• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkinin de gündüz uykusu olayi içler acısı durumda. Kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor. Bazen diyorum keşke sallamaya filan alışmış olsaydı en azından uyutmak için ne yapmam gerektiğini bilirdim.
Aynen yaa. Bizimki de ne şekilde uyutursam uyutayım en fazla beş dakikaya uyanıyor:kızgın:

ewet ya 😁 orda olsam alamazdim bende burda 10 €ya aldim ki yinede pahali 😁 ya bide emse acımayacam çocuk emmek istiyorda emzik dusup duruyo😒
Benimkide öyle aventleri tutmadı gazlı olduğundan malum hep mıkır mıkır ondan emziğe alıştırmaya çalışıyorum tutmuyor cesaret edemedim bunlarıda alıp fırlatmasından bakkal emziği aradım benim zamanımdaki yumuşak kauçuklardan onlarda yok 😆 bakkallar bile silikon satar olmuş parmaklarını cokur cokur emiyor kauçuk yumuşak diye aklıma geldi ama maalesef

Aynen yaa. Bizimki de ne şekilde uyutursam uyutayım en fazla beş dakikaya uyanıyor:kızgın:
Ben bazen yanına yatıp pişpişliyorum uyanir gibi oldukca. O şekilde zorlayarak yarım saat filan oluyor. Ama o da çok saçma. Onun bütün uykularinda yanında yatamam ki. Doktor günde iki tane 1.5 saatlik uyku bi de akşam üzeri yarım saat kestirme şeklinde uyuması gerek dedi ama nerde. Bizim 3 dk kucakta 2 dk memede filan derken günde yarım saati bile bulmuyor.

Aynen cnm hayırlısı artık şu aşıları bir atlatalım düşünüyorum ama eşim düşünmüyor işte sıkıntı orda
Büyüyünce daha zor olabilir canım. Eşine anlatırsan durumu anlar tabikide. Herkesin görüşü farklı bu konuda. Ama büyüyünce ufak ağrıyı bile çok görüp çok ağlayabilir. Şimdi bisey anlamıyorlar. Arada mizmizlandi atlas muhtemelen çiş yaparken yanma oldu ama 9 da yine sorunsuz uyudu. Bebekken daha kolaymış gerçekten.

Bana 4 günden sonra banyo yaptırabilirsiniz demişti ben tereddüt ettim 6 gün yıkadım banyo suyu temizlik çok iyi gelmişti.Evet bir hafta 10 falan herşey normale dönüyor☺️
Bize de pazartesi akşamı yaptırabilirsiniz dedi ben salı yaptırırım garanti olsun diye. Ilaç vermedi calpol icirebilirsin dedi bide krem değil zeytinyağı sür dedi. Inşallah bizimde 1 haftaya birşeyimiz kalmaz. 😊

Gece de mi uyumuyor senin ki?
Yok canım ya iki saatte bir kalkıyor emmeye bazen memede uyur bazen sallamayla gündüzleri yarım saat anca iki saat uyanık kilo alımı çok iyiymiş ben sütüm yetmiyor sandım hatta ebeye geceleri bari mama vereyim artık çok yorgunum dedim izin vermedi daha zorlanırsın kaka sorunu başlar ve sütün yetiyor yoksa kilo almazdı dedi çok gazlı buna çare bulamadım uyurken pat diye bi açıyor gözleri dağılıyor hepsi hiçbir şeyle oyalanmıyor tek sevdiği benimle sohbet bir saat konuşuyoruz saçma sapan :)

Yok canım ya iki saatte bir kalkıyor emmeye bazen memede uyur bazen sallamayla gündüzleri yarım saat anca iki saat uyanık kilo alımı çok iyiymiş ben sütüm yetmiyor sandım hatta ebeye geceleri bari mama vereyim artık çok yorgunum dedim izin vermedi daha zorlanırsın kaka sorunu başlar ve sütün yetiyor yoksa kilo almazdı dedi çok gazlı buna çare bulamadım uyurken pat diye bi açıyor gözleri dağılıyor hepsi hiçbir şeyle oyalanmıyor tek sevdiği benimle sohbet bir saat konuşuyoruz saçma sapan :)
Çok zor ya Allah yardımcın olsun. Ben sadece ilk bir ay dayandım o tempoya o bile çok yordu.

Cnm bir haftadan fazla oldu ama olalı hala olmadı normal mi bir de dermatit vardı bizde o çoğaldı resmen ya bende anlamadım
1 hafta biraz uzun gibi. Biz asiyi yaptirdimizda evrmiz dedi yan etki olarak ishal yapabilir diye ama ne kadar zamanda olur acikcasi fikrim yok. Devam ediomu hala?

Cildimin parlak, saçlarımın gür, vücudumun dinlenmiş, zihnimin rahat olduğu hamilelik döneminde düşündüğüm ve tükürdüğümü yalamadığım tek bir konu kalmadı herhalde 🤷🏻‍♀️ İşte ben 😆
430F0CEB-897D-43C7-BF2D-B720F5ED9B96.webp

Kızlar bebeğim emerken kulağını çekiştiriyo durmadan kulağına bastırıyo bişeyler yapıyo.Diş çıkarma döneminde demişti doktor ama ondan dolayı olsa sadece tek kulağına yapmazdı heralde
Canim kulak tutup cekmek dis belirtisiymis. Tuttugu kulagina vuruyodur agrisi . Yani normal tek kulagini cekmesi

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misinizzz???

Bebeğine gündüz uykusunu oturtturabilen var mı??. Bizim hiç gündüz uykumuz yok en fazla on dakika süreli emeyim diyor çokda gazlı bir Bebek ...
Nasıl verdiniz uyku eğitim ini???
Canım ben resmen bir buçuk saat kucağımda uyutuyorum günde iki kere :KK43: hatta bu arada isterse etmiyor isterse bırakıyor çok yanlış yapıyorum galiba ama uyutmazsam çok mızmızlanıyor ve mutsuz oluyor tüm gün. Kucaktan indirdiğim an uyanıyor nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Gece uyuyor ama kundak yapıyoruz çünkü kundaksız eli yüzüne çarpınca yine uyanıyor kundağı 4aya kadar öneriyorlar onu da bıraktırmam lazım nasıl olacak sanırım danışmanlık almam lazım. Çünkü günde 3-4 saat oturarak emzirmek uyutmak çok zor 😔

Back
X