- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.881
Nedenini sormadim ama bu kontrolde sorucam antibiyotik tedavisi uygulaniyor. Sizede cok gecmis olsunGeçmiş olsun canım neden olmuş peki nasıl bir tedavi uygulandı.. şok oldum sonucu görünce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenini sormadim ama bu kontrolde sorucam antibiyotik tedavisi uygulaniyor. Sizede cok gecmis olsunGeçmiş olsun canım neden olmuş peki nasıl bir tedavi uygulandı.. şok oldum sonucu görünce![]()
Teşekkür ederim..düzeldi mi peki kakası bizde kakada gizli kanda çıktı sizde de varmıydı? İnşallah düzelirler çabucak..Nedenini sormadim ama bu kontrolde sorucam antibiyotik tedavisi uygulaniyor. Sizede cok gecmis olsun
Hadi ya
Canım biizm gündüz uykumuz yok 15-20 dakika uyur uyanır. Akşam uykusuna buaralar 8de geçiyoruz. Ilk yatisya 4-5 saat kadar uyuyor. Aslında onun uyanacagini anladığım için artık o uyanmadan ben alıp emziriyorum yada mama veriyorum.hic gözünü açmamış oluyor. Sonra her 2-3 saatte bir bazen 1,5 saatte uyanmaya başlıyor benimkide. Yine dediğim gibi hiç tam uyanmasına fırsat vermiyorum bakıyorum kıpırdaniyor alıp emziriyorum. Eğer tam uyanırsa zor dalıyor konuşmak istiyor.Kızlar ne yapıyorsunuz da bebekleriniz az uyanarak gece uyuyor? Ben yatmadan önce mama veriyorum ama yine uyanacağı varsa uyanıyor. Genelde 2 saatte bir uyanıyor, bazen daha sık, bazen ise gözü kapalı ama sürekli bir hareket mız mız, ıh ıh sesler. Ben uyuyamıyorum haliyle çok sıkıldım artık.
Canim ishal oldugu icin su vermen gerekiyormu?Yok cnm ya hava okadar soğuk ki gidemedim 7 kez yaptı bu saate kadar biogai aldırmıştı doktor onu başladık bakalım inş işe yarar geçmezse yarın da yine ayni yaparsa gitmemiz lazım artık
Cnm veriyorum zar zor iki çay kaşığı içiyor geri atıyor bizimkiCanim ishal oldugu icin su vermen gerekiyormu?
benim oğlumda bugün bir kaka yaptı belinden bezin kenarlarından heryerden çıktı. bezin her noktası kaka olmuştu hiç böyle bir şey olmamıştı bugüne kadar...ama normal geldi kaka görüntüsü o yüzden dedim acaba nasıl oluyor kafam karıştı iki gündür acayip mız mız gülmüyor sürekli ağlıyor bugünde böyle olunca canım sıkıldı açıkcasıCnm ishal olduğun da çok belli oluyor hani normalde sıvı yapıyor ya bebekler özellikle anne sütü alanlar ishal oldukların da daha sıvı oluyor bol mukuslu yapışık su gibi değil ama normalden biraz daha sıvı
Benim kızda 1 ay önce öyleydi canım 1 aydır gece 12 buçukta yatıyor sabah 10 gibi kalkıyor ben koltuğa çarşaf seriyorum sert yerde yüzüstü uyumayı seviyor sabaha kader koltukta bazen sırt üstü yatırıyorum aralarda değişiyorum bi dene istersen başka yer rahat gelir belkiKızlar ne yapıyorsunuz da bebekleriniz az uyanarak gece uyuyor? Ben yatmadan önce mama veriyorum ama yine uyanacağı varsa uyanıyor. Genelde 2 saatte bir uyanıyor, bazen daha sık, bazen ise gözü kapalı ama sürekli bir hareket mız mız, ıh ıh sesler. Ben uyuyamıyorum haliyle çok sıkıldım artık.
