• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oğluma 2 yaşında tablet aldık onunla yemek yiyordu eğer amacına uygun kullanılırsa ben karşı değilim oğlum ilk şarkısını tabletten öğrendi hem İngilizce hemde parmak oyunlu renk sayı oyunları var oğlumu benden iyi eğitti İngilizce renkler hayvanlar çoğu şeyi oğlumdan öğrendim en iyi anne benim diyen bir anne bile çocuğuna çok fazla vakit ayıramaz çocuğun önüne oyuncak döküp yada tablet verip gidip yemek yapar ütü çamaşır temizlik bu işler böyle yalana gerek Yok oğlum şuan 7 yaşında 2 yaşından beri tableti elinde gayette sağlıklı bir birey ve sınıfta ilk okuma yazmayı öğrenen 5 çocuğun içinde çok şükür
Çok doğru demişsin başka çare yok çünkü evde bir yardımcımız olsa neyse de kimse yok mecburen vermek zorunda kalıyoruz yoksa ben de isterim hiç onlarla tanışmadan 8 9 yaşına gelmesini ama olmuyor işte hatta asla asla diyen bir sürü kişi gördüm hepsi mecbur kalıp verdi teli ellerine çünkü bizim elimizde görüyorlar biz bile bağımlıyız nasıl durdurabilir ki önemli olan doğru şekilde kullandırmak dediğin gibi inş hepsi sağlıklı zeki çocuklar olurlar

Ya kızlar oğlum dündendir ishal dün 3 kere yaptı durdu sandım bugün yine yaptı hatta sabah götürdük ama saati yetiştirdik mi pek emin değilim sanki geç kaldık gibi geldi kakayı vermek birşey yok dedi dr biogai kullanın dedi ama eve geldik bugün toplam 6 kere yaptı ishaldi su da verdim zar zor iki çay kaşığı içti var mı napmalıyım biraz daha mi bekleyeyim

Ya kızlar oğlum dündendir ishal dün 3 kere yaptı durdu sandım bugün yine yaptı hatta sabah götürdük ama saati yetiştirdik mi pek emin değilim sanki geç kaldık gibi geldi kakayı vermek birşey yok dedi dr biogai kullanın dedi ama eve geldik bugün toplam 6 kere yaptı ishaldi su da verdim zar zor iki çay kaşığı içti var mı napmalıyım biraz daha mi bekleyeyim
Tahlil yaptirdiniz mi cnm rotaya falan bakiyolar

Tahlil yaptirdiniz mi cnm rotaya falan bakiyolar
Cnm geçen hafta biraz geç kalmıştık rota aşısı için ama doktor bir kaç gümünüz var diyip yaptı ve o gümden beridir ara ara oluyordu dünden beridir ishal bugün gaita tahlili yaptırdık ama sanırım geç götürdük yarım saat için de olmasj gerekiyor ya biz galiba emin değilim ama 40 dk sonra verdik birşey yok dedi dr biogai kullanın dedi benim de bağırsaklarım sabah çalışıyordu ama ishal olmadım sadece karın ağrısı vardı acaba yediğim birşey mi dokundu ona napayım ben ya

Evet canım bana çok yapıyor ama bence bebeğin nekadar çok emerse okadar sütün oluyor kızım birkaçgün emmedi hemen azaldı çok emerse daha çok sütüm oluyor
Ayy çok severim kızım için dolaba atmıştım hepsini tatlı yapmasam bari :)) kesinlikle katılıyorum yavaş yavaş atlatıyoruz biz de meme reddini inşallah 🙏

Cnm geçen hafta biraz geç kalmıştık rota aşısı için ama doktor bir kaç gümünüz var diyip yaptı ve o gümden beridir ara ara oluyordu dünden beridir ishal bugün gaita tahlili yaptırdık ama sanırım geç götürdük yarım saat için de olmasj gerekiyor ya biz galiba emin değilim ama 40 dk sonra verdik birşey yok dedi dr biogai kullanın dedi benim de bağırsaklarım sabah çalışıyordu ama ishal olmadım sadece karın ağrısı vardı acaba yediğim birşey mi dokundu ona napayım ben ya
Ben olsam bi tahlil daha verirdim cnm yarim saati gecirmeden birde detayli baktir devlet biraz ustunkoru bakiyor sanirim bize 2 seye baktilar devlette. ozelde daha cok bakildi ve parazit cikti.

