- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.901
İnşallah atlatırız canım.. nasıl bulaştı bilmiyorum çok ta dikkat ediyorum ama süt diyetine başlamam lazım galiba tekrardan yarın sonucu bana da bildirirsen sevinirim..Yok cnm gizli kan cikmadii kakada bi duzelme yok ilaci bugun bitti pazartesi kontrolu var tahlilde belli olur. Ben sut diyeti de yapoyorum ama.
Tabi yazarim sende yaz gelismeleri banaİnşallah atlatırız canım.. nasıl bulaştı bilmiyorum çok ta dikkat ediyorum ama süt diyetine başlamam lazım galiba tekrardan yarın sonucu bana da bildirirsen sevinirim..
Oyyyy aferin Bensu’yaKızlar biz kahvaltı yaparken Bensu oyun halisindaydi. Ilk defa döndüben şok oldum zaten, öyle mutlu olduk ki bi müddet eşimle birbirimize baktik kalktık
Ilk denemesinde kolunu çekememişti altından. Sinirlendi biraz ağladı. Sakinleşip tekrar denedi ve başardı.
Teşekkür ederiz teyzesiOyyyy aferin Bensu’yadarısı başımıza
Ohh maşallahmerhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasılCkolatakahve canım sen isim değiştirmişsin bu topikte yazayım dedim canım, teşekkür ederim merakın için .
evet arkadaşlar babamı dün yolcu ettik sayılı günler malum çabuk geçti.
pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişantüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
sonra yola devam Antalya alanya manavgat ertesi gün tekrar yuvamıza konya ya döndük. ve ben iki çocukla pert oldumhala kendime gelmiş değilim yorgunluğu atamadım henüz. Zeynep pazartesi yolda biraz üşütmüş ve o gün yolda 4 5 kere sırtına kadar kaka yaptı komple değiştirdim ve yine pazartesi gün den beri kaka yapamıyordu taaa ki cuma günü maflor plus kullandık ve dün çok şükür kendiliğinden yaptı. tavsiye ederim bu durumda şikayeti olanlara
biz cuma gün diş çıkartmaya başladıkçok huzursuz kuzum uyku düzeni gitti. ablasının sözünü dinliyor napsım kuzum çabuk büyüsün oynayalım sözü
bizden bu kadar canlar
Teşekkür ederiz teyzesiinşallah canım insallaahh çok güzel bi mutluluk
sağol canım benimOhh maşallahgezmek iyi gelmiştir canım, yorulsan da.
Dişiniz de hayırlı olsunaceleci mi ne kuzucuumm sen ve babası hangi aylarda çıkarmışsınız ilk dişi?
Bende 23 nişanı bekliyordum şimdiden indirim var miMigrosta ındirim almak isteyen varsa baya uygun
Yok kuzum olmamıştı hiç, olduysa da ben bilmiyom kesin. O zamandan beri uyumuyor pek bizimkiDarisi başımıza aferin Bensu kuzusunabenim kizda oyun halisinda dönmeye çalışıyor totosunu deviriyor habire ama başaramıyor olduğu yerde dönüp duruyor bir bakıyorum koyduğum yerde ayakları
Canım siz bu motulium u kullanirken huzursuzluk uyku hali falan yapmış mıydı? Acaba ilaçtan mi oldu dedigin değişik bir durumu olmuş muydu?
