• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Düşün ben bir ishal oldu diye günlerdir kafaya taktım birde aşıdan sonra olması daha çok sinir etti beni gerçek şu ki şu zaman da kolay bebek sahibi olunmuyor benim bundan önce düşüğüm oldu yanı hamile kalmakla iş bitmiyor maalesef onu sağlıklı doğurmak gerek o nedenle bunca zorluktan sonra bebek sahibi olunca aşırı evhamlı oluyorsun elde değil hepimizin tek Gaye’si evlatlarımızı en iyi şekilde büyütmek rabbim nasip etsin hepimize büyüdüklerini görmeyi
Cnm bazen rota asisiyla allerjisi ortaya cikiyormus seninde acaba dokuntu falan artmasi allerjisini mi ortaya cikartti ki olmadi pazartesi gecmesse yine bi tahlil yaptir

Cnm bazen rota asisiyla allerjisi ortaya cikiyormus seninde acaba dokuntu falan artmasi allerjisini mi ortaya cikartti ki olmadi pazartesi gecmesse yine bi tahlil yaptir
Aynen ben burda duymuştum onu birinin olmuştu döküntü çoğalmış ishal olmuş doktor diğerini yaptırmayalım demişti biogai aldırdı doktor bize bakalım işe yarayacak mı ama bence kesinlikle allerji yaptı bebeğime döküntü çoğaldı birden ve kızarık kızarık duruyor böyle 1 ayında olmuştu ben süt ürünlerini kesince bir daha bu kadar çoğalmamıştı

Aynen ben burda duymuştum onu birinin olmuştu döküntü çoğalmış ishal olmuş doktor diğerini yaptırmayalım demişti biogai aldırdı doktor bize bakalım işe yarayacak mı ama bence kesinlikle allerji yaptı bebeğime döküntü çoğaldı birden ve kızarık kızarık duruyor böyle 1 ayında olmuştu ben süt ürünlerini kesince bir daha bu kadar çoğalmamıştı
Insallah cabucak gecer cnm. Rotayi ben yaptirmamistim. Nerden bilceksin boyle olcagini ama doktorlar ne derse onu uyguluyoruz iste cok gecmis olsun

Kardeşim ses kaydı atmış, onu açtım. Bensu titreye titreye agladi. :kızgın: Halası da atınca aynı yapıyor :KK43: Nasıl alistiricam sese bilmiyorum. Eve gelenler sessiz sinema oynuyor resmen.:sus:

Kardeşim ses kaydı atmış, onu açtım. Bensu titreye titreye agladi. :kızgın: Halası da atınca aynı yapıyor :KK43: Nasıl alistiricam sese bilmiyorum. Eve gelenler sessiz sinema oynuyor resmen.:sus:
Allah Allah çok ilginç canım ya. Hiç dışarı filan çıkmıyor musunuz? Acaba sürekli evde seninle yalnız kalmaktan mi?

Özel bir şey yapmadım hatta nerdeyse hergün tatlı yedim ama çok sıvı tükettim bir de sezaryen yaptım ama hemen hareketlendim
bende hemen kalktm cok su iciyorum normalde de tatli da cok yiyemiyorum pekmez rexel gibi seyker ancak colyakım tatli secenegim yok ama yinede koca bi göbek var 😭

Insallah cabucak gecer cnm. Rotayi ben yaptirmamistim. Nerden bilceksin boyle olcagini ama doktorlar ne derse onu uyguluyoruz iste cok gecmis olsun
Çok saol cnmm benim dediğim gibi kime güveneceğiz ben de biliyorum yapalım dedi 3 doktorda ama yaptık 10 gündür durum bu inş geçer ama artık devamını yaptırmak istemiyorum zaten bu ishal yüzünden 4 ay aşısını da yapamadık dün Pazartesi inş oluruz da onu da atlatırız

Alla alla olabilir benim oğlum da babasının sesinden korkuyor ama çok yüksek sesle konuşunca normal tonda sıkıntı yok bu bebeler çok hassas anam

Back
X