- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.661
Çok doğru demişsin başka çare yok çünkü evde bir yardımcımız olsa neyse de kimse yok mecburen vermek zorunda kalıyoruz yoksa ben de isterim hiç onlarla tanışmadan 8 9 yaşına gelmesini ama olmuyor işte hatta asla asla diyen bir sürü kişi gördüm hepsi mecbur kalıp verdi teli ellerine çünkü bizim elimizde görüyorlar biz bile bağımlıyız nasıl durdurabilir ki önemli olan doğru şekilde kullandırmak dediğin gibi inş hepsi sağlıklı zeki çocuklar olurlarOğluma 2 yaşında tablet aldık onunla yemek yiyordu eğer amacına uygun kullanılırsa ben karşı değilim oğlum ilk şarkısını tabletten öğrendi hem İngilizce hemde parmak oyunlu renk sayı oyunları var oğlumu benden iyi eğitti İngilizce renkler hayvanlar çoğu şeyi oğlumdan öğrendim en iyi anne benim diyen bir anne bile çocuğuna çok fazla vakit ayıramaz çocuğun önüne oyuncak döküp yada tablet verip gidip yemek yapar ütü çamaşır temizlik bu işler böyle yalana gerek Yok oğlum şuan 7 yaşında 2 yaşından beri tableti elinde gayette sağlıklı bir birey ve sınıfta ilk okuma yazmayı öğrenen 5 çocuğun içinde çok şükür