Emzik zinciri ne kullanıyorsunuz kızlar instagram da var şu ahşap olanlar ama ağır gelir sanki sırf görünüm olsun diye kızımı yormak istemiyorum eski usül eczanelerde satılan zincirlerden mi alsam siz nerden aldınız evden çıkamıyorum ki e bebekte var mı çeşit
Ben e bebekden aldım canım rahat be hafif

Sol alttaki sarı wee marka olanda bizim emzik zincirimiz. Evde kullanmıyorum dışarı çıkarken kullaniyorum. Bizde ahsapta var kendim yapmıştım ağır diye kullanmıyorum daha onu.

Ayy çok severim kızım için dolaba atmıştım hepsini tatlı yapmasam bari :)) kesinlikle katılıyorum yavaş yavaş atlatıyoruz biz de meme reddini inşallah 🙏
İnşallah canım çok Zor bu meme reddi hele benim kız gibi biberon da bilmiyorsa iş daha zor belkide biberon bilseydi hiç emmicekti geri bilmiyorum ki

Kızlar kızıma bayramlık araştırıyorum şimdilik bunları buldum sizler bakıyormusunuz aklınızda var mı bişey bunlar güzelmi sizce bayram Haziran ayında burası çok sıcak oluyor napsam ki

Eklentiler

• IMG_2285.webp
    IMG_2285.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_2286.webp
    IMG_2286.webp
    18 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar kızıma bayramlık araştırıyorum şimdilik bunları buldum sizler bakıyormusunuz aklınızda var mı bişey bunlar güzelmi sizce bayram Haziran ayında burası çok sıcak oluyor napsam ki
Güzel görünüyor ama kalitesi nasıldır acaba? Ben birşey almicam 6-9 arası giyecek 3-4tane güzel tulumu var yeterli fazlasıyla.

Ben olsam bi tahlil daha verirdim cnm yarim saati gecirmeden birde detayli baktir devlet biraz ustunkoru bakiyor sanirim bize 2 seye baktilar devlette. ozelde daha cok bakildi ve parazit cikti.
Yok cnm özele gittik orda yaptırdık ne bileyim hava buz gibi bir daha çıkarmak pek istemiyorum ama bakarım 7 kere olursa artık giderim acile tekrar peki sizde var mıydı sıkıntı

Yok cnm özele gittik orda yaptırdık ne bileyim hava buz gibi bir daha çıkarmak pek istemiyorum ama bakarım 7 kere olursa artık giderim acile tekrar peki sizde var mıydı sıkıntı
Cocugu goturme zaten cnm esin gider dr.a kakayi gec getirmistik desin o tekrar tahlil isteginde bulunur heralde evde tekrar kakayi yapinca goturur esin. Hangi tahlillere bakmis cnm bi baksana. Bizde basta lokosit cikti mukuslu kaka gecmeyince ozele goturdum ordaki tahlillerde parazit cikti cnm.

Kızlar oyuncak konusu geçmişti bizde bu yaş için uygun olarak bunlar var. En çok sevdikleri en öndekiler. Sadece tirtilla siyah beyaz olanı ben aldım gerisi ablamdan hediye ( Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 olsaydı derdi ki herşeyi ablan almış sen ne aldın bu çocuğa 🤣)
Ama elinde hiç birini 30 saniyeden uzun tutamıyor. Bugün 1 pet şişe ile yarım saat oynadık ama🤣

Eklentiler

• 20190329_183213.webp
    20190329_183213.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 52
Back
X