Aferin yaaaaa ne çabuk büyüyorlar dimi bizimkiler dönmek üzere gözüm üstünde bekliyorunOyyyy aferin Bensu’yadarısı başımıza
Evet kuzum bugün başladısağol canım benimevet gezmek iyi geldi hepimize =)
babasını bilmem ama ben de erken çıkarmışım 3 4 aylık ikenbüyük kızım 7 buçuk aylık iken çıkarmıştı ☺
bensu ya maşaAllah ❤ dönüyormuş kuzu
Canım belirti gösteriyordur sadece. Zaten genelde erken belirti gösterenlerin dişi daha geç çıkarmış. Şu an sadece damak altınd oluşuyordur. Çıkmasına daha vardırHadi ya daha çok erken değil mi ama diş için
Yarın netleşecek durumumuz mutlaka haber veririm bendeTabi yazarim sende yaz gelismeleri bana
Maşallah canm ne çok gezmişsiniz:) yorucu olmuştur ama değişiklik olmuş iyi olmuş bence:) dişiniz de hayırlı olsun sıkıntısızca gelsin minik inciler inşallahmerhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasılCkolatakahve canım sen isim değiştirmişsin bu topikte yazayım dedim canım, teşekkür ederim merakın için .
evet arkadaşlar babamı dün yolcu ettik sayılı günler malum çabuk geçti.
pazartesi günü ankara ya gittik ordan denizliye. ertesi gün deprem yerine gittik herkes çadırda perişantüm evler yıkılıp tekrar dan yapılacak. Allah yardımcıları olsun.
sonra yola devam Antalya alanya manavgat ertesi gün tekrar yuvamıza konya ya döndük. ve ben iki çocukla pert oldumhala kendime gelmiş değilim yorgunluğu atamadım henüz. Zeynep pazartesi yolda biraz üşütmüş ve o gün yolda 4 5 kere sırtına kadar kaka yaptı komple değiştirdim ve yine pazartesi gün den beri kaka yapamıyordu taaa ki cuma günü maflor plus kullandık ve dün çok şükür kendiliğinden yaptı. tavsiye ederim bu durumda şikayeti olanlara
biz cuma gün diş çıkartmaya başladıkçok huzursuz kuzum uyku düzeni gitti. ablasının sözünü dinliyor napsım kuzum çabuk büyüsün oynayalım sözü
bizden bu kadar canlar
Belki gaz sancısı filan vardır yada şu atak dedikleri olay bence de doğru geçen hafta bizim de seninki gibi sürekli mız mız ağlaktı geçer inş ya ishal olunca anlarsın kuZum çünkü çok belli oluyor ishalin halibenim oğlumda bugün bir kaka yaptı belinden bezin kenarlarından heryerden çıktı. bezin her noktası kaka olmuştu hiç böyle bir şey olmamıştı bugüne kadar...ama normal geldi kaka görüntüsü o yüzden dedim acaba nasıl oluyor kafam karıştı iki gündür acayip mız mız gülmüyor sürekli ağlıyor bugünde böyle olunca canım sıkıldı açıkcası
Anladım cnm ben de biliyorum ki kafası çok sıcak vücut normal mız mız ishal ama ara gülüp oynaşıyoruz sonra bir daha mız mız bunlar bizi kullanıyoruz bence :) diş olayı da bakalım geçen kuzenimin kızını gördüm 10 aylık hala çıkmamış dişi doktor onlar iyi ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur gibi birşey demiş tabi ne kadar doğru birşey bilmyorum ama oğlum sürekli memeyi ağzında eziyor İnan bazen diş var diyeceğim şekilde ısırıyor bakıyorum yokCanım belirti gösteriyordur sadece. Zaten genelde erken belirti gösterenlerin dişi daha geç çıkarmış. Şu an sadece damak altınd oluşuyordur. Çıkmasına daha vardır
Ohhh maşallah darısı bize bizimki de koltukta döndü ama koltuk puf yastıklı yanı düz bir zemin değil ondan döndü dün yatakta neler yaptım dönsün diye yok götü ağır bu miniğin :)Kızlar biz kahvaltı yaparken Bensu oyun halisindaydi. Ilk defa döndüben şok oldum zaten, öyle mutlu olduk ki bi müddet eşimle birbirimize baktik kalktık
Ilk denemesinde kolunu çekememişti altından. Sinirlendi biraz ağladı. Sakinleşip tekrar denedi ve başardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?