• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım.Yaptırmakla iyi yapmışsın iyileşene kadar biraz uğraşırsın ama sonra rahatlarsın.Bizim sünnetten sonra hem iştahımız çoğaldı hemde çok uyur olduk belki tesadüftür ama bilemiyorum gözlemlediğim bu.Birde içe göçme falan olmadı şişti kocaman oldu sonra iyleştikçe güzel minik bir pipi oldu 😂Darısı size inşallah❤️
Bizimde ödemden pipi içeri girmiş şimdi geçmeye başladı ödem pipi göründü neyseki 😁 ayy uykusu güzel ama gündüzleri uyumuyodu inşallah uyur artık 🤣 istahta açılsın büyüsünler hemencik 😊 1 haftaya tamamen geciyo herhalde canım dimi 😊

Kızlar oyuncak konusu geçmişti bizde bu yaş için uygun olarak bunlar var. En çok sevdikleri en öndekiler. Sadece tirtilla siyah beyaz olanı ben aldım gerisi ablamdan hediye (@Ozgebalaban11 olsaydı derdi ki herşeyi ablan almış sen ne aldın bu çocuğa 🤣)
Ama elinde hiç birini 30 saniyeden uzun tutamıyor. Bugün 1 pet şişe ile yarım saat oynadık ama🤣
Canım poşetle de çok oynuyorlar 🤣🤣 tabibi gözetim altında 🤗

Cnm geçen hafta biraz geç kalmıştık rota aşısı için ama doktor bir kaç gümünüz var diyip yaptı ve o gümden beridir ara ara oluyordu dünden beridir ishal bugün gaita tahlili yaptırdık ama sanırım geç götürdük yarım saat için de olmasj gerekiyor ya biz galiba emin değilim ama 40 dk sonra verdik birşey yok dedi dr biogai kullanın dedi benim de bağırsaklarım sabah çalışıyordu ama ishal olmadım sadece karın ağrısı vardı acaba yediğim birşey mi dokundu ona napayım ben ya
Rota asisindan sonra ishal olabilir dedi ebemiz biz asi vurdurdugumuzda.

Bizimde ödemden pipi içeri girmiş şimdi geçmeye başladı ödem pipi göründü neyseki 😁 ayy uykusu güzel ama gündüzleri uyumuyodu inşallah uyur artık 🤣 istahta açılsın büyüsünler hemencik 😊 1 haftaya tamamen geciyo herhalde canım dimi 😊
Bana 4 günden sonra banyo yaptırabilirsiniz demişti ben tereddüt ettim 6 gün yıkadım banyo suyu temizlik çok iyi gelmişti.Evet bir hafta 10 falan herşey normale dönüyor☺️

ablası beşiğinde uslu uslu yatan kardeşine bakarmisin biraz dedikten 5 dakika sonrasi 😁

Eklentiler

• IMG_20190329_170724_679.webp
    IMG_20190329_170724_679.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 62
ablası beşiğinde uslu uslu yatan kardeşine bakarmisin biraz dedikten 5 dakika sonrasi 😁
Geçen gün oğlum okuldan geldi kardeşi hamakta uyuyordu oğlum beş dk bi banyo yapıyım ağlarsa salla emziğini ver dedim oturdu hamağın yanına ses çıkmıyor diye biraz oyalandım bi geldim oğlum odasına gitmiş kapısını kapatmış oyuncak oynuyor 7 yaşında oğlum niye bakmadın kardeşini sana bıraktım ya dedim aaaaaa unuttum yaşıyor mu dedi 😂😂😂 birdaha son emanet etmem 😆

Cocugu goturme zaten cnm esin gider dr.a kakayi gec getirmistik desin o tekrar tahlil isteginde bulunur heralde evde tekrar kakayi yapinca goturur esin. Hangi tahlillere bakmis cnm bi baksana. Bizde basta lokosit cikti mukuslu kaka gecmeyince ozele goturdum ordaki tahlillerde parazit cikti cnm.
Cnm çıktıyı vermediler keşke alsaydım ya şimdi sen diyince aklıma geldi en son 6 kere oldu cnm yapmadı daha inş yapmazsa geçer ya olmadı artık yarın götürsün hangisine baktı bilmyorum cnm ya istemde bulundu indik ödemeyi yaptık tahlili verdik bilmyorum ama sorarım onu da

Yakin sayiliriz ben okmeydani. Yani ailem burda bn kibrista yasiyorum suan ist deyim ama annemlerde. Bi ara ist dekiler toplanalim demisti ne oldu o is ? Ne guzel olur bn donmeden gorussek
Olur cnm valla görüşelim hem yakın sayılır ortak bir yerde buluşalım havalar az daha güzel olsa sahile giderdikte çok soğuk

Geçen gün oğlum okuldan geldi kardeşi hamakta uyuyordu oğlum beş dk bi banyo yapıyım ağlarsa salla emziğini ver dedim oturdu hamağın yanına ses çıkmıyor diye biraz oyalandım bi geldim oğlum odasına gitmiş kapısını kapatmış oyuncak oynuyor 7 yaşında oğlum niye bakmadın kardeşini sana bıraktım ya dedim aaaaaa unuttum yaşıyor mu dedi 😂😂😂 birdaha son emanet etmem 😆
unuttum yaşıyormu demesi koptum resmen 🤣🤣

Cnm ara vermeme müsade etmiyor ki mız mız sürekli mecburen veriyorum öyle duruyor bu arada ben pirinç unu vermeye çok çalıştım yok almıyor kusuyor itiyor napacam bilmiyorum ilk aylar çok güzel kilo almıştı hastalandı ve bir daha toparlayamadı süt allerjisi var diye hemen mamaya geçmedi doktor çünkü onlara özel mamaları yemiyorlar bakalım böyle devam ederse haftaya mwcburen başlıyacam pirinç ununu alsa hip almıştım ama yok midesini bulandırıp o an kusuyor
Pirinç unu mu kabız olmaz mı ki onunla

Back
X