliyorum canım, benimkine banyo da işe yaramadı. Yani uyuyor akşam 8 en geç 9 gibi. İlk uykusu eğer toksa 3 saat civarı sürüyor ama sonra 2 saatte bir hatta daha sık mızırdıyor. Gözünü açıp ayılmasa da ya emzik istiyor ya acıkıyot ya öbür yana çeviriyorum. Bu da yoruyot beni. Baksan 11-12 saat uyumuş ama mızır mızır.

Canım gündüz uykusu iyi, aksamda 7.30- 8 gibi gece uykusuna geçiyorsa uyanmalari normal bence gündüz de gece de uyuyor. Benim kızım aksam 11 den önce uyumaz sabah da 8 de ayakta, gece uykumuz iyi diyordum ben iki gündür geceleri çok sık uyaniyor o da bozuldu yani, gündüz uykulari da kuş uykusu gibi, gündüz bir kere 2 3 saat uyusa şükrediyorum ben.

Kızlar bu telefon ve tv için neler yapıyorsunuz? Bebeklerin inanılmaz ilgisini çekiyor, ben Teoman'la ilgilenirken bunları hç kullanmıyorum. Normalde de tv izlemem zaten akşam belki bir film-dizi vs şeklinde. Yani şimdiden alışmasın istiyorum.

Ama eşimin elinden telefon düşmediği gibi izlemese bile ses olsun diye tv açık oluyor. Salonda kamera var bizim, ona emanet edip gidince ne yapmış diye bakıyorum ya oyun halısına koymuş ya slaıncağına koymuş çocuk mızır mızır tek başına takılıyor ve tamamen ağlayana kadar almıyor. Ne bir konuşayım ne bir oynatayım yok. Bazen de kucağına alıyor, tek elde Teo tek elde telefon. Çocukcağız etrafa bakınırken bu instagramda geziyor.
Eskiden bırakıp çıkardım, şimdi ne yaptığını gördüğüm için hiç içim elvermiyor bırakmaya, Teoman'ı da alıp çıkıyorum.
Ne yapsam da adam düzgün ilgilense, kırk kere açıkladım böyle yaparsan bu çocuk telefon da ister tablet de şeklinde ama nafile. tavırları hiç hoşuma gitmiyor.
Eşimde aynıydı oğlumda şimdide kızımdada aynı dün akşam kızımı ona verdim yemek hazırlamaya geçtim kızım vızıklıyor eşimde aşkım kızım ne oldu prensesim deyip duruyor baktım Bebek huzursuz iyice içeri bi gittim çocuk tekli koltukta yatıyor eşim başka koltukta eşim aşkım bebeğim derken telefona bakıp söylüyor çıldırdım aldım kızımı git yemeğini kendin hazırla dedim oğlum 4 yaşına geldiğinde eşim nerdeyse oğlumun tüm sorumluluğunu aldı onsuz hiçbiryere gitmez maça sinemaya balık tutmaya hayvanat bahçesine lunaparka hep başbaşa giderler hafta sonu işyerine götürür okuldada velisi odur dün yüzmeye vermiş beraber gitmişler palet mayo gözlük almışlar 23 nisan için öğretmen lcw den kostüm seçmiş gitmiş giydirmiş almış karnını doyurmuş bence teomanda büyüsün eşin eşim gibi yanında arkadaş diye gezdirir eşim şimdi kızımada diyor büyüde seninle neler yapıcaz diye seviyor ama 3 yaşına gelene kadar bakmaz

Back
X