• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok cnm gizli kan cikmadii kakada bi duzelme yok ilaci bugun bitti pazartesi kontrolu var tahlilde belli olur. Ben sut diyeti de yapoyorum ama.
İnşallah atlatırız canım.. nasıl bulaştı bilmiyorum çok ta dikkat ediyorum ama süt diyetine başlamam lazım galiba tekrardan yarın sonucu bana da bildirirsen sevinirim..

Kızlar biz kahvaltı yaparken Bensu oyun halisindaydi. Ilk defa döndü :emir_bebek: ben şok oldum zaten, öyle mutlu olduk ki :halay:bi müddet eşimle birbirimize baktik kalktık :KK74:
Ilk denemesinde kolunu çekememişti altından. Sinirlendi biraz ağladı. Sakinleşip tekrar denedi ve başardı. :KK76:
Oyyyy aferin Bensu’ya 🥰 darısı başımıza 🤣

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl🤗 Ckolatakahve Ckolatakahve canım sen isim değiştirmişsin 😊 bu topikte yazayım dedim canım, teşekkür ederim merakın için 😘.
evet arkadaşlar babamı dün yolcu ettik sayılı günler malum çabuk geçti.
pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişan :( tüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
sonra yola devam Antalya alanya manavgat ertesi gün tekrar yuvamıza konya ya döndük. ve ben iki çocukla pert oldum :ruh: hala kendime gelmiş değilim yorgunluğu atamadım henüz. Zeynep pazartesi yolda biraz üşütmüş ve o gün yolda 4 5 kere sırtına kadar kaka yaptı komple değiştirdim ve yine pazartesi gün den beri kaka yapamıyordu taaa ki cuma günü maflor plus kullandık ve dün çok şükür kendiliğinden yaptı. tavsiye ederim bu durumda şikayeti olanlara 👍
biz cuma gün diş çıkartmaya başladık 🙃 çok huzursuz kuzum uyku düzeni gitti. ablasının sözünü dinliyor napsım kuzum 😄 çabuk büyüsün oynayalım sözü 😜
bizden bu kadar canlar 😘

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl🤗 Ckolatakahve Ckolatakahve canım sen isim değiştirmişsin 😊 bu topikte yazayım dedim canım, teşekkür ederim merakın için 😘.
pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişan :KK43: tüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
sonra yola devam Antalya alanya manavgat ertesi gün tekrar yuvamıza konya ya döndük. ve ben iki çocukla pert oldum :ruh: hala kendime gelmiş değilim yorgunluğu atamadım henüz. Zeynep pazartesi yolda biraz üşütmüş ve o gün yolda 4 5 kere sırtına kadar kaka yaptı komple değiştirdim ve yine pazartesi gün den beri kaka yapamıyordu taaa ki cuma günü maflor plus kullandık ve dün çok şükür kendiliğinden yaptı. tavsiye ederim bu durumda şikayeti olanlara 👍
biz cuma gün diş çıkartmaya başladık 🙃 çok huzursuz kuzum uyku düzeni gitti. ablasının sözünü dinliyor napsım kuzum 😄 çabuk büyüsün oynayalım sözü 😜
bizden bu kadar canlar 😘
Ohh maşallah 😍 gezmek iyi gelmiştir canım, yorulsan da.
Dişiniz de hayırlı olsun 😍 aceleci mi ne kuzucuumm😘🤗 sen ve babası hangi aylarda çıkarmışsınız ilk dişi?

Teşekkür ederiz teyzesi 😍 inşallah canım insallaahh🙏 çok güzel bi mutluluk:KK36:

Darisi başımıza aferin Bensu kuzusuna:anne: benim kizda oyun halisinda dönmeye çalışıyor totosunu deviriyor habire ama başaramıyor olduğu yerde dönüp duruyor bir bakıyorum koyduğum yerde ayakları :27:
Canım siz bu motulium u kullanirken huzursuzluk uyku hali falan yapmış mıydı? Acaba ilaçtan mi oldu dedigin değişik bir durumu olmuş muydu?