Uyku arkadaşı ben aldım işe yaramamıştı telefon da daha güzel sesler var ve daha çok sesliBebeği uyutmak için saç kurutma makinası sesi yada elektirik süpürgesi sesi zaman zaman işe yarıyor yada bebeği sakinleştirmek için ben sakinleşip uykuya geçmesi için kullanıyorm bu sesleri çalan telefon için uygulamalar var yada youtube da uyutamayanlar isterse denesin derim benm de sorunm bebeğim akşam uykusuna 11-12 gibi geçmesi saat 7 den sonra kucağmda saatlerce emzirirek pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorm saatler sürüyor ev soğuk her akşam banyo yaptıramıyorm hoş banyo zaten uykusunu getirmiyor büyük insan gibi dinçleşiyor , anne karnı sesleri ve saç kurutma makinası süpürge sesi çıkaran cloud b uyku arkadaşı almayı düşünüyorm ama baya pahallı aranızda kullanan varmı? Oyuncağın sesi yüksekmi düşükmü işe yararmı bilemeğimden alamadm bir benzeri yerli üretimide ebebekde var oyuncak ayı şeklinde alıp memnun kalan varmı
Telefondan dinletiyorm bende ama bir yandan içim rahat etmiyor radyosyon yayıyor diye , siz hangisini almışdınız ebebkde satılanmı cloud b uyku kuzucığumuUyku arkadaşı ben aldım işe yaramamıştı telefon da daha güzel sesler var ve daha çok sesli
bu canım fisher priceTelefondan dinletiyorm bende ama bir yandan içim rahat etmiyor radyosyon yayıyor diye , siz hangisini almışdınız ebebkde satılanmı cloud b uyku kuzucığumu
Anladm işe uaramadıgsa bende başka bir çözüm düşüneym uykuya geçiş bizde bir sorunbu canım fisher price
Yok cnm gizli kan cikmadii kakada bi duzelme yok ilaci bugun bitti pazartesi kontrolu var tahlilde belli olur. Ben sut diyeti de yapoyorum ama.Teşekkür ederim..düzeldi mi peki kakası bizde kakada gizli kanda çıktı sizde de varmıydı? İnşallah düzelirler çabucak..
Telefondan dinletiyorm bende ama bir yandan içim rahat etmiyor radyosyon yayıyor diye , siz hangisini almışdınız ebebkde satılanmı cloud b uyku kuzucığumu
Bende telefona indirdim kolik sesleri diye çok sık kullanıyorumAnladm işe uaramadıgsa bende başka bir çözüm düşüneym uykuya geçiş bizde bir sorun
Hadi yabende hava soğuk ve misafirim gelecek diye çıkamadım dışarda olan herkese haber saldım bulan alsın diye
ablam almış
Canım biizm gündüz uykumuz yok 15-20 dakika uyur uyanır. Akşam uykusuna buaralar 8de geçiyoruz. Ilk yatisya 4-5 saat kadar uyuyor. Aslında onun uyanacagini anladığım için artık o uyanmadan ben alıp emziriyorum yada mama veriyorum.hic gözünü açmamış oluyor. Sonra her 2-3 saatte bir bazen 1,5 saatte uyanmaya başlıyor benimkide. Yine dediğim gibi hiç tam uyanmasına fırsat vermiyorum bakıyorum kıpırdaniyor alıp emziriyorum. Eğer tam uyanırsa zor dalıyor konuşmak istiyor.
Ben banyo yaptırıyorum canm biliyosundur zaten çok söyledim:) onunla alakası var mı bilmiyorum ama toplamda 11-12 saat uyuyor ve bu süre zarfında 3 defa uyanıyor.Kızlar ne yapıyorsunuz da bebekleriniz az uyanarak gece uyuyor? Ben yatmadan önce mama veriyorum ama yine uyanacağı varsa uyanıyor. Genelde 2 saatte bir uyanıyor, bazen daha sık, bazen ise gözü kapalı ama sürekli bir hareket mız mız, ıh ıh sesler. Ben uyuyamıyorum haliyle çok sıkıldım artık.
Fisher price zürafa uyku arkadaşı var bizde. Serra 1 aylıkken almıştık hala onu kullanıyoruz. Fön makinası sesi ve su sesi var ayrıca uyku müzikleri de var. Ses ayarını kendin yapabiliyorsun. Çok memnunuz.Bebeği uyutmak için saç kurutma makinası sesi yada elektirik süpürgesi sesi zaman zaman işe yarıyor yada bebeği sakinleştirmek için ben sakinleşip uykuya geçmesi için kullanıyorm bu sesleri çalan telefon için uygulamalar var yada youtube da uyutamayanlar isterse denesin derim benm de sorunm bebeğim akşam uykusuna 11-12 gibi geçmesi saat 7 den sonra kucağmda saatlerce emzirirek pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorm saatler sürüyor ev soğuk her akşam banyo yaptıramıyorm hoş banyo zaten uykusunu getirmiyor büyük insan gibi dinçleşiyor , anne karnı sesleri ve saç kurutma makinası süpürge sesi çıkaran cloud b uyku arkadaşı almayı düşünüyorm ama baya pahallı aranızda kullanan varmı? Oyuncağın sesi yüksekmi düşükmü işe yararmı bilemeğimden alamadm bir benzeri yerli üretimide ebebekde var oyuncak ayı şeklinde alıp memnun kalan varmı
Bazı bebişlerin uykusunu açıyor banyo demek kiBanyo yapan bebek rahatlayip uyur diye biliriz ama benim sipa dun banyo yapti sabaha kadar kalkti durdu. Temizlik mi sevmiyo nedir anlamadim![]()
ben hala kolil aciyorum telefonu ucak maoduna aliyorumTelefondan dinletiyorm bende ama bir yandan içim rahat etmiyor radyosyon yayıyor diye , siz hangisini almışdınız ebebkde satılanmı cloud b uyku kuzucığumu