- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.821
ama cok pahali ya 80 tl den asagi yokEvet mağazadan aldım canm
Ben 59’a aldm cnmhepsi burdada farkli morellerini buldum anne kolyeside var
ama cok pahali ya 80 tl den asagi yok
Hadi yaaa başka migros yokmu. Herkes almıştır dünden beri var ındirim. Sayfada Almaya giden olursa fazla varsa alabilir size. Bebisler için
Cnm İnan bana söyledim ona rağmen yapalım dedi ve çok sinir oluyorum şuan bu duruma ya birinin olmuştu dimi burda döküntüsü olmuştu ve ishali ben yanlış mı hatırlıyorum hatta bir daha yapmıyacaz çocuğa allerji yaptı diye onunda süt allerjisi vardı ben yaptırmam artık doktor istediği kadar desin bu ne ya ne farkı oldu ha rota bulaşmış ha bu 10 gündür ara ara kesilip ama sürekli ishal yüzü döküntü doluCanim daha önce de yazdım süt alerjisi vardi siz de di mi? Rota yi önermiyorlar süt alerjisinde bence doktoruna söyle bebeginin bağırsakları tepki vermiş olabilir.
Ayy iyiz canım çok şükür pipi iyice görünmeye başladı şişlik indi bayaBizede calpol verdi kremde verdi zeytin yağı iyi gelir belki ama bilmiyorum bi antibiyotik krem kullanılmalı benceBugün biraz daha iyisinizdir inşallah
Valla ben şu sünnet olayında çok gerildim çok tasalandım sen bizden güçlü gibisin maşallah size ozamanAyy iyiz canım çok şükür pipi iyice görünmeye başladı şişlik indi bayahuzursuzluğu olmadi şükür yaa bugün hiçbişey yokmuş gibi hayatımıza devam ediyoruz. Çok korkmuştum ama geçti bitti walla.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canm inşallah ilerlemeden atlatır minnoş kızın
Dün 4. Gün ve mukusluydu ama bugün düzeliyor gibi çok şükürYok cnm ya biz 10 oldu rotayı olalı ilk 2 gün oldu sonra durdu ama çarşambadandır devam ediyor anlamadım gitti sabah yine ishaldi bakalım gün içinde nasıl olacak ve bol mukuslu dizinde öyle mi?
İnş düzelir bizim hala var mukuslu bakalım inş düzelir yaDün 4. Gün ve mukusluydu ama bugün düzeliyor gibi çok şükür
Kakaları hep sıvı canım ishal olduğunu nasıl biliyorsun yani nasıl bir fark oluyorcnm şuan ishal ve bu rota aşısını yaptığımızdan beridir vardı ara ara kabız olmaz zaten sadece bağırsağı çok çalışmaz düzene girer
Aynen öyle herşeyi kafamıza fazlasiyla takıyoruz ne yazıkkiAynen öyle ben genel olarak ılımlı olmaktan yanayım elbette herkesin kendi fikri var biz hepimiz burda bir birimize destek yardımcı ve bilmediğimiz varsa öğrenmek için varız aman bunu yaptın kesin başına bu gelir demektense biraz daha iç açıcı yazışmalar çok daha iyi olur çünkü hepiniz evhamlıyız kafaya takıtoruz
Eşime söyledim bakacak birkaç migros şubesineHadi yaaa başka migros yokmu. Herkes almıştır dünden beri var ındirim. Sayfada Almaya giden olursa fazla varsa alabilir size. Bebisler için
Cnm ishal olduğun da çok belli oluyor hani normalde sıvı yapıyor ya bebekler özellikle anne sütü alanlar ishal oldukların da daha sıvı oluyor bol mukuslu yapışık su gibi değil ama normalden biraz daha sıvıKakaları hep sıvı canım ishal olduğunu nasıl biliyorsun yani nasıl bir fark oluyor
Düşün ben bir ishal oldu diye günlerdir kafaya taktım birde aşıdan sonra olması daha çok sinir etti beni gerçek şu ki şu zaman da kolay bebek sahibi olunmuyor benim bundan önce düşüğüm oldu yanı hamile kalmakla iş bitmiyor maalesef onu sağlıklı doğurmak gerek o nedenle bunca zorluktan sonra bebek sahibi olunca aşırı evhamlı oluyorsun elde değil hepimizin tek Gaye’si evlatlarımızı en iyi şekilde büyütmek rabbim nasip etsin hepimize büyüdüklerini görmeyiAynen öyle herşeyi kafamıza fazlasiyla takıyoruz ne yazıkki
Gece uykusu nasıl peki? Bizim de gündüz uykularımız düzenli her 2 saatte bir 1 saat uyuyor ama gece uykusuna çok geç saatte geçiyor.Ben bazen yanına yatıp pişpişliyorum uyanir gibi oldukca. O şekilde zorlayarak yarım saat filan oluyor. Ama o da çok saçma. Onun bütün uykularinda yanında yatamam ki. Doktor günde iki tane 1.5 saatlik uyku bi de akşam üzeri yarım saat kestirme şeklinde uyuması gerek dedi ama nerde. Bizim 3 dk kucakta 2 dk memede filan derken günde yarım saati bile bulmuyor.
12 kilo almıştım 15 kilo verdim doğumdan 9 gün sonra hepsi gitmiştiArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???
Kızımın doğduğundan beri sıcak babası beyni çok çalışıyor kızımın diyoYa kızlar oğlumun başı çok sıcak vücutta bir ateş yok gibi yani 36/5 ama başı sıcak nedendir bu bilen var mı ishalle alakalı olabilir mi ??
malesf 15 kilo fazlam varArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???
Ya bende aldim internetten bakalim bana ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?