Ohh maşallah 😍 gezmek iyi gelmiştir canım, yorulsan da.
Dişiniz de hayırlı olsun 😍 aceleci mi ne kuzucuumm😘🤗 sen ve babası hangi aylarda çıkarmışsınız ilk dişi?
sağol canım benim 😘 evet gezmek iyi geldi hepimize =)
babasını bilmem ama ben de erken çıkarmışım 3 4 aylık iken 🙃 büyük kızım 7 buçuk aylık iken çıkarmıştı ☺️
bensu ya maşaAllah ❤️ dönüyormuş kuzu 😍

Darisi başımıza aferin Bensu kuzusuna:anne: benim kizda oyun halisinda dönmeye çalışıyor totosunu deviriyor habire ama başaramıyor olduğu yerde dönüp duruyor bir bakıyorum koyduğum yerde ayakları :KK53:
Canım siz bu motulium u kullanirken huzursuzluk uyku hali falan yapmış mıydı? Acaba ilaçtan mi oldu dedigin değişik bir durumu olmuş muydu?
Yok kuzum olmamıştı hiç, olduysa da ben bilmiyom kesin. O zamandan beri uyumuyor pek bizimki

pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişan :( tüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
bizden bu kadar canlar 😘
Maşallah canm ne çok gezmişsiniz:) yorucu olmuştur ama değişiklik olmuş iyi olmuş bence:) dişiniz de hayırlı olsun sıkıntısızca gelsin minik inciler inşallah 🙏🏻🥰

benim oğlumda bugün bir kaka yaptı belinden bezin kenarlarından heryerden çıktı. bezin her noktası kaka olmuştu hiç böyle bir şey olmamıştı bugüne kadar...ama normal geldi kaka görüntüsü o yüzden dedim acaba nasıl oluyor kafam karıştı iki gündür acayip mız mız gülmüyor sürekli ağlıyor bugünde böyle olunca canım sıkıldı açıkcası
Belki gaz sancısı filan vardır yada şu atak dedikleri olay bence de doğru geçen hafta bizim de seninki gibi sürekli mız mız ağlaktı geçer inş ya ishal olunca anlarsın kuZum çünkü çok belli oluyor ishalin hali

Canım belirti gösteriyordur sadece. Zaten genelde erken belirti gösterenlerin dişi daha geç çıkarmış. Şu an sadece damak altınd oluşuyordur. Çıkmasına daha vardır
Anladım cnm ben de biliyorum ki kafası çok sıcak vücut normal mız mız ishal ama ara gülüp oynaşıyoruz sonra bir daha mız mız bunlar bizi kullanıyoruz bence :) diş olayı da bakalım geçen kuzenimin kızını gördüm 10 aylık hala çıkmamış dişi doktor onlar iyi ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur gibi birşey demiş tabi ne kadar doğru birşey bilmyorum ama oğlum sürekli memeyi ağzında eziyor İnan bazen diş var diyeceğim şekilde ısırıyor bakıyorum yok

Kızlar biz kahvaltı yaparken Bensu oyun halisindaydi. Ilk defa döndü :emir_bebek: ben şok oldum zaten, öyle mutlu olduk ki :halay:bi müddet eşimle birbirimize baktik kalktık :KK74:
Ilk denemesinde kolunu çekememişti altından. Sinirlendi biraz ağladı. Sakinleşip tekrar denedi ve başardı. :KK76:
Ohhh maşallah darısı bize bizimki de koltukta döndü ama koltuk puf yastıklı yanı düz bir zemin değil ondan döndü dün yatakta neler yaptım dönsün diye yok götü ağır bu miniğin :)

Artık birşeyleri tutup dişimizi kaşımaya başladık biz de galiba ☺️

Eklentiler

• F5638BCF-9876-4B6B-959F-783A5EC4214A.webp
    F5638BCF-9876-4B6B-959F-783A5EC4214A.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 65
Back
X