2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tam bizimkini anlatmışsın ishal hariç ama ishal önemli.Naptın canım gidebildinizmi doktora?

Kardeşim ses kaydı atmış, onu açtım. Bensu titreye titreye agladi. Halası da atınca aynı yapıyor Nasıl alistiricam sese bilmiyorum. Eve gelenler sessiz sinema oynuyor resmen.
canim benimki de yaninda hapsirsam öksürsem ya da ani ses olsa aglama krizine giriyodu ve cok zor sakinlesiyodu.ama yavas yavas duzene girdi kendiliginden

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteydim ama oğlum o kadar gazlı ve huzursuz ki fırsat bulamıyorum.. Bir haftadır kskamız bazen yeşil bazen sarıydı ve mukysluydu emerkende kıvranıyor ve acıyla memeyi bırakıyordu bugün doktora gittik ve kakada amip kisti görüldü yazıyor tahlilde lökosit ve eritrosit de var. doktor Pazartesi günü bakacak sonuca moralim çok bozuk var mı yaşayan duyan böyle bir durumu..

Anne, ben seni daha çok kandırırım deyip uyuduktan 5 dakika sonra uyandı konuşmalara doymuyor şu an

Cnm ayni durumu yasiyoruz pazartesi kontrolu var bakalim gecmis mi

Kızlar ne yapıyorsunuz da bebekleriniz az uyanarak gece uyuyor? Ben yatmadan önce mama veriyorum ama yine uyanacağı varsa uyanıyor. Genelde 2 saatte bir uyanıyor, bazen daha sık, bazen ise gözü kapalı ama sürekli bir hareket mız mız, ıh ıh sesler. Ben uyuyamıyorum haliyle çok sıkıldım artık.

Bebeği uyutmak için saç kurutma makinası sesi yada elektirik süpürgesi sesi zaman zaman işe yarıyor yada bebeği sakinleştirmek için ben sakinleşip uykuya geçmesi için kullanıyorm bu sesleri çalan telefon için uygulamalar var yada youtube da uyutamayanlar isterse denesin derim benm de sorunm bebeğim akşam uykusuna 11-12 gibi geçmesi saat 7 den sonra kucağmda saatlerce emzirirek pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorm saatler sürüyor ev soğuk her akşam banyo yaptıramıyorm hoş banyo zaten uykusunu getirmiyor büyük insan gibi dinçleşiyor , anne karnı sesleri ve saç kurutma makinası süpürge sesi çıkaran cloud b uyku arkadaşı almayı düşünüyorm ama baya pahallı aranızda kullanan varmı? Oyuncağın sesi yüksekmi düşükmü işe yararmı bilemeğimden alamadm bir benzeri yerli üretimide ebebekde var oyuncak ayı şeklinde alıp memnun kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…