- 16 Şubat 2019
- 1.004
- 990
- 123
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.861
Göbek bende de var canım tamamen gitmedibende hemen kalktm cok su iciyorum normalde de tatli da cok yiyemiyorum pekmez rexel gibi seyker ancak colyakım tatli secenegim yok ama yinede koca bi göbek var
Öyle canım yaaAlla alla olabilir benim oğlum da babasının sesinden korkuyor ama çok yüksek sesle konuşunca normal tonda sıkıntı yok bu bebeler çok hassas anam
Aminnn. bu öpücükler Atlas kuzusuna
Tam bizimkini anlatmışsın ishal hariç ama ishal önemli.Naptın canım gidebildinizmi doktora?Anladım cnm ya iki gündür huzursun doğru düzgün uyumuyor sürekli uyanıyor ve ağlıyor meme yerken bile inliyor başı dün akşam da sıcaktı şimdi de anlamış değilim eşim işte gelemiyor ben nasıl götürecem diye kara kara düşünüyorum çünkü 5 kez kaka yaptı ve ishal akşama kadar yine yapar
canim benimki de yaninda hapsirsam öksürsem ya da ani ses olsa aglama krizine giriyodu ve cok zor sakinlesiyodu.ama yavas yavas duzene girdi kendiligindenKardeşim ses kaydı atmış, onu açtım. Bensu titreye titreye agladi.Halası da atınca aynı yapıyor Nasıl alistiricam sese bilmiyorum. Eve gelenler sessiz sinema oynuyor resmen.
nasil gidecek bilmiyorum oburlerinde sarmıstim atki ile bu doktor sarma hic dedi sarmadimGöbek bende de var canım tamamen gitmedi
Canım bizimki anı sese değil de yabancı sese karşı boylecanim benimki de yaninda hapsirsam öksürsem ya da ani ses olsa aglama krizine giriyodu ve cok zor sakinlesiyodu.ama yavas yavas duzene girdi kendiliginden
Cnm ayni durumu yasiyoruz pazartesi kontrolu var bakalim gecmis miMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteydim ama oğlum o kadar gazlı ve huzursuz ki fırsat bulamıyorum.. Bir haftadır kskamız bazen yeşil bazen sarıydı ve mukysluydu emerkende kıvranıyor ve acıyla memeyi bırakıyordu bugün doktora gittik ve kakada amip kisti görüldü yazıyor tahlilde lökosit ve eritrosit de var. doktor Pazartesi günü bakacak sonuca moralim çok bozuk var mı yaşayan duyan böyle bir durumu..
Geçmiş olsun canım neden olmuş peki nasıl bir tedavi uygulandı.. şok oldum sonucu görünceCnm ayni durumu yasiyoruz pazartesi kontrolu var bakalim gecmis mi
Hadi ya daha çok erken değil mi ama diş içinAsa o zaman vardır canım
Ozmaan işin zor cnm arada müzik aç azıcık sesini aç belki aşılırÖyle canım yaabizimki kısık sesten de korkuyor. Ne olacak bilmem
Yok cnm ya hava okadar soğuk ki gidemedim 7 kez yaptı bu saate kadar biogai aldırmıştı doktor onu başladık bakalım inş işe yarar geçmezse yarın da yine ayni yaparsa gitmemiz lazım artıkTam bizimkini anlatmışsın ishal hariç ama ishal önemli.Naptın canım gidebildinizmi doktora?
Tamam canım denicem❤ inşallahOzmaan işin zor cnm arada müzik aç azıcık sesini aç belki aşılır
Hepimizin bebeği büyüdü sevmelik ısırmalık oldu valla maasallah bebişlerefotona baktıkça gülüyorum sıpa yaaaa isirmalik
Biogaia düzenler inş canım bizede doktor onu yazmıştıYok cnm ya hava okadar soğuk ki gidemedim 7 kez yaptı bu saate kadar biogai aldırmıştı doktor onu başladık bakalım inş işe yarar geçmezse yarın da yine ayni yaparsa gitmemiz lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?