- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.841
nasil verdin yaa vlla hayret esidiyorim12 kilo almıştım 15 kilo verdim doğumdan 9 gün sonra hepsi gitmişti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil verdin yaa vlla hayret esidiyorim12 kilo almıştım 15 kilo verdim doğumdan 9 gün sonra hepsi gitmişti![]()
Gece uykusu iyi çok şükür. Akşam 7.30 da yatiriyorum sabah 7.30 da kalkıyor. Senin ki gündüz çok uyuduğu için mi gece geç uyuyor acaba?Gece uykusu nasıl peki? Bizim de gündüz uykularımız düzenli her 2 saatte bir 1 saat uyuyor ama gece uykusuna çok geç saatte geçiyor.
Senin ki ödem filanmis heralde o kadar kısa sürede 15 kilo nasıl gider12 kilo almıştım 15 kilo verdim doğumdan 9 gün sonra hepsi gitmişti![]()
AMa bizim bir kaç gündür böyle dişle ilgisi var mı bilmyorım kiKızımın doğduğundan beri sıcak babası beyni çok çalışıyor kızımın diyodoktora sorduk normal dedi
Cnm bazen rota asisiyla allerjisi ortaya cikiyormus seninde acaba dokuntu falan artmasi allerjisini mi ortaya cikartti ki olmadi pazartesi gecmesse yine bi tahlil yaptirDüşün ben bir ishal oldu diye günlerdir kafaya taktım birde aşıdan sonra olması daha çok sinir etti beni gerçek şu ki şu zaman da kolay bebek sahibi olunmuyor benim bundan önce düşüğüm oldu yanı hamile kalmakla iş bitmiyor maalesef onu sağlıklı doğurmak gerek o nedenle bunca zorluktan sonra bebek sahibi olunca aşırı evhamlı oluyorsun elde değil hepimizin tek Gaye’si evlatlarımızı en iyi şekilde büyütmek rabbim nasip etsin hepimize büyüdüklerini görmeyi
Aynen ben burda duymuştum onu birinin olmuştu döküntü çoğalmış ishal olmuş doktor diğerini yaptırmayalım demişti biogai aldırdı doktor bize bakalım işe yarayacak mı ama bence kesinlikle allerji yaptı bebeğime döküntü çoğaldı birden ve kızarık kızarık duruyor böyle 1 ayında olmuştu ben süt ürünlerini kesince bir daha bu kadar çoğalmamıştıCnm bazen rota asisiyla allerjisi ortaya cikiyormus seninde acaba dokuntu falan artmasi allerjisini mi ortaya cikartti ki olmadi pazartesi gecmesse yine bi tahlil yaptir
Insallah cabucak gecer cnm. Rotayi ben yaptirmamistim. Nerden bilceksin boyle olcagini ama doktorlar ne derse onu uyguluyoruz iste cok gecmis olsunAynen ben burda duymuştum onu birinin olmuştu döküntü çoğalmış ishal olmuş doktor diğerini yaptırmayalım demişti biogai aldırdı doktor bize bakalım işe yarayacak mı ama bence kesinlikle allerji yaptı bebeğime döküntü çoğaldı birden ve kızarık kızarık duruyor böyle 1 ayında olmuştu ben süt ürünlerini kesince bir daha bu kadar çoğalmamıştı
Kilo milo kalmadı 55le hamile kaldım 67 doğum yaptım şimdi 53 kiloyum dahada düşerim bu uykusuzluk ve açlıklaArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???![]()
Allah Allah çok ilginç canım ya. Hiç dışarı filan çıkmıyor musunuz? Acaba sürekli evde seninle yalnız kalmaktan mi?Kardeşim ses kaydı atmış, onu açtım. Bensu titreye titreye agladi.Halası da atınca aynı yapıyor
Nasıl alistiricam sese bilmiyorum. Eve gelenler sessiz sinema oynuyor resmen.
![]()
Özel bir şey yapmadım hatta nerdeyse hergün tatlı yedim ama çok sıvı tükettim bir de sezaryen yaptım ama hemen hareketlendimnasil verdin yaa vlla hayret esidiyorim![]()
Bilmem öyle de olabilir gececi öğrenciler gibi :))Gece uykusu iyi çok şükür. Akşam 7.30 da yatiriyorum sabah 7.30 da kalkıyor. Senin ki gündüz çok uyuduğu için mi gece geç uyuyor acaba?
Son haftama kadar gözle görülür bir ödemim yoktu. Sadece karnım vardı hatta ama yine de hepsi kilo değildir tabiSenin ki ödem filanmis heralde o kadar kısa sürede 15 kilo nasıl gider![]()
Asa o zaman vardır canımAMa bizim bir kaç gündür böyle dişle ilgisi var mı bilmyorım ki
Atlas iyi olunca bana da güç geldi canım. Darısı tüm isteyenlerin başına.Valla ben şu sünnet olayında çok gerildim çok tasalandım sen bizden güçlü gibisin maşallah size ozamaniyi olduğunuza sevindim
Yok kuzum çıkıyoruz. Hatta çok çıktığımız bi günden beri böyleAllah Allah çok ilginç canım ya. Hiç dışarı filan çıkmıyor musunuz? Acaba sürekli evde seninle yalnız kalmaktan mi?
AminnnAtlas iyi olunca bana da güç geldi canım. Darısı tüm isteyenlerin başına.![]()
bende hemen kalktm cok su iciyorum normalde de tatli da cok yiyemiyorum pekmez rexel gibi seyker ancak colyakım tatli secenegim yok ama yinede koca bi göbek varÖzel bir şey yapmadım hatta nerdeyse hergün tatlı yedim ama çok sıvı tükettim bir de sezaryen yaptım ama hemen hareketlendim
Çok saol cnmm benim dediğim gibi kime güveneceğiz ben de biliyorum yapalım dedi 3 doktorda ama yaptık 10 gündür durum bu inş geçer ama artık devamını yaptırmak istemiyorum zaten bu ishal yüzünden 4 ay aşısını da yapamadık dün Pazartesi inş oluruz da onu da atlatırızInsallah cabucak gecer cnm. Rotayi ben yaptirmamistim. Nerden bilceksin boyle olcagini ama doktorlar ne derse onu uyguluyoruz iste cok gecmis olsun
Alla alla olabilir benim oğlum da babasının sesinden korkuyor ama çok yüksek sesle konuşunca normal tonda sıkıntı yok bu bebeler çok hassas anamKardeşim ses kaydı atmış, onu açtım. Bensu titreye titreye agladi.Halası da atınca aynı yapıyor
Nasıl alistiricam sese bilmiyorum. Eve gelenler sessiz sinema oynuyor resmen.
![]()